# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Kritikler
PSYCHOPATHIC TERROR – Fucker
| 31.03.2009

Yaratıcı adıyla ve evlere şenlik kapağıyla bizlere hoş dakikalar geçirten Fucker’da, bizi birbirinden kötü sekiz parça bekliyor.

Her şey, tek kişilik Fin black metal oluşumu Diaboli’nin tek adamı Pete Ilvespakka’nın bu tek kişilik projede kullanamayacağı death ve thrash metal tarzı bestelerini hayata geçirmek için yanına –ne alakaysa- Korpiklaani’nin eski davulcusunu alarak Psychopathic Terror adı altında bir albüm kaydetmesiyle başlamış. Albüm bundan yaklaşık dört yıl önce bitmiş ve kaydedilmiş olsa da, plak şirketi bulma sorunu yüzünden(neden acaba?) albüm ancak bu yıl piyasaya çıkabilmiş.

Yaratıcı adıyla ve evlere şenlik kapağıyla bizlere hoş dakikalar geçirten Fucker’da, bizi birbirinden kötü sekiz parça bekliyor. Çok vasat rifler, sıradan düzenlemeler, oldschool olmaya kasıldığı belli bir müzikal yaklaşım… Eğer Petecan bu besteleri eğlencesine, kendi zevki için yaptıysa tamam. Ama eğer “harika şeyler buldum ama bunlar Diaboli’ye gitmez, en iyisi yeni bir grup kurup albüm çıkarayım” dediyse, o zaman hem zamanına, hem parasına yazık demek durumundayım.

Albümde güzel şeyler de var elbet. Oldschool Amerikan death metali içinde değerlendirildiğinde iyi denebilecek birkaç rif ve birkaç hoş solo, bu güzelliklerin tümünü oluşturuyor. Kısacası, kayıt da dahil olmak üzere albüm iyi değil arkadaşlar. Bulmanız zaten çok zor, merak etmenize de gerek yok. Bu Pete kişisinin zamanında baltayla cinayete teşebbüsten hapis yattığını da ekleyerek, bu gereksiz albüm için fazla bile uzun olan bu kritiği noktalıyorum.

2/10
Albümün okur notu: 12345678910 (1.56/10, Toplam oy: 18)
Loading ... Loading ...
etiketler:
  Albüm bilgileri
Çıkış tarihi
2006
Şirket
Serpent’s Eye Records
Şarkılar
1. Let There Be Revenge
2. Bring Me the Head of the Prosecutor
3. Renaissance of Your Life (a Bloodbath)
4. Vengeance in Black
5. Dead Man Walking
6. Teurastus
7. This Society is Full of Shit
8. Fuck the Police
  Yorum alanı

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.