# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Dimebag Darrell’ın mezarına saldırı
02.03.2015

Tutkuyla nefret etmek.

PANTERA resmi Facebook sayfasından, Dimebag Darrell’ın mezarının kısa bir süre önce saldırıya uğradığını açıkladı. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin çektiği fotoğraf ve açıklaması ise şöyle:

“Pantera’dan tutkuyla nefret ediyorum. Grubumdaki insanlar da öyle. Bu nedenle tur sırasında Texas’dan geçerken Dimebag’e bir ziyarette bulunalım dedik. Bir çift kovboy botu çaldık ve mezarına “İBNE” yazdım. Homofobik değilim ama umarım tüm Panturrrra hayranları bunu görür ve kızgınlıktan kendilerini kaybederler. DIMEBAG’İ SİKEYİM. Irkçı kabadayılar.”

PANTERA ise Facebook sayfasında konuyla ilgili olarak “Bu yapılandan iğrendik. Hepinizden Dimebag’e ve mezarına hakettiği saygıyı göstermenizi arzuluyoruz. Bu davranış tölere edilmeyecektir ve ilgili kurumlar bilgilendirilmiştir.” dedi.

  Yorum alanı

“Dimebag Darrell’ın mezarına saldırı” yazısına 14 yorum var

  1. B U R Z U M says:

    Salak, yemin ediyorum geri zekali bu cocuk. Al iste kırdın, kırdın!!!

  2. wılwıl says:

    “kimse sabrımızı test etmesin”

  3. atilla says:

    bu saygısızlığı yapan umarım en kısa sürede bulunur ve yargılanıp gereken cezayı alır.

  4. Hakan Yeşil says:

    Mezarından ne istediniz lan adamın allahsızlar

  5. deatheist says:

    dime ve pantera abartısız, hayatımın belki de yüzde kırkını falan oluşturuyor, şekillendiriyor ama adamların hareketi o kadar düşük ki sinirlenemedim bile doğrusu.. (bu vesile ile de pasifagresif yorum şeysine başlamış oldum ehehehe)

  6. şimdi şöyle bir durum var; mümkün olduğunca kısa kesmeye çalışacağım ve zaten Pantera hakkında yeterli araştırma yapan herkesin bildiği bir şeyi belirteceğim, dünyada Pantera’dan çok daha fazla fanı epeyce grup var. ancak Pantera kadar ateşli ve fanatik fan grubu olan bir grup dünya tarihinde olmamıştır. zaten bu site takipçilerinin büyük bölümü müzik konusunda kalbur üstü bilgi sahibi olduğundan bilen biliyorlardır bunu.

    ülkemizden bir örnek vermem gerekirse, Çanakkale sahilde deniz feneri vardır, rock/metal tarzı müzik dinleyen insanların akşamları ayaküstü içip muhabbet ettiği bir yer, uzun yıllar önce orada Pantera’dan nefret ettiğini söyleyip aldığı fazla alkolün etkisi ile küfür etmeye başlayan bir adam Pantera fanları tarafından hastanelik edilmiş. ben orada değildim elbette. anlatanlar ise çok yakın tanıdıklarım ve akrabalarım.

    Texas nereee Çanakkale nereee… bir grup düşünün ki, böyle okyanuslar arası bir fanatizm yaratabilmiş. müzik dünyasında böyle bir aşkın emsali yok.

    Pantera’yla ve özellikle Dimebag ile şaka olmaz. bu saldırıyı yapan adamın adı soyadı, grubunun ismi belli ise cezası en yakın zamanda kesilir. misal benim ulaşabileceğim bi adam olsa bu, cebine üç beş lira koyup yanıma semtten iki tane piskopat alırım ve jagermeister şişesine oturturum bu adamı. Amerika gibi suç oranlarının tavan yaptığı bi ülkede benzer şeylerin olması gayet kaçınılmaz.

    Southern Trendkiller

    @ismail vilehand, son paragrafta dediklerine aynen katılıyorum. o kadar piskopatın olduğu bir ülkede Pantera’nın gitaristinin mezarına saldırmak… sonu çok kötü bitecek o herifin :)

    noname

    @ismail vilehand, iyi halt edersin! adamın yaptığını savunmuyorum, dimebag’i sevmeyebilir ama mezarına saldırmasını gerektirmez. fakat bu adam karşı takındığın tavır şiddetle olacaksa, sözüm ona müzik zevkin “kalbur üstü” olabilir -ki o nedir ya?- fakat insanlıkta sınıfta kalmışsın.

    siz pantera fanlarını zaten hiç sevmiyorum, söylediğin gibi fanatizm içeren hiçbir olguyu sevmiyorum. izmir’i baz alırsam bu kadar leş fanlar görmedim ben. özellikle tato bar’a takılan motorcu tipler. bu kadar berbat insanlar olamaz. neyse, şiddet şiddeti doğurur ve doğru olan bu “linç kültürü” değil. pantera’nın da, diğer ırkçı grupların da, fanlarının da en kısa zamanda insana yakışır düşüncelere meyletmelerini diliyorum.

    Southern Trendkiller

    @noname, Sevmek zorunda değilsin kardeşim. Ben bu grubu seviyorum, fanatiğiyim, düşüncelerimdeki sorun da beni ilgilendirir bir başkasına zarar vermediğim sürece. Ha o adamı bulsam İsmail Vilehand’ın yapmak istediklerinin daha beterini yapardım, o ayrı. Onu bunu bırakta saldırmak zorunda mı adamın mezarına? Bende Metallica’yı hiç sevmiyorum ama gidip Cliff Burton’ın mezarına saldırmıyorum.

  7. varg says:

    Darbe girişimidir.

  8. necro says:

    şah dimebag türbesini kendi topraklarımıza çekmenin vakti gelmiş :)

  9. songofthehell says:

    Dünya git gide daha da büyük bir bok çukuruna dönüyor

  10. motorkafa says:

    Panteranin irkci oldugu geyigi de bitmedi gitti arkadas yawhu. Panterayi sadece kulaktan dolma takip etmis olup bi roportaj dinlememis bi sarki sozu neyin araştırıp bakmamis angutyolar da malesef…yazik…

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.