# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Kvarforth’un İstanbul’daki imza gününün video röportajı yayınlandı
07.10.2014

Sıcak sohbetiyle bizlerle.

SHINING vokalisti, bestecisi, esas adamı Niklas Kvarforth, Türkçe’ye çevrilen “Prozac Artık Yetmediğinde” adlı kitabının (“When Prozac No Longer Helps”) imza günü ve söyleşisi için geçtiğimiz Nisan ayında İstanbul’a gelmişti. O gün yapılan röportaj aşağıdan izlenebilir.

Bu da afiş:

  Yorum alanı

“Kvarforth’un İstanbul’daki imza gününün video röportajı yayınlandı” yazısına 21 yorum var

  1. Görkem Şahin says:

    Yuh!

  2. baha says:

    bakalım onu hınca hınç eleştirenler onu görmeye gidecek mi?

  3. patognomonic says:

    Cd imzalatsam imzalar mi acaba? Ya da dover mi ?
    Ayrıca müthiş haber

  4. Albüm + kitabı imzalatmak için 20:00′de orada olacağım, gelen olursa “ay choq ttlı çck yhaa…” diye laflarız. Bi de tişört siparişi vermiştim, o da gelmiş. <3

    Lifelover

    Hayatımın kesinlikle en unutulmaz gecesiydi abi keşke biraz daha kalıp diğer olanlara tanık olsaydın seninle tanıştığımıza çok çok memnun oldum çok sevgiler en kısa zamanda görüşmek dileği ile :)

    Furkan Keskin

    @Lifelover, Abi tam olarak ne oldu orada, biriniz anlatıverin merakta kaldık.

    Lifelover

    @Furkan Keskin, yakında konuyla ilgili başlıklar gelir zaten en sağlıklısı ordan öğrenmeniz ama unutulmaz saatlerdi bu bir gerçek.

  5. cazorp says:

    izlenimler neler?

  6. saw you drown says:

    Dinleyicilerinin duygularını suistimal eden, onların acılarını, çaresizliklerini, depresif hallerini kullanan ve bu konuda prim yapmakta rakibi olmayan; ayrıca yayınladığı klipleriyle, videolarıyla, çekindiği resimlerle, açıklamakta olduğum durumu kanıtlar hale getiren ve bunu yaparken de müthiş bir kurnazlıkla hayranlarıyla duygusal bağ kurmaya çalışan ve her tarafından samimiyetsizlik akan sözüm ona DSBM müzisyeni. Bak bak kitabın ismini bak. Midem bulandı resmen.

    İstanbulda olsaydım kesin giderdim ve şu soruyu sorardım kendisine:

    İsveç’te vişne suyu ile ketçap fiyatları ne durumda?

    Lifelover

    @saw you drown, ordakiler hayatı boyunca unutamıycakları bir gece yaşadı yinede düşüncelerine saygı duyuyorum bu soruyu sorsaydın eğer seni süpriz cevaplarla karşılıycağından da şüphem yok .

    DrAQA

    @Lifelover, Allah aşkına ne yaşadınız bir iki cümle yaz, meraktan pertim çıkacak burada, nedir o oradakilerin hayatları boyunca unutamayacağı olaylar silsilesi?

    Osman

    @DrAQA, tantuni ayini

    Shelter

    @Osman, tantuniye bile ketçap sıkmış. rezil etti güzelim yemeği.

    Lifelover

    @DrAQA, Ahmet abi yazar zaten yakında diye düşünüyorum ben anlatıp bozmıyım hiç . şahsen çok özel anlar yaşadığımı söyleyebilirim ama..

    Nightwing

    @saw you drown, +1500. Black Metalin ün, şan, şöhret, şov, ticaret, karı, kız tarafında olmaktansa popçu olurum daha iyi. En azından gizli kapaklı değil, popun o uğurda yapıldığı belli en azından.

    Bir de senle görüşlerimiz ya taban tabana zıt oluyor ya da bunun gibi altına imza atacak derecede aynı oluyor. İkisinin ortası yok, dikkat ettim.

    saw you drown

    @Nightwing, Aynen dostum. Black Metal samimiyettir. Para ve şöhret hiç değildir. Bu arada dikkat ettim sadece bu denyo da değil birçok DSBM müzisyeni de bu şovmenin düştüğü durumlara düşmeye başladı. Hepsine laf söylemiyorum, illa ki müziğini hakkıyla icra edenler vardır. Ama genel itibariyle bu tür bayağı bir saçmalamaya başladı. Keşke biraz Uaral gibi gruplardan feyz alsalar. Adamlar black metal’de değildi; ama depresifliğin allahını en samimi şekilde icra ediyorlardı.

  7. Shelter says:

    Bu Shining’i bende samimi bulmuyorum. kızlarla çırılçıplak fotoğraf çektiren depresif mi olurmuş? gerçek depresif ve hayatı boktan bir adam o kızları rüyasında görür bence :)

    Lifelover

    @Shelter, hem depresif olup hem de kızlarla fotoğraf çektiremez diyosun :D türünün tek örneği o zaman ^^

  8. B U R Z U M says:

    kvarforth mevlüt okutmuş diyollaaaa…

  9. Osman says:

    “so lets sımell dı buk ehehe”

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.