# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
THE AGONIST’ten yeni klip
09.04.2015

Danse Macabre.

Vokalisti Alissa White-Gluz’un ARCH ENEMY’ye geçmesinin ardından yeni vokalisti Vicky Psarakis ile yola devam eden Kanadalı grup THE AGONIST, 23 Şubat’ta çıkardığı son albümü “Eye Of Providence“dan “Danse Macabre” isimli şarkının klibi dinleyenlere sundu.

Grup daha önce de “A Gentle Disease” , “My Witness, Your Victim” ve “Gates Of Horn And Ivory” isimli şarkılarının kliplerini paylaşmıştı.

Albüm aşağıdan dinlenebiliyor.

Albüm detayları da aşağıda:

01. Gates Of Horn And Ivory
02. My Witness, Your Victim
03. Danse Macabre
04. I Endeavor
05. Faceless Messenger
06. Perpetual Notion
07. A Necessary Evil
08. Architects Hallucinate
09. Disconnect Me
10. The Perfect Embodiment
11. A Gentle Disease
12. Follow The Crossed Line
13. As Above, So Below

Vicky Psarakis de şöyle bir hanım:

  Yorum alanı

“THE AGONIST’ten yeni klip” yazısına 28 yorum var

  1. drowningalone says:

    ooooyyyyşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

  2. Jester says:

    Dün gece açıklanınca bakmıştım bu vokalin cover videolarına falan da Agonist’i Evanescence’e evriltebilir bu abla, çok sevmediğim tarzda bir pop-vokali anlayışı var.

  3. GoreMageddon says:

    Önümüzdeki yıllarda her 2-3 grubun 1′inde kadin vokal olacak. Tamamen gorsellere ve etiketlere dayalı bir piyasada bu kaçınılmaz. Gerçekten iyi vokal yapıyor olmalarina bile gerek yok zaten. Önemli olan ortamlarda yaratilan etki, ismin daha çok duyurulmasi, daha çok konuşulmak.

    Slaughter Of The Mutilated

    @GoreMageddon, Öyle olsa ne değişir ki. Metal Müzik sapina kadar bir erkek olayıdır. 70lerden günümüze kadar bu böyle olmuştur. Plak sirketleri ve gruplar daha çok satabilmek için yer veriyor kadınlara. Hepsinin sonu angela gibi arvi nedenlerden dolayı menajerlikle bitecek.

    Metal vokalisti dediğin Glen benton’dir, Chris Barnes’dir, Dave Mullen’dir. Disilerinki hikaye.

  4. Kemal says:

    Peki arkadaslar bu isin orta yolu ne olmali sizce? Full erkek olunca “bayan muzisyenlere haksizlik ediliyor” ya da “metal muzik erkek hegemonyasinda” oluyor. Bayanlarin yer aldigi gruplar da hep onlarin disilikleri uzerinden prim yapmakla suclaniyor..

    Ben acikcasi muzikal olarak basarili olduklari surece hic dikkat etmiyorum vokalist bayanmiymis vs. Imaj olayina gelince, nasil sahneye cikan erkek metal muzisyeni bir popcu gibi giyinmiyorsa, sahneye cikan kadin metal muzisyenin de buna uygun sekilde bir imajinin olmasindan daha dogal ne olabilir?

    Bence sayilari az bile, daha cok bayan metal muzisyeni gormekten cok daha mutlu olurdum. Bunun uzerunden prim yapan da yapsin kardesim bize ne :D Cok rahatsiz oluyorsak evimizde 10 kisinin bildigi gruplari dinlemeye devam ederiz, bizim “trve”lugumuz sarsilmaz merak etmeyin :D

    Jester

    @Kemal, Bayağı katılıyorum ben bu yoruma. Katrilyonlarca kadın-bayağı müzik tag’inde piyasaya çıkan şarkı varken guttural vokal, scream vokal üstüne clean nakarat vs. icra eden kadınlara “AMA ÇOK METALKOR PİYASA ERGENİ GRUP” yorumu yapmak bana çok saçma geliyor. Ne piyasası abi, Arch Enemy like sayısında In Flames’i geçti diye mi kızdın ne oldu? Gerçi piyasa olsa ne olmasa ne ya neyse. Nazi gibi tek tip metal dinleyicisi yaratmayın kafanızda, ayrıntılara takılmadan dinleyin geçin.

    Slaughter Of The Mutilated

    @Kemal, Yanlış anlaşılmasın. Benim yorumum tamamen edeath, tech death, deathcore gibi extreme metal turlerini icra etmeye “çalışan” kadın vokallereydi.

    Elbette power/speed, heavy metal, Sludge/doom yapabilirler. Nightwish’in kadin vokalleri buna örnek verilebilir.

    Ama abi, çıkıp brutal, high pitch veya scream yapmaya çalışmaları gercekten çok yapmacık geliyor. Bir kere metal müzikteki o agresiflik, yoldan çıkmışlık, sapkinlik, sertlik, dominantlik, yoldan çıkıp dağıtma hissi kadınların doğasına aykırı.

    Korhan Tok

    @Slaughter Of The Mutilated, Tamamen senin algınla alakalı bir durum bu. Birçok farklı olgunun tarihinde bahsettiğin sıfatları layıkıyla taşımış olan birçok kadın mevcut. Klibi, konseri izlemeden dinlediğinde müzik seni etkiliyor mu bir onu düşün, derim naçizane. Eğer öyleyse bu tespitin haklılığı kanıtlanmış olacaktır. Değilse de bence yine haksızsın. sdf.

    Sheva

    @Kemal, Ben de epey katıldım abi yorumuna. İşini iyi bir şekilde yapması önemli olan.

    İşin bir de The Agonist tarafı var tabi, Arch Enemy’nin tam aksine iyiye giden bir grup vardı ortada. Bu değişiklik Arch Enemy’e bir şey kaybettirmeyecektir ama The Agonist’e nasıl yansıyacak merak ediyorum.

  5. sueda says:

    hatun hoş lakin sesi opera vokali gibi. the agonist daha sert takılıyor idi. yakışmayacak.

  6. Burcu Özbek says:

    Kadınların geri planda kalması kadınların yüzünden. Kendilerini tam olarak kanıtlayamadıkları sürece de hak ediyorlar bu durumu

    MakeMeSpinn

    @Burcu Özbek, Geri planda kalmaları mi? Onlar hiç yoktu ki zaten. (Extreme türler için konuşuyorum) Kadınların metal ile ilgili yapabilecekleri en üst sınır Girlschool dur.

    Jester

    @MakeMeSpinn,

    “kadınlar en fazla bunu yapabilir”

    “extreme metalde hiç kadın yok/yoktu”

    <3 <3 otoriter demokrasi <3 <3

    Burcu Özbek

    @MakeMeSpinn, Kadınların bulunduğu gruplarda zaten müzikten çok imaj önemli oluyor, yani işin en gereksiz kısmı. Nadir örnekler var tabi iyi kadın sanatçılardan ama genel olarak gereksizler bi şey kattıkları yok metal müziğe bence

  7. Nakruf says:

    ablanın the river dragon has come coverı var yemişim piyasası da kukusunu da çok çok afedersiniz

  8. MakeMeSpinn says:

    Benim için metal demek, kas göz yararcasania mosh pite girmek demek, boynun koparcasina kafa sallamak ve dana gibi terlemek demek, sakal demek, bira demek (bu kadar yeter herhalde) Metali nasil kadinlarla özdeşleştirdiniz pes valla.

    Jester

    @MakeMeSpinn, Kim kadınlarla metali özdeştirmiş, kim senin metal tanımına ne demiş?

  9. crowkiller says:

    bu da yeni vokalistli Arch Enemy den bir performans, sitede daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama yine de paylaşmak istedim

    https://www.youtube.com/watch?v=InRMwptcgAo&feature=youtu.be

    videonun altındaki yorumlardan birisi The Agonist vokalistinin Arch enemy’e geçmesi konusundaki görüşümü aynen yansıtıyor

    ”I was hoping for Alissa to bring more her own style rather than copping Angela’s stage presence, wardrobe, lyrics and vocal style. I assume the tracks were written without much input from her so the next album will be interesting.”

  10. ertan yılmaz says:

    ıyıde angela gossow ne oldu onu ogrenemedım arch enemy den enden ayrıldı yazık oldu

  11. Can says:

    Angela daha iyidi bence kadın harbi yaşıyordu soylerken. Bu yeni bebe fıs sesde yok yazık oldu gurup için

    Cattle Bilmemne

    @Can, Takriben Anthems of Rebellion’dan beridir o ”ses” diye duyduğun şey efektlerden oluşan bir teknoloji harikasıydı, sen en iyisi The Agonist’i adam gibi bir dinle önce, en basitinden hit şarkılarını dinlemiş olsaydın vokal tekniği konusunda alaşağı edebileciğini bilirdin gerçi Alisa’nın Angela’yı, Angela’yı ben de severim emin ol fakat onun gelişiyle beraberinde beraberinde getirdiği tırt isyan imajı yüzünden senelerdir alay konusu zaten grup, belki Angela’nın gidişiyle o kafadan da uzaklaşırlar en azından. Hadi tekniği de geçtim karizma olarak da Angela’yı asla aratmayacak bir vokalist Alisa, fıs olduğunu nereden çıkardın, daha War Eternal’ı kaç kere dinledin de konuşuyorsun bilmiyorum, mamafih en azından vokal kullanımı açısından AoR’dan beridir yayınlanan tüm Arch Enemy albümlerinden çok daha üstün bir vokal performansı söz konusu, albümü seversin sevmezsin ona bir şey diyemem ama şu yorumun o kadar klişe olmuş ki hakikaten Megadeth mi Metallica mı tartışmaları yaptığımız günlere döndürdün beni, nostalji yaşadım resmen.

  12. ertan yılmaz says:

    vokal keske erkek olsaydı kadın vokallerden haz almıyorum

  13. ismail vilehand says:

    “bayanlar bizim baştacımız.” derken kendimi Ferhat Güzel gibi hissediyorum ama cidden durum öyle. albüm daha çıkmadı ama yeni vokaliste bakılırsa bence 10/10. yılın albümü.

  14. Rosemary says:

    Klip çok şeker ya. Gel de 20 defa izleme şimdi.

  15. Bu abla < Alissa.
    Hatta Angela < Alissa.
    Çünkü Alissa < 3

    Furkan Keskin

    @Çağrı Tunç, ahasjfh. Haklısın abi.

  16. Lawleds says:

    .Yine kilo almış ama vokal :/. Klip cidden eğlenceli, o gıdıklayan nakaratlarını korumuşlar. Ben böyle hissettim en azından. Alissa’dan daha iyi bir clean’i var o açık. Hani daha olgun yani öyle söyliyim. Arch Enemy’nin de yeni albümü hoşumsuydu. İyi gidiyorlar ya devam. Şubat’ı bekliyoruz :^

  17. vokaldeki bayan Ezgi Mola’ya dehşet benzemiyor mu ya? Ezgi’nin 10 kilo zayıfı resmen.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.