# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
15.07.2013 – HAFTA 33
| 15.07.2013

Scream for me PA!

Yolu sevgiden ve peynirli omletten geçen tüm Pasifagresif okurlarına, bir haftadan daha merhaba.

Öncelikle bugünün canım Güzidem ile birinci evlilik yıl dönümümüz olmasından dolayı mutluluğumu dile getirmek, kendisini çok ama çok sevdiğimi, deli deli hareketler yaparak bir kez daha haykırmak istiyorum. Sn çq sviorm aşqm. :DDDDDDDDDDDD

Bildiğiniz gibi bu hafta bayağı değişik bir şey yaptık ve bir takipçimizi IRON MAIDEN konserine götürmeye karar verdik. İlgili başlıkta açıklamasını uzun uzun yaptık, ama buradan tekrar söyleyeyim, verdiğiniz desteğe karşılık yapabileceğimizin en iyisini yapmak istedik, çünkü gerçekten çok sıkışık bir zamanda yardımımıza koşarak PASİFAGRESİF’in kurulu düzeninin sekteye uğramamasını sağladınız. Cidden, ben veya diğer yazar arkadaşlarım değil, son 1 aylık süreçteki PASİFAGRESİF sizin eseriniz. Ne demiş DEATHSPELL OMEGA: “Si Monvmentvm Reqvires, Circvmspice“.

Bu haftaki konularımıza başlayalım. Site açısından önemli konulardan biri, Relapse Records’dan çıkan her albüm gibi, REVOCATION’ın yeni albümünü de Türkiye’de ilk kez dinleyip yorumlama şansına erişen site oluşumuz. Grubu yıllardır bas bas bağırıp yaymaya çalışan bir site olarak bu da bizim hakkımızdı, bizden iyi de kimse tanıtamazdı diye düşünüyorum. Her neyse, albümü dinleyeceğiniz günü merakla beklemeye devam edin. Hakikaten güzel albüm.

Sırada iki tane karanlık mı karanlık, tatsız mı tatsız (iyi anlamda) haber var.

Bunlardan, ilki cerahat bulutu gibi beyin korteksimize nüfuz eden ve beynimizi zehirleyen ULCERATE’in yeni albümünün çok yaklaşmış olması. Bu olay, eminim Eylül ayını milyonlarca ölmüş bedenin yakılmış külüne bulayarak ağzımızı burnumuzu tıkayacak. İlginç tasvirler bulmaya çalışıyorum fark etmişsindir, ama ULCERATE böyle bir şey işte. Adamlar tek bir notaya bassa bile akciğerler kurumla doluyor resmen.

“Fırtına gibi gelir üzerine şebekem” diyerek gözlerimizi kumla ovalayan diğer bir buhran da GORGUTS’tan geldi. Yayınladıkları iki şarkıyla şimdiden “bakın bu iş böyle yapılıyor” diyen Luc Lemay ve ekibi, belli ki ecdadımızın peşini bırakmayacak, 7 ceddimize gün yüzü göstermeyecek bir albüm hazırlamış. 30 Ağustos Zafer Bayramı. Evet.

CARCASS kendine yakışanı yaparak Hipokrat’ı mezarında ters döndürecek bir kapakla yeni albüm detaylarını komple paylaşmış oldu. O kadar sapık olacak ki, dinlerken öyle büyük keyif alacağım ki…

Dan Swanö’nün WITHERSCAPE ile vurmasından sonra bir de NIGHTINGALE’i açıklaması akılların bir an için durmasına, on binlerce kişinin çırılçıplak soyunup sokaklarda koşturmasına sebep oldu. Boru değil çünkü, NIGHTINGALE.

Başıma bir şey gelmeyecekse FLESHGOD APOCALYPSE’i çok sevmiyorum. Sevemiyorum. Her şeyi aşırı şekilde yapmaları beni biraz yoruyor sanırım. Ama diğer yandan ORIGIN’dir, zartdır zurttur dinliyorum gayet rahat şekilde. Yani yaşa bağlı bir yorulma değil bahsettiğim; çok dev bir özgürlük alanı olmayan bir müziği çok bağırarak, kastırır düzeyde patlatarak sunmalarından dolayı olabilir belki.

MERCENARY bir şarkı daha yayınladı. “Metamorphosis“e ölüp biten biri olarak, yeni şarkıları dinlemeyi reddetmeye devam ediyor, albümü bekliyorum. Noolur seviyeyi düşürmeyin lan. Noolur be oğlum.

Bu haftalık bu kadar diyelim. Çok acayip şeyler olmadı belki ama ULCERATE’in yeni bir şeyler paylaşması bile bu haftayı kurtarmaya yeter diye düşünüyorum. Yetmezse de sağlık olsun. Haftaya IRON MAIDEN yarışmasının analizi de dâhil olmak üzere daha zengin bir editör yazısıyla birlikte olmayı umuyor, hepinize az terleyeceğiniz, sevdiğiniz şeyler yiyeceğiniz, güzel yeni gruplar keşfedeceğiniz, eğleneceğiniz, sevilip seveceğiniz, tüm güzel duygularınızın paylaştıkça artacağı, mutlu ve huzurlu bir hafta dilerim.

  Yorum alanı

“15.07.2013 – HAFTA 33” yazısına 4 yorum var

  1. Yazıya evlilik yıldönümü ile başlayıp TORSOFUCK ile bitirmek gerçekten sitemizin ne kadar geniş bir çevreye hitap ettiğinisdfdsf.

    Mutluluğunuz daim olsun dostlar, bir sene oldu demek vays.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Ertuğrul Bircan Çopur, eyvallah Bircan’ım.

  2. DrAQA says:

    Arkadaş ne güzel bir hafta lan bu! Ulcerate, Gorguts, Carcass, Nightingale! Rüyada gibiyim anasını satayım!

  3. Bu Torsofuck süpermiş ya :D Raped by Elephants’a da bayıldım, sözler falan bildiğin hikaye :)

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.