# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
17.06.2013 – HAFTA 29
| 17.06.2013

2 hafta aranın ardından.

Selam arkadaşlar. Bir süredir yazamadığımız editör yazısını bu hafta yazabiliyoruz. Yazılması gereken çok önemli şeyler olduğu veya çok boş zamanımız olduğu için değil. Şurada bahsettiğim sebeplerden dolayı. Yazdığımız bu şeyler benim için, senin için, hepimiz için önemli olduğundan, böyle saçma sapan bir zamanda bize olumlu etki edeceğini düşündüğümüzden. Haydi başlayalım.

Öncelikle Pasifagresif’in 4. yılını devirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu 4 yılda sitenin bize sağladığı o kadar çok şey oldu ki… Şahsım adına konuşursam, Pasifagresif vesilesiyle bir sürü güzel insanla tanıştım, bir sürü yeni grup öğrendim, kendim bir grup kurdum, albüm çıkardım, konserler verdim, hayatımın kadınıyla tanıştım, evlendim, hayat boyu devam ettireceğim dostluklar kazandım, saymakla bitmez bir sürü güzel şeye vesile oldu Pasifagresif. Sitenin takipçileri de giderek arttı, arttı, arttı. Bu bize her geçen gün daha çok şevk ve güç verdi, vermeye de devam ediyor. Tekrardan hepinize teşekkürler.

Haberlere bakınca, bu haftanın en önemli haberlerindne biri dünyamızın en karanlık oluşumlarından WATAIN’in yeni albüm detaylarını açıklaması oldu. En başından beri “Peki bu albümü nasıl aşacaklar?” diye sorduran grup, öyle ya da böyle kendini sürekli olarak aşmayı başardı. “The Wild Hunt“ta da bu geleneği sürdüreceklerine inanıyorum.

ANNIHILATOR sessiz sedasız yeni albüm haberini verdi. Heyecan duyuyor muyum? Hayır. Hem de hiç. Neden bilmiyorum, ama cidden albümü merak etmiyorum. Muhtemelen son birkaç, ne birkaçı, uzun zamandır çıkardıkları pek çok albümün heyecansız ve vasat olmasından kaynaklanıyordur bu. Umarım göt olurum.

http://www.pasifagresif.com/2013/06/annihilator-yeni-album-detaylaryny-sundu/

TURISAS’ın yeni albüm haberini verdik. Aslında biraz şaşırarak verdik, zira gerek albüm adı, gerek albüm kapağı, grubun yakın zamanda “Ya biz o gece çok içmiştik, öyle bi şeyler yayınladık ama onları sallamayın, şakaydı o” deyip daha etkileyici bir kapak ve albüm adıyla ortalara dökülmesini istetecek düzeyde, şey, eee, ne denir… Kendiniz görün işte.

Yılların EXHUMED’undan çok yırtıcı bir şeyler bekliyorum. Bayağı merak ediyorum nasıl bir şeyler geleceğini. Çok kemikli, çok kıkırdaklı, pıhtılaşmış kan oranının pıhtılaşmamış kan oranından fazla olduğu bir şeyler ümit ediyorum.

LAMB OF GOD’ın yeni albüm haberini görünce aklıma gelen ilk şey, “Resolution gibi olmasın da” oldu. Valla açık açık söyleyeyim, bu albüm de “Resolution” gibi risksiz ve dümdüz olursa LAMB OF GOD devrinin de sonuna geldiğimizi düşünmeye başlayacağım. Zira kritiğini yazmak için sık sık dinlememin akabinde, aylardır “Resolution”ı dinleme konusunda en ufak bir istek duymayışım, bir şeylerin ters gittiğinin göstergesi. Noolur biraz daha kasın canlar. Geç olsun, güzel olsun.

Bu haftalık bu kadar. Umarım bir hafta sonra daha güler yüzlü şekilde yazıyor oluruz. Her ne yapıyorsanız, kendinize ve çevrenizdekilere dikkat edin.

Bu hafta playlist yok, aklınıza ilk gelen şarkıyı dinleyin.

  Yorum alanı

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.