# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Eski SCAR SYMMETRY vokalisti Christian Älvestam bir daha müzik yapamamasına neden olabilecek düzeyde ciddi bir işitme sorunu yaşadığını açıkladı
28.09.2022

“Geleceğim belirsiz.”

SCAR SYMMETRY, SOLUTION .45, MISERATION, THE FEW AGAINST MANY, SVAVELVINTER, UNMOORED, TORCHBEARER, PRE-HUMAN VAULTS, CIPHER SYSTEM gibi pek çok grupta yer alan vokalist Christian Älvestam, yaşadığı bir soğuk algınlığının ardından sol kulağında işitme kaybı yaşadığını, sürekli bir çınlama duyduğunu, hastaneye yattığını ve kulağındaki iltihabın çıkarılması için kulak zarının birkaç kez delindiğini açıkladı.

Älvestam doktorların kendisine kesin olmamakla birlikte 1 ila 3 ay arasında tekrar duyabileceğini, ancak kalıcı işitme kaybı ihtimalinin de olduğunu söylediklerini belirtmiş. Bu durumdan ötürü tüm müzikal projelerini durduran Älvestam, şu anda müzik dahi dinleyemediğini ve bundan sonra da müzik yapmasını engelleyebilecek bu belirsiz durumdan ötürü üzgün olduğunu ifade etmiş. Älvestam şu anda beklemekten ve durumunun düzelmesini ummaktan başka bir şey yapamadığını söylediği açıklamasında, bu durum devam ederse müzik sektöründe çalışmasının çok zor olacağını da sözlerine eklemiş.

Geçmiş olsun diyor, iyi haberlerini bekliyoruz.

  Yorum alanı

“Eski SCAR SYMMETRY vokalisti Christian Älvestam bir daha müzik yapamamasına neden olabilecek düzeyde ciddi bir işitme sorunu yaşadığını açıkladı” yazısına 15 yorum var

  1. En sevdiğim vokalistlerden biri. Umarım düzelir.

  2. deadhouse says:

    Geçmiş olsun. Muhteşem bir vokalist. Umarım iyileşir.

  3. Boba Fett says:

    Yeri iki adamla bile tam olarak dolmayan kral bir sanatçıdır, geçmiş olsun,

  4. ismail vilehand says:

    Çok geçmiş olsun. Nick Holmes yerine Bloodbath vokalisti olmasını istediğim isimdi kendisi.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, hay ağzın bal yesin, ben de Bloodbath’e onu düşünüyordum Mikael sonrası.

  5. Ugur says:

    Haberi görünce Sound of metal filmi aklıma geldi.Geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşur, seviyoruz kendisini.

    deadhouse

    @Ugur, Çok overrated bir filmdi bence. Başyapıt muamelesi görmesi üzücüydü.

    Drochshaol

    @deadhouse, ortalama bir film başyapıt muamelesi görmesinin en önemli sebebi bence son yıllarda sinemada kalitenin düşmesi denebilir.

    deadhouse

    @Drochshaol, Kesinlikle öyle. Kalite çok düştü. Yine de arada bazı sürprizler çıkabiliyor. Netflix’teki malum filmi izleyerek o süprizi yaşayabilirsin.

    TanSolo

    @deadhouse, nedir o?

    deadhouse

    @TanSolo, Blonde. Puanım 9,5/10

    Ugur

    @deadhouse, Amazon’un ittirmesi de var tabi.

    TanSolo

    @deadhouse, katılıyorum. Ne diyeceğinden emin olmayan, rastgele bir şeyler geveleyen ortalama bir film.

  6. OblomoV says:

    Çok üzücü. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur. Bende de benzer bir durum vardı ama o derece değil. Sol kulağımda diğerine nazaran 1 birim işitme kaybı var.
    Kulak iltihabı olayı çok sinir bir durum, ihmale gelmiyor. Kulak sağlığına dikkat etmek gerekli. Kulaklıkla uzun süreler yüksek sesli müzik dinlemeyin, konserlerde ya belli bir mesafeden dinleyin yada sahne önünde olacaksanız kulak tıkacı kullanmayı düşünün, havuz/denize girecekseniz temizliğine ve kulağınızda su kalmamasına özen gösterin. Kulak çöpü kullanmayın vs.
    İşitme kaybı olduktan sonra geri dönüşü yok maalesef.

  7. Berca B. says:

    Hem kükremelerde hem de temiz vokallerde açık ara en sevdiğim vokalist, bu yüzden aşırı canım sıkıldı bu habere. Şu ara çok sık Scar Symmetry’nin ilk albümünü dinleyip aklımın almadığı bu zamanda hiç olmadı bu haber cidden. Umarım en kısa zamanda iyileşir.

    Bu arada Fathomless Mastery sonrası Bloodbath’e aşırı yakışırdı gerçekten, ki o albümde de konuk olduğu bir şarkı var ama klasik Bloodbath konuk vokali duyamama sorunu yüzünden kötü harcanmıştı konukluğu.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.