# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Rob Halford pandemi sırasında prostat kanseriyle mücadele ettiğini açıkladı
17.10.2021

Yaşlar ilerliyor.

Rob Halford, Koronavirüs salgını sırasında bir yandan da gizliden gizliye prostat kanseriyle mücadele ettiğini açıkladı.

70 yaşındaki Halford bununla bağlantılı olarak Temmuz 2020′de prostat ameliyatı olmuş, akabinde de apandisi alınmıştı.

  Yorum alanı

“Rob Halford pandemi sırasında prostat kanseriyle mücadele ettiğini açıkladı” yazısına 12 yorum var

  1. deadhouse says:

    Geçmiş olsun. Sen bu metal için çok şey yaptın. Met*llica üyelerinden daha çok şey yaptın.

    owlbos

    @deadhouse, Tamam adam Metal God’da mınakoyim ne alaka Metallica şimdi. Her bokun altında bir sidik yarıştırma gayretinde olmayın artık. Bu yorumu az çok sitede seni tanıdığım için yapıyorum, anlayacağını umuyorum.

    deadhouse

    @owlbos, Niye sinirlendin ki. Kendimce takılıyorum burada. Benim alakasız şekilde Metallica’ya laf sokmam, senin “kimseye zararı olmayan” yorumuma atarlanmandan daha abes değil.

    owlbos

    @deadhouse, Anlamayacakmışsın, kusuruma bakma bu yüzden.

    deadhouse

    @owlbos, Bak yine atarlandın. Durduk yere gerilim yaratan sensin. Üste çıkmaya çalışan da sensin. Ne değerli Metallica’nız varmış ya. Bundan sonra 2 kez düşüneceğim Metallica hakkında kelam ederken.

    owlbos

    @deadhouse, Dostum atarlandığım flan yok, sakin ol, olabildiğince sakinim ilk yorumumdan beri. Gel en doğru başlığın altında Metallica’ya beraber sallayalım.

    Yorum yaparken tek derdim şuydu; son zamanlarda siteye ne zaman girsem alakasız başlığın altında alakasız bir konuya saldırma görür oldum. Bunu senden de görünce ulan düzenli yorum yapan adam da böyle olduysa s*çtık noktasına geldim, serzeşinimin direk sana değildi işin doğrusu tekrar okursan ilk yorumu bunu anlarsın.

    deadhouse

    @owlbos, Serzenişini anladım merak etme. Haklı olabilirsin. Fakat “alakasız yorum yapılamaz” diye bir kaide yok. Velev ki gereksiz bir yorum yazdık. Ne dememi bekliyorsun. Hatalıyım özür dilerim dememi mi? Sen de iki yorumdur bunu anlamıyorsun. Abese abes ile karşılık vererek bir yere varamayız. Çocuk değiliz. Belki de bu aralar ruh halim dengeli değildir ve yorumlarda ciddi davranamıyorumdur, senin de bu tür durumları hesaba katman gerek.

    Dysplasia

    @owlbos, Triggered.

  2. Dysplasia says:

    2017′de teşhis konulmuş. Prostatı alıp apendikse metastazı nedeniyle onu da almışlar. Ama dediğine göre remisyondaymış şu an. Yani rahatlayabiliriz görece.

  3. enemyofgod says:

    Kavuş sağlığına Metal God.

  4. Gazapkulu says:

    Rob Halford’a da,Ozzy’ye de,Dave Mustaine de,James Hetfield’a da,kısaca bütün metal üstadlarına nice albümler yapacak güç ve kudret versin yüce Tengrim.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.