# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
AKHLYS yeni albümünü çıkışından 1 ay önce halka açtı
12.11.2020

Melinoë.

Son albümü “The Dreaming I“ı 2015′te çıkaran ABD’li tek kişilik atmosferik black metal grubu AKHLYS yeni albümü “Melinoë“yi 14 Aralık’ta çıkarıyor. Lakin albüm şimdiden yayınlandı. Aşağıdan dinleyebilirsiniz.

Detaylar şöyle.

1. Somniloquy
2. Pnigalion
3. Succubare
4. Ephialtes
5. Incubatio

“Melinoë” şöyle.

  Yorum alanı

“AKHLYS yeni albümünü çıkışından 1 ay önce halka açtı” yazısına 14 yorum var

  1. YouTube’a “extreme halay” yazıp arattım öyle diyeyim. İstediğim gibi video bulamadım, ama öyle bir hâletiruhiyedeyim.

  2. Ouz says:

    Ahmet, önceki albümün kapağını çerçeveletip asmıştın ya, o kapağı belki ben de odama asabilirdim ama açık konuşayım, bu albümün kapağını odama asacak göt yok bende. Kapak full negatif yayıyor ortama.

    Şarkıyı yeni dinlemeye başladım, detaylı yorum yapmak için erken ama iyi bir şeyler geleceği çok belli.

  3. daud says:

    Aşırı merak ediyorum ama dinlemeyecem. Albümün siparişini verdim gelince dinlerim artık.

  4. Gökay says:

    5 senedir aynı albümü çeviriyoruz, e sonunda be. Retro kafalı korkunçlu zigot teyze harika olmuş, ayrıca gözlerini göremiyor oluşumuz da tat kaçırıcı. Parçayı ben de albüme saklıyorum.

  5. deadhouse says:

    Gerçekten muhteşem kapaklar yapıyorlar. Bu da çok iyi ama A.Saraçoğlu’nun çerçevelettiği önceki kapak daha iyi.

    deadhouse

    @deadhouse, O değil de 19 yaşına dek müslüman olan biri olarak cinlere inandığım dönemde rüyamda bir cin görmüştüm, olumsuz anlamda etkilenmiştim. Suratı hala zihnimde. Önceki kapaktaki korkunç kişinin suratı rüyamda gördüğüm cinin suratına çok benziyor. Yani 10 sene olmuştur, o rüyayı göreli. O albüm çıkmamıştı o vakit. İlginç. Şimdi komik geliyor tabii. Ancak inanan biri olsaydım; korkabilir ve ruhani bir ürperti yaşayabilirdim.

  6. Bu grubun gerek müziği, gerekse görselliği bana hep Layers of Fear oyununu anımsatıyor. Verdikleri hissiyat birbirine çok yakın.

    TAAKE

    @Alper Demiroğlu, layers of fears harika bir oyun,oyunun sonları da harika,silent hill den sonra korku oyunlarının sonları hep berbat ve anlamsız ouyor,mesala amnesia,a machine for pigs beni dark descentten daha çok sarmıştı,kafayı yemiş ama hala vicdan kırıntısı yaşayan kaçık bir doktor,onun da sonu havada kaldı,o makine niye yapıldı,doktorun çocuklarına ne oldu hep meçhul,paldır küldür bitti,onun için layers of fears iyi bir oyundur,bir de soma var,herhalde değil korku dünya oyun tarihindeki en manyak sonla bitti oyun,sabaha karşı bitirdim,uyku tutmadı o derece etkiliyor adamı

    Alondate

    @TAAKE, @TAAKE, SOMAnin sonu beni gunlerce dusunmeye sevk etti. Herseyin bir simulasyon olmasi teorisi belki bir cok insana komik geliyor ama neden olmasin? Ayrica evet Layers of Fear cidden muthis oyundu. Adamin kizini oynadigimiz DLC de mevcut bende ama onu pek begendigimi soyleyemem.

    Benim piyasada oynamadigim korku oyunu yok. Gercek anlamda yok. Damardan bir sey ver derseniz orjinal nintendo wii uzerinden fatal frame 4 ve 2 remake oynayin derim :) Amnesia, outlast falan harbiden fena oyunlar evet ama su ikisine yaklasan baska hic bir sey deneyim etmedim. Tum zamanlardaki favorilerim ise Resident Evil 4 ve 7

  7. Horrendous says:

    Black metal özelinde grupların ve münferit bireylerin sosyal medya ile bu kadar haşır neşir olması bir tek bana mı garip geliyor bilmiyorum, çok ilginç. Parçanın banner’ında tüm sosyal medya hesaplarını görünce o kabus gibi zift gibi hava kayboldu birden.

  8. enemyofgod says:

    https://www.youtube.com/watch?v=t0aAMB26ZKU
    Bugün çıkacak.

    enemyofgod

    @enemyofgod, albüm sızmış o yüzden debemur morti youtubedan 1 ay önce yayınlamış.
    Albüm, belliydi zaten, mükemmel.

  9. Aykut Taştan says:

    Çok iyi ya. Kütür kütür nımısız. Bu senenin sonuna kadar üst sıralarda kalır benim için bu albüm. Hatta gelecek senede. Çok iyi albüm takla atacam nerdeyse sevinçten. Portekizli Gaerea la çok iyi gidiyor.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.