# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
LISTANA’dan klip
23.05.2014

Elveda.

İstanbullu grup LISTANA, “Unveiled” adlı ilk EP’sinden “Elveda”yı single olarak bir kliple birlikte sundu.

EP kapağı da şöyle:

EP’den “Hasret” adlı şarkı da aşağıda.

  Yorum alanı

“LISTANA’dan klip” yazısına 15 yorum var

  1. Can says:

    Abi tamam Türk grubudur destek olalım falan eyvallahı var ama. Sözler desen berbat, vokal desen olmamış. Gürültü resmen hat safada. Müzik zevki yok yani. Dinlerken rahatsız oldum.

    cok şey bilen adam

    @Can, çok biliyorsan sen daha iyisini yap. Sadece eleştirmeyi biliyorsunuz aferin size.

    Canberk

    @cok şey bilen adam,

    28.05.2014″te yapılan yorumdaki Can benim bu başka biri karışmaması için Canberk olarak düzeltiyorum

    Can

    @cok şey bilen adam,

    Ben zaten 3 senedir müzik yapımıyla uğraşıyorum. Bizzat bunlardan 5 kat daha iyi müziklerim var. Sana aferin. Anca konuşmayı bilirsin “çok şey bilen adam”

  2. Enes says:

    Ben gayet başarılı buldum hele hasret favorilerim arasında artık , bence bu kadar zorluk arasında halen de bu müziği yapabilen bir kaç insan varsa ben tebrik ederim umarım daha çok başarılı projelere imza atacaklar tebrikler !!!

  3. peto says:

    ben cok begendim enesin dedigine katiliyorum. Bu tarz gruplara saygi duymak gerek. Adamlar kasmislar yapmislar. Ama iste bizim Turk dinleyicisine yaranmak zor. Valla tum gruplara kolay gelsin. Tebrikler arkadaslar basarilarinizin devamini dilerim.

  4. ertan says:

    muzık super sert ve guzel ama vokalde daha cok arabesk rock pop karısımı bır sey yoksa muzısyenler cok usta adamlar bellı ıyı calıyorlar hepsıde metale kadın vokal ben pek sevemyorum yınede basarılar

  5. Abbas says:

    Bizim insanımız arabesk hüzünlü ve depresif sevdiğinden ve İngilizce şarkı anlamadığından yapılmış diye düşünüyorum. Bence cover yaptıkları şarkılar çok daha başarılı ama can gibi metal müziğe “gürültü” diyen arkadaşlar olduğu sürece bu grbun kıymeti bilinmez bu ülkede.

  6. Püre says:

    Dinlediğim en kötü yerli gruptur belkide. Abartmıyorum. Malesef gel görki kötüler piyasa yapıyor bu alemde.

    braavos

    @Püre, abicim nesi kötü, ben başka gruba benzetemedim kendilerine özgü müzik yapmışlar kaydetmişler kayıt kalitesi iyi klip de fena değil. Nedir yanlış olan kendi adıma merak ettim bende grubu olan biriyim piyasa yapmayı hedefliyorum ne yapmayacağımızı bilelim.

  7. BelGarath says:

    Sanki karaoke yapılıyor gibi geldi bana oturmuyormuş gibi…

    cok şey bilen adam

    @BelGarath, sen de sanki sadece bok atmak için yazıyormuşsun gibi geldi bana.

  8. Can says:

    Gitarist ve davulcuya lafım yok gayet iyi yapıyorlar işlerini ama ben bu grubu canlı dinledim vokal o kadar kötü ki 2dk katlanamıyorsunuz. Stüdyo kaydı bu kadar kotüyken bir de canlısını düşünün. 2seferdir kadın vokalle çalışıyorlar yok olmuyor yani ne bu zorlama.

    Illoriana

    @Can, ben bu grubu epeydir takip ediyorum. O beğenmediğin hatun şarkıları yazan kişi, vokali evet iyi değil ama onu atmazlar grubu kuran ekibin içinde. Dediğin gibi 3-4 vokalle denediler olmadı, olsaydı herhalde klavyeciyi öne geçirmezlerdi manyak değiller ya bunlar

  9. Durakonis says:

    Grubun pek ilgimi çektiğini söyleyemem, ama izlediğim Pull Me Under konser görüntüsünde çok fazla detonasyon yoktu, hatta hemen hemen hiç yoktu. Kararsız notalar vardı sadece, o da bu yaşlarda doğaldır. Bir de hem canlı, hem de albüm performansında harikalar yaratabilen vokalistler bir elin parmaklarını geçmez. Biraz insaflı eleştiriler yapın derim.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.