# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Eski MEGADETH davulcusu, Dave Mustaine tarafından terslendiğini söyledi
30.01.2014

Olaylar.

Eski MEGADETH davulcusu Nick Menza, NAMM fuarında Dave Mustaine’e selam vermeye kalktığını ama Mustaine’in kendisini terslediğini söylemiş.

1989-1998 yılları arasında MEGADETH’in davullarını çalan Menza, Facebook sayfasında şunları yazmış:

“NAMM’de fanlar ve eski dostlarımla harika vakit geçirdim. Ayrıca, Dean Guitars standında Dave Mustaine’e selam vermeye çalışmak gibi büyük bir hata da yaptım. Beni tam anlamıyla görmezden geldi ve kiralık katilleri/korumaları yanıma gelip oradan uzaklaşmamı söylediler. Rezalet. Tüm bunları aştım ve hayat devamı ediyor.

Dave’den nefret etmiyorum, gruba geri dönmeye falan da çalışmıyorum. Sadece arkadaşça bir selam vermek istedim, hepsi bu. Ne eksik, ne fazla! Şu an üzerinde çalıştığım bir çok şey var, öyle ki; beni gruba geri çağırıyor olsalar bile bu teklifi geri çevirmek zorunda kalırdım.”

  Yorum alanı

“Eski MEGADETH davulcusu, Dave Mustaine tarafından terslendiğini söyledi” yazısına 13 yorum var

  1. levent yıldırım says:

    Dave gibi yaşamışlıkları olan, müzik konusunda hem kült albümlere imza atan hem de deneysel albümlerle piyasayı yoklayan, gitar konusunda da ‘gerçekten’ yetenekli olan, şarkı sözlerinden de anlaşılacağı gibi iç dünyası ‘boş’ olmayan bir adama bu son zamanlarda yaptıklarını yakıştıramıyorum. geçen günlerde efsane olduğunu söylemişti. evet bence bu mümkün olabilirdi ama kariyerinin bu yıllarında yaptıklarını da ben şahsen, fanatik bir Megadeth dinleyicisi olarak olarak unutmayacağım, bunu açıkça söylemem gerek.
    Menza’ya yaptığını da sadece ‘saçmalık’ olarak nitelendiriyorum…

    Lawleds

    @levent yıldırım, Mustaine’nin şu son birkaç aydır yaptıkları yüzünden içim rahat Megadeth dinleyemiyorum artık. O “Efsaneyim” olayından başlayarak gittikçe çocuklaştı resmen.

    Sırf senin yorumuna fazlasıyla katıldığımı belirtmek adına yorum yapıyorum hocam.

    rattlehead

    @levent yıldırım, mustaine in menzaya yaptığı bu şey cidden hiç hoş değil,bi yandan ben menzanın yerinde olsaydım bunu facebook sayfama yazmazdım etikten dolayı.ama kesinlikle mustaine olgusuna yakışmamış bu.

    Ş. Levent Yıldırım

    @rattlehead, doğru söylüyorsun, facebook’ta yayınlaması pek hoş olmamış. şimdi sen böyle söyleyince acaba Dave ile aralarında zamanında ne geçmiş diye de merak etmekten alıkoyamadım kendimi. açıkçası her ne kadar Dave amca bugünlerde zihnen pek oturaklı durumlarda olmasa da mutlaka böyle davranmasının bir sebebi olmak zorunda bana göre.
    yine de vakti zamanında aralarında ne geçtiyse, olayın Dave Mustaine’i, Chris Poland’a yaptığı gibi şarkının birinde ‘You… You… You…. You… You FUCKING LIAAAAAAAR!’ şeklinde bir şarkı yazmaya itecek kadar ciddi olmadığını düşünüyorum. :))
    ama sahiden yolunda gitmeyen birşeyler var gibi. menza’nın facebook’ta paylaşmasını bende aynen senin kadar etik bulmadım ayrıca belirteyim.

  2. deli_kassaP says:

    Şayet doğru ise Dave’in tüm bu gergin, kırıcı ve insanları tersleyen tavırlarının temelinde sanırım daha ilk yıllarında Metallica ile yaşadıkları yatıyor olmalı. Adam neredeyse herkesle sorunlu. Ama sevilir mi? Tabi ki sevilir zira o bir Dave Mustain…

  3. Burak says:

    Çok sevdiğim adam her ikiside. Fakat şu duruma söyleyeceğim tek şey var. Has…tir ordan Dave! Has..tir!.

  4. Cemali says:

    Hiç yakışmadı, hiç yakışmıyor. Bu hal, bu tavırlar, eskiden ortaya çok güzel işler çıkarmış bir grup üyesi. Dave Son zamanlarda insanların gözünden düşüyor fikrimce, benim çoktan düştüde.

  5. atoutlemonde says:

    Fotoğraf, şampuan reklamı terk. Dave Baba sen de gözünü seveyim müziğinle gündeme gel. Bu saçma olaylardan sonra Super Collider gibi bir albümle bile adının anılmasına razı olmaya başladım artık.

  6. Reroute to Remain says:

    Lars ulrich kadar bile olamadın Dave. başbakan sanki korumalarla gezip adamı uzaklaştırıyor hahaha mal bu adam vallahi mal,katıksız hemde.

  7. Nakruf says:

    Ananı da al git demiş mi

  8. atom says:

    hiç şaşırcak bi durum değil. sanırım hemen hepimiz dave mustaine denen herifin sahiden boktan bi kişiliğe sahip olduğu konusunda hemfikiriz :)

  9. Can says:

    bokunu çıkardın dave, olum akıllı ol

  10. Nightwing says:

    Terbiyesizlik başka bi şey değil.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.