# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Nick Menza tekrar MEGADETH’le çalmaya sıcak bakıyor
16.12.2013

Top Dave’de.

Eski MEGADETH davulcusu Nick Menza, bir röportajda MEGADETH ile tekrar bir şeyler yapma şansı olup olmadığı sorulduğunda şunları söyledi:

“Gelecekte ne olacağını asla bilemezsin. Ben her şeye açığım, asla “MEGADETH’e bir daha katılmayacağım” demem. Ama bu durum Dave Mustaine’e bağlı, top onda.”

Menza 2004′te tekrar birleşmek için çağırılmış, fakat hazırlıklı olmadığı gerekçesiyle provalardan kovulmuş ve yerine Shawn Drover getirilmişti. Menza şu an içinde MEGADETH geçmişini de barındıran kitabı için yayın anlaşması görüşmelerinde.

  Yorum alanı

“Nick Menza tekrar MEGADETH’le çalmaya sıcak bakıyor” yazısına 17 yorum var

  1. ali ihsan balı says:

    “Nick, Nick,Nick, NİEECKKK!!”

  2. Mert says:

    Bugün metal dinlememde bu adamın Holy Wars kılibindeki enerjisinin, hoplamasının zıplamasının büyük bir payı var. Ne gaza gelirdim o kılipteki hallerini görüp.

  3. atoutlemonde says:

    Megadeth’ten sonra ne yaptı bilmiyorum ama geri dönmesinden mutluluk duyarım. Heyecanını yitirmiş birçok fana yeniden hava getirebilir. Menza’da dönerse sıra Friedman’a gelir artık. Bence Megadeth tıpkı Youthanasia’daki gibi melodik heavy yapmalı.

    Son olarak; evet bugün fazla iyimserim.

  4. Reroute to Remain says:

    Parasız kalmış demekki kitap yazmış Megadeth’deki anılarım diye

    Jester

    @Reroute to Remain, “…MEGADETH geçmişini de barındıran…”

    Reroute to Remain

    @Jester, Kitabın önemli bölümü ondan oluşuyor zaten. dediğini fark ettim

  5. Berca B. says:

    Genelde bir grubu sevip sevmememin biraz da davulcularına bağlı olduğunu farkettim geçenlerde. Sevdiğim tüm grupların davulcularına dikkat ettim, hepsi de FAZLA iyiler.

    Nick Menza da kendi dönemi dışında bir türlü sevemediğim Megadeth’i bana 1-2 albümlüğüne sevdiren bir adam. Rust in Peace’deki davulculuğu hala aklımı alıyor. Bayık ötesi Jimmy DeGrasso ve Shawn Drover’a bin kere tercih ederim. Kendi dönemi dışında sevdiğim tek Megadeth albümünde de VINNIE COLAIUTA çalıyor zaten ahah.

    Dönse çok iyi olur kısacası. Ha en iyi döneminde bile sevemediğim Megadeth’i bu kez severek dinler miyim sanmıyorum ama, o dönsün yine de ahah. Shawn Drover ne lan.

    Ubeydullah İndiroğlu

    @Berca B., Shawn Drover tam bir Keçiören teyzesi ve felaket derecede ruhsuz çalıyor.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Ubeydullah İndiroğlu, ahaha.

    Reroute to Remain

    @Ubeydullah İndiroğlu, O adamdan mükemmel bir hitman olur. Ruhsuzluk , soğuk kanlılık , sakinlik her şey bu adamda. yanlış meslek seçmiş

  6. Nakruf says:

    Şarkıları yine Mustaine yazacağı için gruba değişik bir hava vermez ama efsane line up ayağına konserlere daha çok katılımcı gelebilir yine de studyo işleri yavan şeyler olur endgame gibi bir albümün Megadeth’in kariyerinin sonuna kadar geleceğini sanmıyorum gruba kimin girip çıktığı mühim değil

    Fuk

    @Nakruf, Şarkıları yine Mustaine yazacakda davulları yazan Mustaine değil haberin olsun grubu eski haline daha yakınlaştıracaktır.

  7. gel de kurtar bizi drover’dan ulan allahsız :(

  8. Berk says:

    Çok severim bu adamı ya,özel bir bağım var bu adamla.Yani bir davulcu olarak bir sürü idolüm,sevdiğim davulcu var ama bu adamın yeri ayrı.İnanılmaz güzel bir enerjisi var.Önceleri konserlerini izleyip gaza gelip stüdyoya koşardım o gazla. :D Keşke geri gelse.

  9. Mert says:

    Bıktık lan Shawn Drover’dan. Megadeth’ten bi yol olmaz bu saatten sonra ama Shawn’ın olmasından iyidir. En azından Friedman’sız ana Megadeth oluşmuş olur. Five Magics soundcheckin de attığı solo hoşuma gider baya.

    http://www.youtube.com/watch?v=yYrSJs0Henw

    Nakruf

    @Mert, bende bekliyorum solo nerde diye iyi kekledin

  10. Reroute to Remain says:

    Shawn drover’ın megadeth’den bu adam için atılacağını sanmıyorum çünkü 2004′den beri grupta megadeth için emek sarf ediyor , chris broderick’in grubu gelmesinde büyük payı var , dave ile aralarından su da sızmıyor.
    Tam bir görev adamı , dave ne derse sorgulamadan yapıyor. Dave’de grupta böyle adamlar istiyor

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.