# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
PELICAN yeni albümünü dinlemeye sundu
11.10.2013

Deny the Absolute.

Amerikalı sludge metal grubu PELICAN, “Forever Becoming” isimli beşinci stüdyo albümünü şu adres üzerinden dinlemeye açtı. Grup, bir süre önce yayımladığı yeni şarkı “Deny the Absolute” ve 4 eski parçayı içeren bir EP yayımlamıştı. “Deny the Absolute” adını taşıyan EP, iTunes üzerinden satın alınabiliyor. Hem bu EP’de, hem de grubun geçtiğimiz sene yayınladığı “Ataraxia/Taraxis” EP’sinde bulunan “Lathe Biosas” adlı şarkıya da bir klip çekilmiş:

  Yorum alanı

“PELICAN yeni albümünü dinlemeye sundu” yazısına 6 yorum var

  1. gorod says:

    Pelican candır.

  2. gazap says:

    Dead Space-3 ile tanıştım ben bu grupla. http://www.youtube.com/watch?v=GYjY98wMWkE Hala da en sevdiğim şarkısıdır.Oyun bittikten sonra müthiş tribe sokuyor.İsteyen oyunu bitirip o zaman dinlesin,ayrı bi güzel oluyor.

    Bütün diskografisine baktığımda son iki albümleri ile girdikleri yol kesinlikle tavsiye edeceğim gruplar kervanına sokar bunları.City of echoes ve ephemeralli kırmzı albüm, Benim favori albümlerim ikisi yani şimdilik.

    Sonuç olarak ne varsa sludge kökenli gruplarda var.

  3. Aaron says:

    Pelicandır.

  4. harpy says:

    yeni enstrümental ne güzel, özledik

  5. Ege Yaylim says:

    dinleyebildiğimiz şu şarkılardan yola çıkarak bir what we all come to need, bir city of echoes olmayacakmış gibi geliyor albüm.

  6. ismail vilehand says:

    Russian Circles, Latitudes ve Mothertrucker ile birlikte enstrümantal olarak dinleyediğim 4 gruptan biri pelikan. başka hangi tür olursa olsun baya dinleyemiyorum vokalsiz müzik. koşarak gidip vokal yapasım geliyor genelde. şarkıları ise gayet beğendim. belki efsane bişi gelmiycek ama çok iyi olacağı kesin.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.