# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SIGUR RÓS The Simpsons’a konuk oldu
20.05.2013

Björk de var.

2 Temmuz’da ülkemize de uğrayacak olan İzlandalı ambient/post-rock grubu SIGUR RÓS, “Kveikur” isimli yeni albümünü 17 Haziran’da piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Albümden parçalar aşağıda.

Grup, 19 Mayıs’ta yayımlanan “The Saga of Carl” isimli The Simpsons bölümünde, dizi için hazırladıkları yeni müzikleriyle yer aldı. Şurada, 17:20 civarında grubu bir kaç saniye görebilirsiniz. Ayrıca 11:15 civarında da yine İzlandalı müzisyen BJÖRK’ü görüyoruz. Aşağıda da grubun “The Simpsons halini” görüyoruz.

Grup, yeni albümünün ismini “Kveikur” olarak açıklamıştı. Albüm 17 Haziran’da raflarda yerini alacak. Albümden “Ísjaki” isimli parça da yayımlandı.

Daha önce yayımlanan “Brennisteinn” ve klibi de aşağıda.

  Yorum alanı

“SIGUR RÓS The Simpsons’a konuk oldu” yazısına 9 yorum var

  1. Onur Sancu says:

    Uzun zamandır bir tadımlığı dinleyip bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum.

  2. vordven says:

    ‘Valtari’ albümü için çekilen ‘mükemmel’ kliplerin sarsıcı etkisi dinmeden gelen Brennisteinn klibi iyice afallattı. Müziğini görselle yoğurabilen ender gruplardan. Şarkıyı da çok sevdim.

    Jimmy Fallon’ın programına katılmışlar ve albümle aynı ismi taşıyan Kveikur’u çalmışlar: http://www.latenightwithjimmyfallon.com/video/sigur-ros-kveikur/n34191/ Enfes !

  3. patognomonic says:

    Sadece ismi yuzunden bile olsa bakacagim gruplar kategorisine aldim bunları. Ismin manasini bilmiyorum ama olsun..sigur ros, dor de duh falan filan.

  4. Onur Sancu says:

    Ya Brennisteinn klibi İNANILMAZ GÜZEL.

  5. Baybora says:

    Abi harbiden o ne klip ya,yeni şarkı da çok güzel. Kesinlikle gitmem lazım artık konsere,biraz dalayım diskografilerine de biraz olsun fikir sahibi olayım grupla ilgili.

    Onur Sancu

    @Baybora, isimsiz albümleri var bunların () diye. Oradan başla derim. Konserde de şu tarz bir şey yaşamamız muhtemel: http://www.youtube.com/watch?v=kQsPv4FMyLg

    Baybora

    @Onur Sancu, Videoyu görmüştüm,grupla ilgili gördüğüm ilk şeydi hatta ilgimi çekmişti baya. Albümü en kısa zamanda dinleyeceğim,teşekkür ettim.

  6. Simpsons’da Olsen Olsen’in girdiği sahnede bildiğin yükseldim ya. Nasıl da hoş bir etki yaptı.

  7. Baybora says:

    Albüm malumlarda ve MÜTHİŞ LAN AKLIM BİTTİ MÜTHİŞ.

    Ben bu grubu önceden dinlemeyen kafama sıçayım. Konserlerine de banko gidiyorum artık. Zaten albümdeki en sevdiğim şarkılar Brennisteinn ve Hrafntinna’yı da çalmaya başlamışlar,tamamdır.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.