# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SUICIDE SILENCE’dan bir klip daha
11.10.2012

Fuck Everything.

SUICIDE SILENCE, bugün çıkan yeni albümü “The Black Crown“dan “Fuck Everything”e çektiği klibini sundu.

Bu da “Slaves to Substance”a çekilen klip.

Grup, “You Only Live Once”a çektiği klibi de şuraya koymuştu.

Altta kayıt sürecini gösteren ilk stüdyo videosu var.

  Yorum alanı

“SUICIDE SILENCE’dan bir klip daha” yazısına 46 yorum var

  1. Chuck Reis says:

    death metal ile hardcore müziğin çiftleştirilmesinden pek hoşlanmam ama bu adamları seviyorum.

  2. ben de böyle özelliksiz bir şarkının 7 milyon kez izlenmiş olmasını anlamıyorum. diyeceksin ki lady gaga da yarım milyar kez izlenmiş, ama metal adına o kadar vasat bi şey ki bu. zevk tabi, seven sever.

    Chuck Reis

    ilk albümleri çok iyiydi bence, aç dinle abi. ama deathcore’dan tiksinecek derecede sevmiyorsan salla gitsin :D

    Ahmet Saraçoğlu

    @Chuck Reis, yok tiksinme değil de, en azından şu şarkıda herhangi bir deathcore grubunun herhangi bir şarkısından bir fazlalık göremiyorum. ne bileyim, en basidinden despised icon falan dururken suicide silence’ın 1 haftada 15.000 satması falan anlamsız geliyo.

  3. Veracruze says:

    scene kidlerin underground müzik yapması sonucu ortaya çıkan bişey. ki böyle bişeyin popüler nasıl olabildiği de büyük ihtimal baya kişinin dikkatini çekiyor. onun dışında fena olmayan şarkıları yok değil unanswered, bludgeoned to death, the price of beauty falan. yine de dinlemeyi istemem şuan bunları dahi.

  4. Avcı says:

    Myspace’inde death metal-grindcore yazan bir grubun 2 albüme toplamda 6 klip çekmesi ve ikisinin 10 milyon sınırına dayanması doğa üstü bir olay öncelikle bunu kabul edelim.

    Ben de pek sevmem bunları .Sadece son albümü dinlemişliğim vardır onda da 3-4 riff dışında şarkılar çok özelliksiz ve sıkıcı geldi.Hatta Lifted ve Disengage dışında albüm tam bir zaman kaybı[yeri gelmişken söyleyeyim Disengage'in black metal'vari melodisine tapıyorum.albümde ki en iyi riff].

    İleride gelişebileceklerini ise zannetmiyorum.Çünkü ne yapsak dinlerler moduna girmişlerdir bence ama onlara ricam lütfen artık guttural vokal yaparken efekt kullanmasınlar.

  5. Avcı says:

    Şunu da ekleyeyim Wake Up hayatımda duyduğum en sıkıcı Death Metal şarkısı.Bunu dinleyen adam muhtemelen Death Metal’den soğur.Ama Youtube’da 4.5 milyon kişi tarafından izlenmiş…

  6. comfortinBRUTALiTY says:

    belki breakdown kısımları iyi olabilir ama şarkının elle tutuur bi yanı yok hakikaten,daha önce niye sarmadığını tekrar gördüm.

  7. karayansima says:

    Baştan söyleyeyim bu grubu severim.
    Olayın bir de söyle bir yanı var. Hiç bir death grubunda göremeyeceğiniz kadar çok bayan seveni var bu grubun. Bunun sebebide vokaldeki Mitch denilen herifin çekiciliği sanırım.
    Hafiften Justin Bieber durumları.
    İkinci olarak konser performansları oldukça iyi. Yine vokalinin sahne duruşu seyirciyle iletişimi. Konser boyunca konusmayıp, iki kelimeyi bir araya getiremeyen grubların yanında oldukça göze batıyorlar. Phil Anselmoyu aratmıyor kimi zaman.
    Ayrıca bol riffli kulağın algılaması zor şarkılarla bu kadar popüler olmak zor olsa gerek. Bir ticari yaklasımda olabilir müzikleri.

    Lefthandpath

    @karayansima, Phil Anselmo müzik yapıyordu, norveç black metal camia’sıyla bile arası çok iyiydi adamın.

  8. şşşşş says:

    bu death me3tal grubu deil arkadaşlar deathcore hayatımda duyduğum en kötü death metal müziği falan diyosunuzda çok biliyomuş gibi yorumluyosunuzzda biriniz deathcore a death metal diyosunuz sanırım brutal vocal e guttural vocal diyosunuz tam olarak anlamadım yani bu grubu kötüleyeceğinize birazda kendi ülkenizdeki grublara bakın

    Avcı

    @şşşşş, isimsiz kardeş grubun myspace’inde death metal-grindcore yazıyor.

  9. şşşşş says:

    @karayansima

    aslında müzikleri hem death metal i hem harcore tarzı hemde trend olmuş kimsenin kabul etmediği emo luğu (sadece vokalin) uygulaması saç modelinden ve giysilerinden anlayacağınız gibi ama bende sizin gibi düşünüyorum asıl metal bu değil bunlar farklı geliyo bize ewd ama artık türkler olarak değişimi kabullenmeliyiz artık ’90 larda değiliz veya ’80 lerde bu ilerisi içinde geçerli dünyada insanlar yaşadığı sürece geçerli bu bir dönence bu şimdide böle bundan sonrada böle olacak her zaman değişim olacak artık başkalarına iğrenç çok kötü acaip anormal gibi sıfatlar yakıştıracağımıza 10 milyon a dayanan izlenmeleri kabullenelimde birazda biz bişeler yapalım…

    ————————————————————

    Ben kimseyi kötülemiyorum yanlış anlamayın ben vatanını sevmeyen halkını sevmeyen bir insanda değilim sadece doğruları konuşuyorum.

    Avcı

    @Exorsexist, bu nasıl fotoğraf lan (:

    blackroseimmortal

    @şşşşş, mainstreme olalım beyler hadi koşun… :D

  10. özgür says:

    Valla emo gibi takılıp milyonlarca kişinin beni izlemesi yerine adam gibi metalimi icra edip az ve kemik bir kitlem olmasını tercih ederim.Bana kalırsa bunlar yapılan müziğin fazla zor olmamasının üstünü kapatmak için yapılan şeyler.Adamlar çıkıyor Chuck babanın parçalarını kavırlıyorlar,deli gibi çalıyorlar eleman hem elektro hem vokallik yapıyor,tiplere baksan süt çocuğu gibiler.Yapılan iş kolay olunca böyle şeylerler kapatmak gerekiyor bana kalırsa

    patogonomic

    @özgür, birincisi adamların yaptığı müziğin kolay olduğunu nerden çıkardın bilmiyorum..deathcore tam bir ‘yırtınma’ müziğidir,icrası da zordur..imaj meselesine gelirsek de haklısın;zaten abbath corpse paint’ini,chuck schuldiner da uzun saçını,şu bahsettiğin “yaptıkları müziğin zor olmayışının eksikliğini kapatmak için kullanıyodu di mi?bunlar sadece şovlarının bi parçası..o yüzden, öyle tipe bakarak grup değerlendirmesi yapmamak lazım.

    ha “bu grup iyi mi müzik yapıyo?” dersen,benim ilgimi bile çekmiyolar

    şşşş

    @özgür, o zaman hiçbir …. olamazsın işte kardeş biraz dünyaya ayak uydurman gerekiyo.emo gibi deyip aşşaladığın insan görüyosun kaç milyon izleniyo konuyu hadi burdan çıkarıp dünya trend i olan biz türklerin gay top yumuşak tekerlek diye adlandıdığımız modaya emo luğa gelelim emin ol bu ünlülerin ben emo yum emo olacam die bi çabası yok dünyada trend olan moda olan neyse ona göre takılıyolar bak mesela araştır istiyosan suicide silence ilk albümünde vokalist keldi ve deathcore değil death metal çalıyodular ve max. 300. bin izleniyodular daha sonra yeni bi albüm çıkardılar tarzlarını biraz dünyada gelişen metal müziğine göre tarzına göre uyarladılar örneğin işte emo oldular (deyiminizle top) fakat nooldu kız hayranları oldu 1 hayranlar max. 300 bin ken 10 milyonlara dayandı 2 ve has death metal cilere sözüm yokda biraz insana benzeyip hayran kitlelerini kadınlara gençlere ve daha farklı yerlerede taşıdılar yani bu grubu sırf vocalisti tatlı die dinleyen de vardır.

    sonuç olarak bana kalırsa yani benim şahsi görüşümce biz türk milleti olarak her zaman onu bunu aşşağılar küçük görürüz çünkü bizden üstün olurlar.Biz onlara gay deriz ama adamlar 10 milyonlara dayanır (sadece suicide silence değil böle çok grup var).biz herşeyi biliriz kimseyi beğenmeyiz ama bizde icraat var mı desen? tık yok.

    ADMİN BU YAZIMI OKURSAN ÇOK SEVİNİRİM

    biliyorum bu yorumumu kimse siklemicek,biliyorum herkes yine aynı kafada olacak ama ne var biliyomusunuz ben susayım, o gaydesin.o sus sun başkası gay desin.Peki nereye kadar böle gitcek ne zaman biz türk milleti olarak bi yerlere varacaz? yani trend moda buysa budur abi yani siz sevmesenizde bu sevsenizde bu e bari gay top dicenize madem o kadar akıllı,zeki,herşeyi bilen insanlarsınız her şeye diliniz yetişiyo e hadi siz bişey yapın da bizde yanılalım ama böle bir şey bi 100 yıl bile geçse olmayacağı için bu konuşmada boşuna.ASYALILAR bile avrupa’dan Amerika’dan bizden daha uzak olmalarına ramen bu tarz da bu moda la müzik yapıyolar ve ünlüler onlarda ve hatta bu işe ilk önce ingilizce onlara zor geldiği içindir büyük bi ihtimal yada metal müziğine uzak oldukları için ilk önce cover gruplarıyla başladılar bu tür müzikleri cover yapıyodular ve hepside emo gibiydi fakat nooldu biz gay dedik nooldu gay mi oldular? hadi olsunlar sonuçta ünlüler sonuçta bir yere varmışlar.siz onu bile yapamazken onların gay olması onları küçültmez aksine sizi küçültür

  11. yeni şarkı o kadar sıradan ki kendimi kesicem. bir de youtube yorumlarına baktım, 2.34′teki mal ötesi breakdown’da hâlâ gaza gelen var.

  12. Avcı says:

    Bateristin twinleri dışında kaldır çöpe at şarkıyı.Çok vasıfsız çoook…

    bir de aynı yorumu ikinci defa yazıyorum buraya sitede bir problem mi var?

    Akın

    @Avcı, valla bugun Georger Kollias’ı canlı izledikten o dediğin twinler de yalan geliyo artık. Bundan sonra kolay kolay davulcu beğenmem heralde.

    burak canik

    @Akın, millete nasip yaparken hiç mi için sızlamadı bre zalım :(

  13. comfortinBRUTALiTY says:

    Benim de anlamadığım nasıl bol riffli,anlaşılması güç ve de icra edilmesi zor bir müzik oluyo bu? Videodaki şarkı mesela. Farklı şeyleri mi dinliyoruz yada konuştuğumuz şeyler mi farklı acaba

  14. illuminati says:

    Grupla alakam yok da şu Frank Mullen çok iyi herif be.

  15. demir bakire says:

    frank mullen’ın vokallerini çok severim, frank mullen eli diye bişey de var zaten heheh

    ama suffocation’ı da sürekli orta tempoluğundan dolayı pek dinleyemem

    illuminati

    @demir bakire, evet biraz yavaş ama gene de süper grup bence. Burada pek iplenmiyor belli ki, Pierced From Within kritiği bile yok.

  16. özgür says:

    yırtınma filan anlamam arkadaş,kızların sevgilisi olmak için yapmış adamlar herşeyi,besteler de tuvalette yapılmış gibi.hiçbir özelliği yok.ego tatmini.ben dinlemem,sevmem,slipknot daha iyidir.

  17. özgür says:

    Ayrıca bu “dünya trendi” skisi nedir arkadaş?Kim ayarlıyo bu trendi?Ona uyunca beni sevecek,müziğimi dinleyeceklerse hepsinin mınısına covi.Dİnlemesinler çok da şeyimde olmaz hani.İnsan kendinden ödün vererek müzik yapacaksa hiç yapmasın.

  18. şu “sikerim böyle aşkın ızdırabını !” olayını gerçekten hissedip yapanlar sadece underground punk grupları.

    böyle ergenleri coşturmak için yapmak çok itici ve antipatik. lan madem o kadar sikiyosunuz herşeyi Century Media’ya ayarı koyup 3 yıl albüm yapmasanıza götünüz yiyosa.

  19. anlayamıyorum ya bu grubun facebook sayfasında 1.138.037 milyon kişi hayran var yüzer yüzer artıyor fan sayısı ve duvarlarında dakikada 10 yorum atılıyor. videolar deli dehşet paylaşılıyor…bi delikanlıda çıkıp AGA BU NEDİR ? demiyor mu ?

    bloodshower

    @saklanan saman, oha o kadar var mıymış cidden, işe bak.

    Avcı

    @bloodshower, youtube’da iki şarkısını 7 milyon 1 şarkısını 5 milyon kişi izlemiş.Ki sev sevme bu grubun şarkılarında blast beat-ağır brutal vokal[efekt destekli olsada] var.Buradan anlayabilirsin grubun nereye geldiğini…

    Deniz

    @saklanan saman, harbiden ha o kadar eziyetli şeyleri (misal : mayhem – live in leipzig hatta the dawn of black hearts’ı) bile kaç kere döndürerek dinleyebilecek güçteyken. bu herif”-ler” kafamı sikti. Sikmeyi geçtim nasıl bir ilginçlikleri var ki ben anlamadım diye şeyaptım.

    saklanan saman

    @Deniz, ben o olaya “sıradanlık ve vasatlıktan kendini sikmek istemek” diyorum hafız.

  20. blackroseimmortal says:

    bestede çok anormal bişey yok, deathcore’lan grindcore’un birleşimi gibi, vokaller iğrenç, herifin tipinde meymenet yok zaten, vasat bi grup bi bring me to horizon kadar kötü değil…

    in the court of the crimson king

    @blackroseimmortal, bring me the horizon o.

  21. adamların işi gücü karı kız olan bomboş herifler olduğu düşünüldüğünden sanırım kimse kapakla ilgili “ulan illuminati göndermesi var” falan dememiş :D

    John Voxville

    @saklanan saman, harbi lan yeni farkettim ben de :D

  22. Yeni izledim, baya iyi bi klip olmuş bence.

  23. ismail vilehand says:

    son zamanlarda izlediğim en iyi klip.

  24. Avcı says:

    Köşeyi dönmek böyle bir şey işte.İlk klibi 8 ayda 10 milyon kişi , ikinci klibi 1 günde 80 bin kişi izlesin.

    Ama dibine kadar içeriksiz müzik!

  25. ismail vilehand says:

    bu Fuck Everything’te aşırı derecede Slipknot etkisi var. o etki biraz abartılmış sanki ama güzel olmuş. tam konser şarkısı.

  26. Lefthandpath says:

    Fuck Everything ismi tam ergenlere göre değil de nedir?

    ThisGodlessEndeavor

    @Lefthandpath, +1

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.