# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ROADRUNNER RECORDS’da deprem
04.05.2012

Makinenin dişlileri dönüyor.

Metal dünyasının en büyük ve köklü şirketlerinden ROADRUNNER RECORDS, Warner Bros. himayesine girmenin bedelini ağır ödüyor.

Warner Bros., birkaç gün önce Roadrunner Records’un Avrupa ve Kanada ofislerindeki tüm çalışanların işlerine son verdiğini ve bu ofisleri kapattığını açıkladı. Ayakta kalan tek şube olan Amerika şubesinden de 16 kişinin görevine son verildi. Şirketin CEO’su da görevini bıraktı. Roadrunner himayesindeki grupların büyük bir kısmının kısa süre içinde şirketle ilişiklerinin kesileceği ve bu grupların şirket arayışına gireceği konuşulurken, Warner Bros.’un, Roadrunner’ı yalnızca NICKELBACK ve türevi, para getiren grupların yer alacağı bir kol haline getireceği konuşuluyor. Roadrunner Records, metal dünyasında devrim yaratan ve çok önemli olarak kabul edilen sayısız grubu türe sokan ve bu nedenle de metalin gelişmesine en çok katkıda bulunan firmalardan biri olarak görülüyor(du).

  Yorum alanı

“ROADRUNNER RECORDS’da deprem” yazısına 7 yorum var

  1. kutup ayısı says:

    beter olsunlar. cok samimiyim. metal muzigin zamaninda bu kadar gelismesinde rolleri buyuk kabul ama yine bu muzigin 2000lerde bu denli yavsamis olmasinda da rolleri buyuk ne yazik ki.

  2. ben says:

    wiggle wiggle wiggle wiggle wiggle yeah!

  3. Ugur says:

    Bayanlar ve baylar karşınızda kapitalizm.

  4. agresifq says:

    roadrunner united all stars gibi terbiyesiz bir albüm yaptırabilen bi firmaydı bu elemanlar vaktinde. vay babam vay, nerden nereye

  5. serdar says:

    biz buna vahşi kapitalizm diyoruz.

  6. Nightwing says:

    elimde roadrunnerdan çıkmış iki tane cd var. biri megadeth – endgame diğeri death – symbolic. megadethi salla da deathe yazık oldu.

  7. SeventhSon says:

    Adamı böyle küstürürler işte.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.