# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DEVIN TOWNSEND’den bir sürü yeni albüm haberi
08.02.2012

Nefes almak yasak.

Geçen yıl içinde “Epicloud” adında bir projeye başlayacağını açıklayan, kısa bir süre önce de “Ziltoid 2″nin haberini veren , Kanadalı deli DEVIN TOWNSEND, bu çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Casualties of Cool” adlı projede, kendisine THE DEVIN TOWNSEND PROJECT dörtlemesinin ilk ayağı olan “Ki” albümünde eşlik eden Ché Aimee Dorval ile çalışacağını açıklayan TOWNSEND, projeyi “Johnny Cash şarkılarının uğursuz halleri gibi” şeklinde tanımlamış. Ayrıca “tam bir gece müziği” olarak tanımlanan albümde, Dorval’in vokalleri ağırlıkta olacakmış ve Townsend’in içinde bulunduğu ruh halini en iyi anlatabilecek şey olduğu belirtilmiş. Albümün, “Epicloud” ile aynı veya yakın zamanlarda ortaya çıkması planlanıyormuş.

“Epicloud” ve “Ziltoid 2″ ile ilgili yeni bilgiler de veren TOWNSEND, “Epicloud”u “popüler sound’a yakın ancak alışılması kolay, güzel ve melankolik şarkılar” şeklinde özetlerken, “Ziltoid 2″ için “epik, karmakarışık, bilimkurgu” gibi sıfatlar kullanarak bizi daha da heyecanlandırmaktan geri durmamış.

Ailesine sabır diliyoruz.

  Yorum alanı

“DEVIN TOWNSEND’den bir sürü yeni albüm haberi” yazısına 2 yorum var

  1. Berca B. says:

    Ya ne duymak istesem onu söylüyor bu adam, nasıl oluyor anlamıyorum.

  2. sanki hiç dünyevi dertlerin yokmuş gibisin devin.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.