# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MUTINY WITHIN (şimdilik) dağıldığını açıkladı
15.10.2011

Olmadı, olamadı.

Kendi adlarını taşıyan 2010 çıkışlı ilk ve tek albümleriyle bir anda patlayan ve arka arkaya çok sayıda turneye katılarak adını geniş bir kitleye duyuran genç grup MUTINY WITHIN, belirsiz bir geleceğe kadar tüm faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı.

Albümün beklenenden az satması üzerine Roadrunner Records’un sözleşmesini fesh ettiği grupta, önce davulcu Bill Fore, ardından da vokalist Chris Clancy ve klavyeci Andrew Stavola gruptan ayrılmıştı. Clancy, yaptığı açıklamada grupla her gün birlikte çalıştığı 4 yılın ardından eline geçen paranın 100 Dolar olduğunu, vize masrafları, hayat pahalılığı gibi sebeplerden dolayı artık Amerika’da kalmasının mümkün olmadığını açıklamıştı.

Bir süre önce yeni albümünden tadımlıklar yayınlayan MUTINY WITHIN de, grubun yarısının ayrılmasına dayanamadı ve artık devam edemeyeceklerini açıkladı. Grup elemanlarının farklı projeler başlatacağı sanılıyor.

  Yorum alanı

“MUTINY WITHIN (şimdilik) dağıldığını açıkladı” yazısına 7 yorum var

  1. ali ihsan balı says:

    abi 100 dolar yalan gibi sanki..

  2. Punisher says:

    Bu haberi ilk facebookta görmüştüm grup kendisi açıklamıştı. Üzüldüm yani bence daha iyi yerlere gelebilirdi bu grup

  3. rajeesh says:

    ben yeni albüm bekliyordum ama of ya

  4. oqz says:

    Nette her tarafta bu elemanlar vardı bi ara nası oldu ilginç.Ben bu elemanlara yırttılar gözüyle bakıyodum ,roadrunner harbi büyük şirketmiş.

    wikide ilk hafta 900 sattığı yazıyo albümlerinin, muhtemelen roadrunnerın aşırı gazlaması sonucu fazla reklamı yapıldı ama sonuç alınamayınca RR’da uğraşmadı daha fazla bıraktı.

  5. rajeesh says:

    çok üzüldüm bunlara ya

  6. Ben de baya üzüldüm. Cidden çok iyi olacaklardı. Hala da olurlar dağılmazlarsa. Besteciler duruyor. Karakteristik sesi olan yeni bi vokalistle tekrardan hareketlenebilirler.

  7. Hand Of Blood says:

    olmaması lazımdı öyle bir albümden sonra yazık lan :( kötü haber baya :(

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.