# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BEHEMOTH nihayet sahnelere döndü
13.10.2011

Hoşgeldiniz.

NERGAL’in hastaneden çıkışının ardından Temmuz ayında provalarına başlayan BEHEMOTH, uzun bir aradan sonra ilk konserini 8 Ekim’de Poznan’da verdi. Haber için Exorsexist’e teşekkür ederiz.

Grubun Polonya içerisinde vereceği 8 konseri kapsayan “Phoenix Rising” turnesinin ilk iki konseri sold out olarak gerçekleşmiş.

Grup kısa süre önce de yeni bir klip yayınlamıştı.

  Yorum alanı

“BEHEMOTH nihayet sahnelere döndü” yazısına 3 yorum var

  1. Itachi says:

    Nergal’in hastaneden çıkışına 8,sahneye geri dönmelerine şerefine de +1 diyor 9′u basıyorum.

  2. Yalnız adamların bu kadar öküz şarkıları nasıl tertemiz çaldığı, nasıl bir live sound harikası oldukları şu vidyolardan bile belli yani. Seneye bi yeni albüm daha patlatıp, araya KANSER girse bile hız kaybetmeden devam eder adamlar bence. Valla helal olsun.

  3. Blakkheim says:

    Üç defa canlı izledim, hala nasıl bu kadar aşmış bir konser performanslarına sahip olabildiklerini anlamış değilim ben de. Baya baya cd player dan geliyor ses neredeyse. Demigod dışında hiçbir albümleri için ölüp bitmiyorum ama fırsatları oldukça ülkemize gelsinler, ben de her konserlerinde en önde ağzım açık kendilerini izleyeyim. Akabinde “napıyorum lan ben BEHEMOTH bu!” diyerek kendime geleyim ve oradan oraya sallayayım naçiz kellemi.

    Kısaca çok sevindim bu habere.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.