#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Bursalı brutal death metal grubu EXTRAVASATION ilk EP’sini yayınladı

07.01.2026

Catharsis Dissonance.

2024 yılında Bursa’da kurulan brutal death metal grubu EXTRAVASATION ilk EP’si “Catharsis Dissonance“ı yayınladı.

Detaylar şöyle.

1. Imperceptible Degenerations (A Subdermal Collapse)
2. Catharsis Dissonance
3. Bestowal in Cruelty
4. Neural Erosion
5. Carnal Cycles of Decay

Bandcamp
Instagram
YouTube
Instagram

Yorumlar

“Bursalı brutal death metal grubu EXTRAVASATION ilk EP’sini yayınladı” için 9 yorum var

  1. Ahmet Saraçoğlu avatarı

    Grup logosu, kapak, gitar yazımı, ilk ürünleri için gayet başarılı buldum. 17-18 yaşında insanlar için çok iyi bir başlangıç bence. Yine çok genç elemanlardan oluşan Manisalı Tomb’dan bir arkadaş da EP’ye konuk olmuş. Bunlar güzel şeyler, hepsinin yolu açık olsun.

  2. hysteresis avatarı
    hysteresis

    Param olsa Tomb ve bu elemanlara burs verirdim. Umarım devam ettirebilirler.

  3. crowkiller avatarı

    kayıt biraz muffled gibi geldi onun dışında başarılı bir grup

  4. Scream Bloody Gore avatarı
    Scream Bloody Gore

    Bursa eski güzel günlerine dönmeli. Guillotine, Death Project, Catacombed bunlar unutuldu gitti, bu ülkede death metalin öncülerindendi, hepsi de Bursa’dandı.

    Gençlerimizin bu gayretleri sonsuz desteklenmeli, yolları açık olsun, benden her türlü destek var, gerekirse alırım gitarlarımı onlarla çalarım.

  5. seyfettin dursun avatarı
    seyfettin dursun

    İstisnasız her güne başka bir saçma gündem ve olay ile uyandığım memleketimde, kendilerine berbat bir dünya bırakmada payımın olduğu bu gençlerin birbirinden cesur, başarılı, beklenmedik ve takdire şayan işlerle karşıma çıkmaları gözlerimi dolduruyor. Yolunuz açık olsun arkadaşlar!

  6. birisi avatarı
    birisi

    yıllar sonra oyunlardan kafayı kaldırıp buraları hatırlayıp konulara haberlere bakınca epey bi sürpriz oldu. sağlam birşey olmuş sanki. umarım devam ederler.

  7. Nuri Blastgil avatarı
    Nuri Blastgil

    Daha çok grup olmalı, destek atın

  8. KxRSxD avatarı
    KxRSxD

    Logo ve kapak tasarımı çok güzel, logonun kapakla aynı renk olması gibi küçük detaylar gruba profesyonel bi görünüm vermiş. Gitar tonu riffler vb. çok güzel bas tonu daha sert olabilir o aradaki 1 2 saniyelik bas kısmı çok daha vurucu olurdu ama bu haliyle de şarkıya güzel bi detay eklemiş. Bateriden pek anlamam ama kulağıma çok güzel geldi elinize sağlık yolunuz açık olsun \m/

    1. Ahmet Saraçoğlu avatarı

      @KxRSxD, “Logo ve kapak tasarımı çok güzel, logonun kapakla aynı renk olması gibi küçük detaylar gruba profesyonel bi görünüm vermiş.”

      İmza.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir