# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DECAPITATED davul playthrough videosunu yayınladı
08.04.2023

Cancer Culture.

DECAPITATED son albümü “Cancer Culture“ı 27 Mayıs’ta çıkarmıştı.

Detaylar şöyle.

1. From the Nothingness with Love
2. Cancer Culture
3. Just a Cigarette
4. No Cure
5. Hello Death
6. Iconoclast
7. Suicidal Space Programme
8. Locked
9. Hours as Battlegrounds
10. Last Supper

Albüme adını veren şarkının davul playthrough videosu yayınlandı.

“Last Supper”ın davul playthrough videosu yayınlandı.

“Iconoclast”ın gitar playthrough videosu yayınlandı.

MACHINE HEAD’den Robb Flynn’in de yer aldığı “Iconoclast” klibi de şöyle.

“No Cure”, gitar playthrough videosu eşliğinde sunuldu.

“Just a Cigarette” klibi yayınlandı.

“Iconoclast”te ise MACHINE HEAD’den Robb Flynn eşlik ediyor. JINJER vokalisti Tatiana Shmayluk’un eşlik ettiği “Hello Death”in klibi de yayınlandı.

Albüme adını veren şarkının klibi yayınlandı.

  Yorum alanı

“DECAPITATED davul playthrough videosunu yayınladı” yazısına 87 yorum var

  1. Raddor says:

    Bu Jinjer’ın olayı ne, neden bu kadar popüler oldu anlamadım. İlk defa kadın clean/brutal vokalli grup görmüyoruz ki.

    deadhouse

    @Raddor, Ukraynalıymış. Adamlar zorla örovizyon kazandırdılar ülkeye. Bu grup da Ukraynalı diye patlamış olabilir. Avrupa yarrağı yemiş. Daha geçen İtalya’da iki Rus sanatçıya, katılacakları yarışma mı etkinlik mi tam hatırlamıyorum, Rusya’yı kınama şartı getirildi. İçlerindeki faşist çıktı diye yeni fark ediyor millet. Her zaman faşisttiler. Le Pen neredeyse cb oluyordu, %45′ten fazla oy aldı. İskandinavya ateş kazanı, inanılmaz bir aşırı sağ dalgası var. Bir tarafta liberaller, bir tarafta aşırı sağcılar. Yesinler birbirlerini.

    Raddor

    @deadhouse, Decapitated kadına Ukraynalı olduğu için mi yer vermiştir bilmiyorum ama Jinjer savaştan çok önce meşhur olmuştu. Böyle bazı gruplar var. PA kitlesinin zerre siklemediği ama genel metal dinleyicisi tarafından çok fazla dinlenen gruplar. Aklıma gelenler: Five Finger Death Punch, Disturbed, Bring Me The Horizon. Olaylarını bir türlü anlamadım. Sebep müzikalite olsaydı burada da epey övülürlerdi diye düşünüyorum. Böyle bir önyargım var.

    Dysplasia

    @Raddor, Bayaa 3-4 senedir ünlü. Burada djent pek siklenmediği için bu grup da tutulmadı heralde. Bir de yapay bir ittirme olduğu seziliyor illa ki. Davulcuları gayet iyi olarak aklımda kalmış ama dinlediğim en fazla iki klip falandır.

    TanSolo

    @Dysplasia, davulcuları iyidir hocam, doğru aklında kalmış.

    deadhouse

    @Raddor, Kataklysm bu konuda 1 numara. Gerçi burada bile sonunda bazı albümlerine dayanamayıp yüksek puanlar verdiler. Bence sik gibi grup. Saydığın gruplar da sik gibi. PA kitlesi zekidir.

    Ouz

    @deadhouse, “Dayanamayıp yüksek puanlar verdiler.” dediğin albüm şu mu: http://www.pasifagresif.com/2016/07/kataklysm-temple-of-knowledge-kataklyms-part-iii/

    Sitede gerçekten yüksek puanlı diyebileceğimiz tek Kataklysm albümü bu zira. Bunun haricindekiler 3,5-7,5 arasında dolaşıyor. Ayrıca PA’daki Kataklysm yazıları Ahmet ve benim elimden çıktı. Acaba neye “dayanamayıp” da yüksek puan vermiş olabiliriz yazılara? Çok merak ettim gerçekten.

    deadhouse

    @Ouz, Hiçbir anlama gelmiyor o kelime. PA’da grubun genel olarak sevilmediğini belirtmek için kullanılmış bir mecaz sadece. Albümleri kimin yazdığına bakmadım. Aklımda kalan genellikle grubun albümlerine düşük puan verildiği. 9,5 verilen albümünün olduğunu bilmiyordum. 7,5 aklımda kalmış.

    TanSolo

    @deadhouse, diğer bahsi geçen grupların gerçekten kötü olduğunu düşünüyorum fakat bence Jinjer gerçekten güzel bir icra ediyor. Devamlı dinleyicileri değilim, kısıtlı diskografilirini tamamen dinlemedim bile ama dinlediğim kadarıyla başarılı buluyorum. Savaşla birlikte de dinlenmelerinde ekstrem bir değişiklik olmadığını belirtmem gerek.

    Opethsevenbiri

    @Raddor, Metalcore djent vs. grupları çoğunlukla Kuzey Amerika’da ilgi görüyor Avrupa Metal dinleyicisinin zevkleri biraz daha farklı. Türkiye’de Avrupa sayılabilir bu context’de.

    İki dinleyici kümesini birleştiren bi Gojira var.

    Opethsevenbiri

    @Opethsevenbiri, Popüler Metal müzik artık Metalcore demek yanlış olmaz. BMTH hayvan gibi büyük şu an, Architects’in son albümü inanılmaz sattı, Spiritbox’un hype’ını herkes biliyordur zaten. Jinjer yine iyi müzik yapıyor diğerlerine göre 2016 albümlerini severek dinledim.

    deadhouse

    @Opethsevenbiri, Kesinlikle haklısın. Zaten Amerikancı yaşam tarzına hiçbir zaman uygun olmadı İskandinav metal müziği. Agalloch gibi bir grubun Amerika’dan çıktığına inanamıyorum. Amerikalı aksiyon ister, durağanlık adamı sıkar, yaşam kültürü, eğlence kültürü müzik kültürüne de yansımış durumda. Yalnız bence bu durum son 15 yılda ayyuka çıktı. Öncesinde gayet Avrupa ile paralel yürüyordu. Florida Death metali olsun, thrash grupları olsun çok bir fark yoktu.

    Opethsevenbiri

    @deadhouse, Amerika’da son dönemde klasik Death Metal ve Thrash Metal öldü gibi. Her şey Deathcore, Metalcore ve Djent üçgeninde icra ediliyor. Şanslıysak senede bir iki tane iyi Tech Death albümü çıkabiliyor.

    Raddor

    Mesela Avenged Sevenfold da çok popüler ve büyük bir kesim tarafından hor görülüyor ama burada epey dinleyicisi var. Ben de seviyorum. Demek ki belli bir kaliteleri var diyorum. Ama bu bendeki kötü bir önyargı. Belki Jinjer da çok iyi grup. Dinlemedim doğru düzgün.

    Dediğiniz gibi djent ise o sebeple de burada bahsi geçmemiş olabilir. Pasifagresif’te djent’in övüldüğüne çok kısa bir süre şahit oldum.

  2. Raddor says:

    Bu arada ben Disturbed’ü son iki albüme kadar takip etmiş ve severek dinlemiş biriyim. Sonra saldım ama hala eski albümleri severek dinlerim. Diğer saydıklarımı ise hiç bilmiyorum.

    Grubun sevilmemesinde David Draiman’ın politik görüşlerinin de etkisi var sanırım. Bizim yerli Headbang dergisinin yazarları Asylum albümlerinin kritiğinde bu sebeple Indestructible albümlerini zamanında dergice yok saydıklarını, incelemedikleri yazmışlardı.

    Cryosleep

    @Raddor, https://en.wikipedia.org/wiki/David_Draiman#Personal_life Çok garip birisiymiş cidden.

    TanSolo

    @Cryosleep, normal amerikalı değil mi yahu?

    deadhouse

    @Raddor, Politik görüşleri yok ki. Oksimoronluk, aptallık başka şey politik görüşe sahip olmak başka şey. İsrail’i yaptıklarından dolayı boykot etmeye çağıran Roger Waters’a Nazi yoldaşı demek ne amk. Ulan dünyada asla Nazi yoldaşı olmayacak bir sanatçı varsa o da Roger Waters’tır. Bu nasıl bir fanatiklik, nasıl bir akıl yoksunluğu. Sikeyim böyle grubu. Hiç sevmezdim müziklerini zaten.

    Raddor

    @deadhouse, Akıllara zarar bir Twitter hesabı var. Yahudi olmayan herkes Antisemitist.

    Konuyla yarı alakalı, politik seviye deyince aklıma şu ikisi geliyor. Birbirinin lafını kesmeyerek dünyaya örnek oldular.

    https://youtu.be/BzL_MXgc24E

    Opethsevenbiri

    @Raddor, Biraz garip bi karaktermiş gerçekten.

  3. Yaşadığı onca şey, yazdığı şarkılar, genel hâli tavrı ve gitaristliğini düşündüğümde şu metal dünyasında en çok saygı duyduğum 3-5 kişiden biri net Vogg. Her anlamda çok kral bir insan.

  4. Dysplasia says:

    Ne güzel davul lan.

  5. northern says:

    “davul playthrough” gibi abomination bir tabir yerine daha familiar, kulak-friendly bir şeyler bulunabilir imho. for ex davul çalma, davul performans… drum icrası…

    deadhouse

    @northern, Aynısını yazmıştım buralarda. Tartışan olmamıştı.

  6. turque says:

    Grubun haberini ve vasat üstü parçalarını görünce benim bu gruba tahammülüm kalmadığını farkediyorum.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.