# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Nergal belgeseli sonbaharda geliyor
31.05.2020

Adam The Apostate.

BEHEMOTH frontman’i Nergal’i konu eden “Adam The Apostate” adlı belgesel sonbaharda ortamlarda olacak. Belgeselde Adam Darski’nin doksanların başlarından günümüze gelişi ve BEHEMOTH’u yükselterek metal dünyasının en bilinen simalarından birine dönüşmesi konu ediliyor.

  Yorum alanı

“Nergal belgeseli sonbaharda geliyor” yazısına 8 yorum var

  1. Exorsexist says:

    ”Nasıl hipster satanist oldum” konulu belgesel.

  2. Katliamci58 says:

    Adam ne satti kendisini arkadas. Piyasada en gicik kaptigim adam olabilir kendisi.

  3. deadhouse says:

    Extrem bir türde grubunun ününü göğe çıkardı. Klipleriyle, lirikleriyle adından söz ettirdi. Kanser oldu, The Satanist gibi bir albüm yaptı. Tabii belgeseli çıkacak. Bundan daha doğal ne var. Bugünlerde klişe bir söz oldu ama insanımızda başarıyı itin götüne sokma hastalığı var.

    Not: Nergal’den yüklü miktarda para alıyorum. Her ülkede paralı trolleri var.

  4. Katliamci58 says:

    İkili tartismaya girmeyi pek istemesem de sanirim soz hakki dogdu bana. Tabi ki herkesin kendi fikri ve algisi, kendi perspektifi onemli ve uniquedir. Sahsi kanaatim nergalin sarki sozlerinin, imajinin bir derinligi olmadigi yonunde. Yaptigi muzik 90 larda ikinci dalga norvec gruplarinin mishmashiyken 2000 lerde morbid angel ve nile karisimi haline geldi. 2010 lu yillardaki albumleri dinlemedim ama kariyerinin ilk 20 yilinda orjinal bir sey uretmedegini soyleyebilirim. Sozler de keza, satanist retorik 101 in otesine bir adim dahi atabilmisligi yoktur. Ne kadar bos bir herif oldugunu youtube ve yazili mecralarda verdigi roportajlardan anlayabilirsiniz. Youtube a nergal yazip ropartajlarini acik fikirler izleyin lutfen. Kanser dedigi all ve 10 yillik sag kalimi tedavilerle sag kalimi yuzde 90 in uzerinde. King diamond dortlu bypass oldu bu adamin losemisinden yedigi ekmegin 100 de birini yemedi.

    ismail vilehand

    @Katliamci58, Behemoth’un başarısını küçümsemiyorum ama tespitlerinin büyük bölümüne katılıyorum.

    Exorsexist

    @Katliamci58, Üşenmeyip yorum yazacaktım ama üşendim ve yazmadım. Çok enteresan.

  5. Belgeseli izler miyim bilemiyorum ama haberi görünce aklıma geldi; DW Türkçe’nin Nergal özelinde yaptığı bir haber var. “Polonya’da sağ milliyetçilere karşı Heavy Metal”: https://www.youtube.com/watch?v=ZKA0LT2bX-E

  6. deadhouse says:

    Velev ki Nergal bomboş bir adam. Bir derinliği yok, sahtekarın teki. Yahu konumuz bu değil ki. Dev tarihi kişilikler hakkında bile binbir türlü farklı görüş var. Sonuçta bahsettiğimiz şey de doğanın kanunu değil. İnsan da sanat gibidir. Biraz görecelidir. Sizin beğenmediğiniz insanı ben beğenebilirim, benim beğendiğimi siz beğenmeyebilirsiniz. Konumuz Nergal denen herifin belgeselinin çekilip çekilmemesi. Ne ünl*ler gördük belgeseli çekilen. Polonya metal müzik tarihinin en ünlü adamının belgeseli çekilmeyecek de kiminki çekilecek. Bunun kendini satmayla ne ilgisi var?

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.