# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Steve Digiorgio’nun Koronavirüs testi pozitif çıktı
03.04.2020

Sayı artıyor.

TESTAMENT, EXODUS ve DEATH ANGEL kısa süre önce birlikte bir Avrupa turnesine çıkmış ve yakın zamanda evlerine dönmüşlerdi. İlk olarak EXODUS gitaristi Gary Holt bir açıklama yapmış ve Koronavirüs belirtileri gösterdiğini ifade etmişti. Holt birkaç gün önce de Koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Ardından aynı turdaki TESTAMENT’ta vokalist Chuck Billy’nin Covid-19 testinin pozitif çıktığı açıklandı. Turneden döndükten sonra kendini iyi hissetmeyen ve test yaptıran 57 yaşındaki Chuck Billy’nin yanı sıra, Billy’nin eşi ve TESTAMENT tur ekibinden bazı kişilerin de pozitif çıktığı açıklandı. Billy ve eşi şu anda karantinada. Chuck Billy, bugün yaptığı açıklamada aynı şekilde TESTAMENT basçısı Steve Digiorgio’nun Koronavirüs testinin de pozitif çıktığını açıkladı.

55 yaşındaki Gary Holt Instagram’daki açıklamasında şöyle yazmıştı:

Eşimle birlikte eve kapandık. Tüm korona belirtilerine sahibim, bira olan hariç! Biraz hasta hissediyorum. Dün gece sürekli ter içinde uyandıktan sonra bugün biraz daha iyi hissediyorum. Eşimle birlikte kendimize iyi bakıyoruz ve ne yazık ki bu belirtiler geçene kadar bir hafta boyunca torunlarımızı göremeyeceğiz. Film izliyoruz, TV izliyoruz ve tüm bunların geçmesini bekliyoruz!

Holt’un ardından aynı turneden dönen DEATH ANGEL’ın davulcusu Will Carroll’ın çok hasta olduğu ve “açıklanmayan bir sebepten” hastaneye yatırıldığı açıklanmıştı. Nişanlısı, Carroll’ın “çok hasta” olduğunu özellikle vurgulamış ve her tür manevi desteğe ihtiyaçları olduğunu ifade etmişti. Gary Holt da sonradan yaptığı açıklamada, yoğun bakımda yatan Carroll’ın durumunun ciddi olduğunu söylemişti. Carroll bugün yaptığı açıklamada 12 gün komada kaldığını, komadan uyandığında doktorların kendisine dair umutlarının az olduğunu ama buna rağmen hayatta kalmayı başardığı söylediklerini ifade etti. Carroll ayrıca ciğerlerinden yaklaşık 2,5 litre sıvı çıkarıldığını belirtti.

Şimdiden hepsine geçmiş olsun diyor, iyi haberlerini bekliyoruz.

  Yorum alanı

“Steve Digiorgio’nun Koronavirüs testi pozitif çıktı” yazısına 9 yorum var

  1. yenal says:

    En fazla akciğerlere zarar veriyor sonra kalp..Chuck Billy kanser illetinden sonra bu hastalığı da sorunsuz atlatır umarım. Aynı isteğimiz bütün hastalarımız için.Allah şifa versin herkese.

  2. Boba Fett says:

    Bu Death Angel’in başına gelmeyen kalmadı.

  3. crowkiller says:

    tom araya dedem olsa kömürlüğe kitlerdim

  4. \m/ says:

    Başlıkta anlatım bozukluğu mu var yoksa Steve Digorgio’nun başka testleri de mi pozitif çıktı? :)

    Ahmet Saraçoğlu

    @m/, “öncekilerden sonra onunki de pozitif çıktı” anlamında yazmıştım ama daha net olsun diye sildim şimdi.

    \m/

    @Ahmet Saraçoğlu, Steve digiorgionun da pozitif çıktı şeklinde olmalı o yüzden. Çok da önemli değil zaten ama anlam karışıklığı oluyor :)

  5. killyourselfchuck says:

    sakın öleyim deme. SAKIN. atlatacaksın.

  6. Pantera says:

    Steve digiorgio bağışıklığı dolayısıyla taşıyıcı çıktı yani çevresinde kime bulaştırırsa çok riskli

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.