# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SUMERLANDS yeni klibini sundu
16.09.2022

Force of a Storm.

Kendi adını taşıyan ilk albümünü 2016′da çıkaran heavy metal grubu SUMERLANDS yeni albümü “Dreamkiller”ı 16 Eylül’de çıkarıyor.

Detaylar şöyle.

1. Twilight Points the Way
2. Heavens Above
3. Dreamkiller 05:11
4. Night Ride
5. Edge of the Knife 04:11
6. Force of a Storm
7. The Savior’s Lie
8. Death to Mercy

Albümden “Force of a Storm”un klibi yayınlandı.

“Edge of the Knife” da yayınlandı.

Albüme adını veren şarkının klibi de şöyle.

Grup Nisan ayında da “Ageless Life” adlı iki şarkılık bir single çıkarmıştı. Çalışmada albümde yer alacak “Heavens Above” ve bu single’a özel “I’m So Afraid” adlı şarkı yer alıyor.

  Yorum alanı

“SUMERLANDS yeni klibini sundu” yazısına 14 yorum var

  1. İlk albüme olan sevgimi anlatamam. Kritikte övmüştüm etmiştim ama aradan geçen 3,5 yılda “Sumerlands” benim için son 5 yılın en özel 2-3 albümünden birine dönüştü. Her şeyini, her saniyesini aşırı seviyorum. Belirli dönemlerde yer etmesi dolayısıyla manevi anlamda bir albümden daha fazlası olmaya yaklaştı benim için. Yeni albüm haberine aşırı mutlu oldum.

  2. sleepless says:

    hayda bu sene Eternal Champion da çıkacaktı, Sumerlands ve EC ilk albümleri de aynı sene çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. deli galiba bu adam birkaç sene durup durup aynı anda tüm projelerine albüm çıkartıyor

    Ahmet Saraçoğlu

    @sleepless, 2016′dan bu yana 70′e yakın albüm ve EP’nin kaydında, prodüksiyonunda çalışmış.

    sleepless

    @Ahmet Saraçoğlu, hah anlaşıldı, “3 sene çalışıp 1 sene yatıcan abi”cilerden o zaman.

    Ahmet Saraçoğlu

    @sleepless, kendi grupları ve prodüksiyonunda çalıştığı grupların tarzları aşırı alakasız bu arada. :) Biliyorsundur; en leş, çamur gibi bazı death metal gruplarıyla falan çalışıyor stüdyoda.

    sleepless

    @Ahmet Saraçoğlu, bilmiyordum şimdi ilk kez baktım, vay canına baya etkileyiciymiş portfolyo. Evet haklısın Pissgrave bile çıktı listeden hahah. Aynı zamanda büyük oynuyormuş adam, Cavalera Conspiracy Sacred Reich Integrity falan da var. Devil Master’ın prodüksiyonuna bayılmıştım geçen sene, onu da bu adam yapmış, heavy metal soundundan fersah fersah uzak bir tarzda o mesela.

    Sumerlands ve EC’de yaptığı işi gönülden severek yapan insan müziği havası var ya, bu adam belli öyle işte hayatını komple metal müzik üstüne kurmuş. Eternal Champion’ın vokalisti de kılıç kalkan yapmakla uğraşıyor meslek olarak bildiğin blacksmith, o da başka bir açıdan mevzuya adanmışlık göstergesi hahah

  3. şeyh hulud says:

    Sumerlands’le Eternal Champion albümlerini dinlemekten mp3 dosyaları eskidi artık. Her şeyi geçtim, halimize acıyıp şu albümleri yapın bari.

  4. Geçmiş olsun. “Sumerlands” albümü bir kült olarak sonsuza dek yaşamaya devam edecek. Yeni vokalistte Phil Swanson’ın yarattığı o nostaljik havanın kırıntısı bile yok maalesef.

    Epey canım sıkıldı. Epey sıkıldı.

  5. Harbiden sikeyim böyle işi ya… 6 yıldır bekle bekle bekle, meğer grubun en önemli, en değerli özelliği gitmiş.

  6. Haymatlos says:

    Hahah ilk fotodaki gözlüklü eleman sırıtmamış mı

  7. Raddor says:

    Ahmet abinin bu haber altındaki yorumları o kadar canımı sıktı ki, yeni işlerini en çok beklediğim grup olmalarına rağmen yayınlanan şarkıları açıp dinleyemedim.

  8. Dysplasia says:

    Bence yine de iyi şarkılar.

  9. alican kina says:

    taş gibi albüm olmuş

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.