# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CANNIBAL CORPSE’tan klip
19.04.2021

Necrogenic Resurrection.

Son albümü “Red Before Black“i 2017′de çıkaran CANNIBAL CORPSE yeni albümü için bir kez daha Mana Studios’da kayda girmişti. “Kill“, “Evisceration Plague”, “Torture” ve “Red Before Black” albümlerinin prodüksiyonundan sorumlu olan Erik Rutan’la birlikte çalışan grup, detayları aşağıdan görülebilecek yeni albümü “Violence Unimagined“ı 16 Nisan’da çıkarıyor. CANNIBAL CORPSE albüm duyurusunun ardından, yeni albümdeki gitarların da bir kısmını çalan Rutan’ın yeni CANNIBAL CORPSE gitaristi olduğunu açıkladı ve karıştığı akıllara zarar olayın ardından durumu belirsiz olan Pat O’Brien’la yolların ayrıldığı da kesinleşmiş oldu. Uzun yıllardır birlikte çalıştığı CANNIBAL CORPSE’un artık resmî bir üyesi olan Rutan, yaptığı açıklamada CANNIBAL CORPSE’a katılmaktan dolayı çok  gururlu olduğunu ve HATE ETERNAL’ın da aynen devam edeceğini ifade etti.

Detaylar şöyle.

01. Murderous Rampage
02. Necrogenic Resurrection
03. Inhumane Harvest
04. Condemnation Contagion
05. Surround, Kill, Devour
06. Ritual Annihilation
07. Follow The Blood
08. Bound And Burned
09. Slowly Sawn
10. Overtorture
11. Cerements Of The Flayed

“Necrogenic Resurrection” klibi yayında.

Albümden “Condemnation Contagion”ın Erik Rutan tarafından icra edilen playthrough performansı yayınlandı.

“Murderous Rampage” da şöyle.

“Inhumane Harvest”ın klibi de yayımlandı.

  Yorum alanı

“CANNIBAL CORPSE’tan klip” yazısına 74 yorum var

  1. 2020′nin ilk haberi hayırlı olsun.

    crowkiller

    @Ahmet Saraçoğlu, on albümü “Red Before Black“i olmuş abi yazım yanlışı

    Ahmet Saraçoğlu

    @crowkiller, sağ ol düzelttim.

    Ahmet Saraçoğlu

    Böyle bir haberle başlayan yılın nasıl olduğunu da görmüş olduk.

    ismail vilehand

    @Ahmet Saraçoğlu, hahahaha

  2. tahsin says:

    Kan çıkacak hazır olun.

  3. ismail vilehand says:

    Güzel başladık.

  4. deadhouse says:

    Neyse ki adam gibi Death Metal dinleyebileceğiz nihayet.

  5. Karlos says:

    Ahahahha işte bu bee böyle güzel haberler alalım, Önce Lamb of God şimdi Cannibal Corpse yarın öbür gün de Gojiram oohhh orgazmm şelalesi ❤❤❤

  6. Mekkeli Müşrik says:

    “Bu hastalığa karşı elimizde güçlü bir koz var: yakalanmamak!“

  7. Exorsexist says:

    Tahminimce ikinci gitarist olarak Erik Rutan calacak. Pat O’brian hala geri donmedi.

  8. Crackedbrain says:

    Red before black ve skeletal domain gerek müzik, gerek kapak olarak vasat albümlerdi bunun üstüne çıkarlar umarım

  9. Deadpig says:

    Son 10 senesi yazık tuhaf bir tür şundan vazgeçip 90lara dönün artık

  10. ismail vilehand says:

    Selamın aleyküm

  11. Rzeczom says:

    albüm kapağının arka planındaki yeşil background aynı. umarım red before black gibi değildir. o albümü dinlerken sıkıldığımı hatırlıyorum.

  12. ismail vilehand says:

    Bu arada merak edenler için belirteyim, bu albümde Pat O’Brien yerine Erik Rutan çalıyor. Exorsexist’in tahmini doğru çıktı.

  13. P L A G U E says:

    Kapaktaki ablamız mortal kombat taki biricik aşkım MILEENA♥️

    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRrmWc8lnmQ-3A1Ytn3bNDeWpVQayr9yjnEZQ&usqp=CAU

  14. deadhouse says:

    Kapak sanat eseri.

    P L A G U E

    @deadhouse, gallery of suicide kapagina hayran bir adam olarak diyorum ki, o albumden beri yapilmis en iyi kapak. Müthiş olmuş.

    Dysplasia

    @deadhouse, Profilden alan kapak resmini çizerken zevkten dört köşe olmuştur eminim. Diğer kapakta ise kontrast sorunu var. Uğraşsaymış keşke biraz daha.

  15. Gencalpson says:

    Uzun süre sonra bi albüm kapaklarını beğendim

  16. Emre Görür says:

    Gayet dandik bir kapak. Plastiklik akıyor!

  17. Yiğit says:

    Ben beğenmedim kapağı bildiğin Venom olmuş. Marvel ve Sony sağ olsun Venom’dan öyle bir soğuduk ki…

  18. Karlos says:

    OHHHHHH YARDIRRRRRRRRRRR Cannibal Corpse um birtanem canım yamyam cesedim benim .
    A Skeletal Domain ayarında albüm olursa üffff kebaabbbbbbb. 🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻

  19. deadhouse says:

    İyi bir haber değil. Teknik olarak geriye gidebilir CC. Daha tekdüze şarkılar üretilmez umarım.

    ismail vilehand

    @deadhouse, bu yorumu okuyunca daha önce Hate Eternal dinlemediğini düşündüm. Doğru mu tahmin ettim?

    deadhouse

    @ismail vilehand, @Ahmet Saraçoğlu, Erik Rutan’ı kötüleme amaçlı yazmadım bunu. Hate Eternal’daki performansından haberdarım. Pat O’Brien’ın son albümlerdeki performanslarını ve CC’a katkılarını üst seviyeye çıkardığına inanan biri olarak, bu durumun sekteye uğrayabileceğini düşündüm. Genel bir tekdüzelik durumundan.

    ismail vilehand

    @deadhouse, https://youtu.be/i0xrnwqSgxQ

    3:38 sonrası.

    Erik Rutan’ın daha böyle onlarca sırf death metal olarak değil, genel olarak sanat eseri sayılacak besteleri var.

    Pat O’Brien’ın ne derece teknik ve komplike bir gitarist olduğu konusu tartışılmaz zaten. Bir röportajda Rob Barret kendisinin aman aman teknik bir gitarist olmadığını ve her yeni albüm yazımında Pat O’Brien’ın yazdığı aşırı teknik işleri çalmaya çalışırken götünden terler akacağını düşünürken uykularının kaçtığını söylüyordu.

    Bir de şöyle bir durum var, bu albümdeki gitarları hali hazırda Pat O’Brien yazdıysa Erik Rutan sadece stüdyoda çalmış da olabilir. Yani Erik Rutan’ın yazdığı kısımlar var mı, yok mu, varsa da hangileri o konuda bir bilgimiz yok şu an.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Son iki albümdür çok iyi gidiyorlar. Hele hele A Skeletal Domain gibi bir şey gelirse muazzam olur. O albüm efsane bence.

    D

    @ismail vilehand, of en sevdigim Hate Eternal eseri bu sanirim abi. Simdi sen paylasinca aklima geldi, albumu bastan sona tekrar bi dinleyeyim :D Hakikaten Rutan muthis sanatci. Ben cok memnun oldum CC’ye katilmis olmasina.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, @ismail vilehand, ben de tam şu anda “Daha önce Hate Eternal dinlememiş olabilir misin?” yazacaktım.

  20. Gencalpson says:

    Hey gidi Pat :( Çok yetenekliydi ama biraz manyaktı.

  21. koca says:

    Pat O’Brien’ın CC müziğine farklılık kattığını ve onu tekdüzelikten kurtaran ana etmen olduğunu düşünüyordum. Rutan iyi bir müzisyen ama bestecilik anlamında gruba ne katacağını biraz merak biraz da dikkatle bekliyorum.

  22. Hannemania says:

    Jeff Hanneman’sız Slayer nasıldı arkadaşlar, hatırlayın. Farklı bir iki tını dinleriz. Auuv, oov farklılıklaaar tarzı modlara gireriz. Sonra deriz ki Pat’siz olacak iş değil. Bir bakmışız CC dede olmaya karar vermiş emekli olmuş.

  23. Zero_Tolerance says:

    Pat teknik olarak kendisini kanıtlamış övgüye bile ihtiyacı olmayan bir abimiz yeri zor doldurulur o tartışılmaz ama Rutan’ın da aşağı kalır yanı yok gayet billurlu bir gitarist kendisi hastası olduğum 3 boyutlu ruhani soloları CC a farklı esintiler getirecektir yeni single da belli ediyor kendisini.

  24. “Cannibal Corpse klip yayınlayacaktı ne oldu acaba” diye YouTube’u açtım, şansıma tam o anda klibin canlı prömiyeri başladı.

    Klip albüm adının hakkını veriyor. Rahatsız edici olsun diye epey kasmışlar.

  25. atilla says:

    kapak hasta işi! Inhumane Harvest klibi de öyle (psikoloji bozar!)

  26. merwan says:

    abi bu klipteki anlamı bana açıklayabilecek birileri var mı? az çok sözlerine baktım, klipte yapılanları anlatıyordu ve kurbandan falan bahsediyodu. daha önce benighted’ın reptilian klibinde de böyle olaylar gördüm. sadece anlamını merak ediyorum.

    Dysplasia

    @merwan, Sözlere bakmadım, sözleri anlamadım da ama bildiğin organ mafyası bunlar.

    narsistdestroyer

    @merwan, Hala birçok ülkede (Çin, Meksika ve daha niceleri…) organ mafyaları ve slaughterhouse’ların faal şekilde varlıklarını sürdürmeleri. Klip de çıplak gerçekliğiyle bu irrite edici olaya biraz olsun ışık tutuyor: Resepsiyonda para sayan godaman, organlar canlılığını yitirmesin diye uyuşturmadan seri şekilde yapılan ameliyat, sadece para eden organların alınıp geri kalan kadavranın apar topar yakılmak üzere atılması, raporlarda “kayıp” olarak anılan o kadavraya ait ismin bir daha bulunamayacak oluşu…

    Alttaki arkadaş “İnsan, insana bunu yapmaz!” minvalinde bir yorum yapmış da malesef asıl insan, insana bunu yapıyor. Deepweb’de birkaç yüz bin dolara satılan tonlarca karaciğer-böbrek ilan (Hatta kimi ilanlarda şahıslar ameliyat yapacak olan doktoru da kendileri karşılıyor. Tabi, yersen.) trafiği mevcut. Eh, gökten zembille inmediğine göre nereden sağlanıyor o organlar? Evet, doğru tahmin ettiniz. Klipteki bu canlandırmalar buzdağının sadece görünen küçük bir kısmına ait. İnsan, insana daha neler neler yapıyor.

  27. Rand al thor says:

    Yasaklansın bu tarz vahşet içeren klipler.insan olan bunları yapmaz

    Börbır

    @Rand al thor, Aynen kardeşim sadece mutlu şarkılar olmalı uyumsuz notalar yasaklanmalı. Filmlerde suç konusu ele alınmamalı. Polisiye kitaplar yakılmalı.

    Ciddi Kısım: Sanat hiçbir koşulda sansürlenmemeli bir kişi neyi ele almak istiyorsa onu ele alabilir. İsterse sanatsal porno çeker isterse gore filmi çeker kimse de karışamaz. Bu konularda oyuncuların rızası olduğu sürece ve kimseye şiddet uygulanmadığı sürece bir kısıtlama getirilmesini mantıklı bulmuyorum. Yapımcı uyarı koyar “Aga bak böyle böyle şeyler var istemiyorsan izleme” der sen de istemiyorsan izlemezsin. Böyle şeyler dünyada gayet de olan şeyler (Cinayet tecavüz organ mafyacılığı vb.) birisi bu konuda bahsetmezse, kimse bununla ilgili bilgi sahibi olmazsa nasıl engelleyeceğiz? Sanatın bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum. İlla tecavüze uğramadan Irreversible tarzı bir filmle bu konunun ne kadar korkunç bir şey olduğunu anlayabiliriz bence. Yorum bu kadardı, zıt düşünen varsa yazsın tartışmayı çok isterim.

    merwan

    @Börbır, ben de aynı fikirdeyim ama benim demek istediğim bu değildi. sonuçta adamlar klipte organ kesiyolar. anlamadığım olay bu klipte organ mafyacılığını kötülüyorlar mı yoksa tam tersi mi. fazla ingilizce bilmediğim için sözlerle bir bağlantı da kuramadım. sadece klipteki anlamı merak ediyorum.

    Börbır

    @merwan, Açıkçası death metalde hep böyle şeyler oldu ve benim anladığım kadarıyla geyik olsun diye milleti rahatsız etmey için veya şok etkisi yaratmak için yapıyorlar bunu. Açıkçası ne olduğu pek umurumda olmuyor çünkü bu adamlar gidip onu bunu kesmiyor veya bunu yapmayı savunmuyorlar. Yasaklamalık bir durum yok her türlü kimseye zarar vermiyorlar.

    merwan

    @Börbır, anladım kardeşim. en sevdiğim ve sıklıkla dinlediğim türdür death metal. adamların klipteki davranışlarıyla alakalı olmadıklarını biliyodum zaten. dediğin gibi rahatsızlık vermek amaçları olabilir.

  28. ismail vilehand says:

    https://bit.ly/3dV8VAe

    Paul Mazurkiewicz en leş CC kapakları sıralaması yapmış. Ben şahsen “Gallery of Suicide”ı beşinci ve “Bloodthirst”ü altıncı yapardım. Geri kalan hepsine katılıyorum. Gayet yerinde bir sıralama olmuş.

    Rzeczom

    @ismail vilehand, ben olsam Tomb of the Mutlated’ı başa koyardım. hem çok cazip hem de çok rahatsız edici bir görüntüsü var.

  29. koca says:

    Hayatımda gördüğüm en kötü kapak, net.

    Rzeczom

    @koca, https://images.kerrangcdn.com/38-riot-photo-u1.jpeg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/42-ted-nugent-scream-dream.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/43-Torment.jpeg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/44-Boned-Up-at-the-Crack.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/45-vanlade-iron-age.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/46-mad.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/47-gamma-ray.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/48-Post-Mortem.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/49-Exciter.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/50-Metal-Massacre.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/7-Keydragon.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/1-Scorpions.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/2-Black-Flag-What-The.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/3-Enochian.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/6.-Jack-Starr.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/12-Iron-Maiden.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/14-Riot-Fire.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/22-black-sabbath-born-again.22jpg.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/16-Alcatraz.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/17-Mortiis.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/20-Iron-Angel.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/25-earth-crisis-fire.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/28-adema.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/34-Messiah-Extreme-Cold-Weather.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    https://images.kerrangcdn.com/35-nofx-heavy-petting-zoo.jpg?auto=compress&fit=crop&w=624

    crowkiller

    @Rzeczom, çok iyi paylaşım :)

    bu albüm çok iyidir yalnız heavy metal sevmediğim halde aşırı seviyorum.

    https://open.spotify.com/album/5yygmFcqz4aOo36rLXyNXO?si=wGMIiF3QQj2I2S_h67MrZg

    D

    @Rzeczom, Emege saygi +rep. Terazine tikladim. Haha cok iyi guldum valla sagolasin :D

    Dysplasia

    @Rzeczom, Dance of the Dead kapağına sahip tişörtüm vardı ve o tişört baskısının düşük çözünürlüklü, kırçıllı haliyle çok iyi görünüyordu.

  30. Erhan Yiğit says:

    Millet klipten dem vurmuş ama inhumane harvest gerçekten çok iyi bir şarkı olmuş lan. Dinlerken akıllara istemsiz slayer geliyor. Nasil olcak bakalim

  31. P L A G U E says:

    ‘Condemnation Contagion’ sanırım albümdeki en iyi parçalardan biri olacak. Vokalsiz haliyle bile bunu söyletti bana.

  32. Karlos says:

    Erik Rutaaaaaannnnnn beton yetmez betoonnn 🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻

  33. Hannemania says:

    Pat O’brien’a elveda dedik mi cidden ya?

  34. enemyofgod says:

    Affedersiniz ilk ben söyleyeceğim. Muhteşem olmuş.

  35. deadhouse says:

    İşte gerçek Death metal bu!

  36. deadhouse says:

    Pat O’Brien gitti
    Erik Rutan geldi
    Hiçbir şey değişmedi
    Cannibal Corpse yine sikti

  37. deadpig says:

    albüm son 5 albümün en iyisi net.

  38. tahsin says:

    Beni kan tutuyor, Cannibal Corpse klipleri izleyemiyorum.

  39. mahakali says:

    Bir şey diyeyim mi? Ben bu albümü çok sevdim..

  40. All2 says:

    YOK ARTIK (Acun Ilıcalı sesiyle)

  41. Mehmet says:

    Kritik gelir mi bu albüme?

    Ahmet Saraçoğlu

    @Mehmet, http://www.pasifagresif.com/2011/01/grup-onerme-sorma-bilgi-paylasim-ortami/comment-page-99/#comment-826558

    Mehmet

    @Ahmet Saraçoğlu, Teşekkürler, elinize emeğinize sağlık, yeni bir pasifagresif okuru olarak yaptığınız işe gerçekten çok saygım var, eminim ki çok güzel bir kritik olacaktır

  42. Rzeczom says:

    albümü hala dinlemedim. korkuyorum.

  43. Öküz gibi albüm yapmış adamlar. Uzun zamandır bu kadar çok sevdiğim bir CC albümü olmamıştı.

  44. Erhan says:

    Albümü baştan sona dinledim. İlk dinlemem de ”Oha lan yuh” dedirtmedi ama Erik Rutan öküzü çok iyi iş çıkarmış. İki üç dinlemeye daha da netleşir gibi potansiyeli yüksek görünüyor. Inhumane Harvest inanılmaz derecede iyi.

    Ha bir de dinlerken Repentless 2 dinliyormuş gibi bir hisse kapıldım bilemedim.

  45. All2 says:

    Biri aydınlatabilir mi, niçin iki ayrı kapak var?

    P L A G U E

    @All2, sansür.

    All2

    @P L A G U E, :/ Teşekkür ederim :/

    Erhan Yiğit

    @All2, Anaal Nathrakh da Endarkenment albümündeki gözlerinden yarrak fışkıran domuz kafasını kaldırıp ikinci bir kapak yapmıştı. Sanırım bazı mecralara için yapıyorlar bunu.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.