# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
2021′de çıkacak yeni GHOST albümünde Papa Emeritus geri dönüyor
03.10.2019

Papa Emeritus IV.

GHOST esas adamı Tobias Forge kısa süre önceki bir röportajında 2021 başlarında çıkması planlanan yeni GHOST albümünde Cardinal Copia’nın devam etmeyeceğini ve Papa Emeritus IV’ün vokalist görevini devralacağını açıkladı.

GHOST geçtiğimiz ay “Seven Inches of Satanic Panic” adı altında iki single yayınlamıştı. Bunlardan biri “Kiss the Go-Goat” ve klibiyle birlikte şöyle bir şey.

“Mary on a Cross” adlı bir diğer yeni şarkı da şöyle.

  Yorum alanı

“2021′de çıkacak yeni GHOST albümünde Papa Emeritus geri dönüyor” yazısına 21 yorum var

  1. killyourselfchuck says:

    klip eğlenceli olmuş

  2. şeyh hulud says:

    Daha pop rock odaklı albümler doğası gereği birkaç dinlemeden sonra çabuk eskiyor ama ne olursa olsun Tobias iyi şarkı yazıyor ve Subvision’dan beri oturttuğu sağlam bir yazım tarzı var.

  3. bora says:

    Kargo > Ghost.

    Zafer

    @bora, Koray Candemir’li kadro mu ;)

    bora

    @Zafer, farketmez:)

  4. ihsanoird says:

    Aga naptınız ya :( Tamam anladık stadyumları doldurmak istiyosunuz da, müzik kalitesinden ödün vermeden yapsaydınız bari. İyice jelibon satanizmine evrildiler.

  5. Zafer says:

    Ghost’a hep ön yargılı baktım,biraz abartıldığını düşündüm.Ama son yayınladıkları iki şarkıda bence gayet güzel.

  6. emredeicide says:

    ilk iki albümden sonrası ümidimi yitirdim. dönülmez bir yola girdi :(( klasik popülerleşme kaygısı ve ego.

  7. TWoAF says:

    Bu grubun bozuk görüntü kalitesiyle Secular Haze klibini izlediğim zamanlarını özlüyorum. Gerçekten ilk iki albümden tümüyle bambaşka bir noktaya evrildi müzikal anlamda ortaya koydukları iş.

  8. ali says:

    Her yeni Ghost ürününde kendime aynı soruyu soruyorum: Bu kadar klişe bir şeyi nasıl sevebiliyorsun? Cevap da değişmiyor: Sevilmeyecek nesi var ki?!
    Yine aynısı, iki nefis şarkı. ’60′lar ve ’70′ler soundunun enfes bir mutasyonu, harika pop-rock, keyiften öldürecek sololar, muhteşem nakaratlar! Çok güzel…

  9. Nox says:

    ghost hala çok güzel müzik yapıyor ama ben de ghost’u infestissumam albümüyle birlikte çok sevmiştim. bu aşırı soft haline tahammül edemiyorum. herhangi bir occult rock grubu gibi. yoksa şarkıların hiçbir problemi yok. başka bir grup yapmış olsa ayıla bayıla dinlerdim ama ghost yazınca kafa secular haze’e, monstrance clock’a gidiyor :(

  10. Salih says:

    Parçalar fena değil, eğlenceli ancak insanlar Zombie Quen, Monster Clock, Seculer Haze bekliyor.. Büyüleyici, mistik şeyler.. Heyecanım yitiyor.

  11. Adil says:

    Ghostu eskiden severdim ama bu EP ile artık eskiye dair hiçbir özelliği kalmamış diyebilirim. Ne tarzlarına uygun yaptıkları müzik ne de sahne şovlarına.

  12. rorschach says:

    grup çok softlaştı denilip infestissumam örnek gösteriliyor. infestissumam adamların en soft albümü :s geçen de cattle decapitation haberinde tae’nin moi’den daha steril prodüksiyonlu olduğu iddia ediliyordu bazen aynı şeyleri dinliyor muyuz diye şüpheye düşüyorum

    Raddor

    @rorschach, hahah müthiş yorum. Tam aklımdan geçenler.

  13. EKN says:

    Kiss the go-goat şarkısı 1995 Lord Belial, Kiss the Goat’a çok açık gönderme şeklinde (İsveç kardeşliği). Hatta nakarattaki Osculum Obscenum aynı zamanda albümün 7. şarkısı.

  14. Papa Emeritus II gibisi gelmedi, gelmez.

    günhan

    @Ahmet Saraçoğlu, Allahın hakkı üçtür , papanın iki

  15. deadskinmask says:

    Cardinal Copia Papa Emeritus IV olacak, beklentileri yükseltmeye gerek yok.

  16. crowkiller says:

    ilk çıktığı zamandan beri takip ettiğim bir grup, bence oldukça güzel bir müzikleri var, grubu nickelback ayarında cringe gören bir kitle var ki hiç anlamıyorum, evet adamlar pop bir müzik yapıyorlar fakat bunu gerçekten iyi yapıyorlar

    Mary on a Cross baya hoşuma gitti 4-5 kere dinledim

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.