# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Chris Adler LAMB OF GOD’dan ayrıldı
21.07.2019

:(

LAMB OF GOD, geçirdiği motosiklet kazasının ardından 2018′den bu yana grupla konserlere çıkmayan ve yapım şirketine odaklanan davulcu Chis Adler’ın grutan resmen ayrıldığını açıkladı.

Adler yerine 2018′den bu yana gruba konserlerde eşlik eden Art Cruz (WINDS OF PLAGUE, PRONG) LAMB OF GOD’a katıldı. Chris Adler BURN THE PRIEST ve LAMB OF GOD’ın kurucularından biri olarak etkin stiliyle grubun sound’unun çok önemli parçalarından biriydi. Hatırlanacağı üzere LAMB OF GOD yeni albümünün büyük kısmını yazdığını ve albümü bu yıl sonunda ya da 2020 başlarında çıkarmayı planladığını geçtiğimiz Nisan ayında açıklamıştı. Bakalım yeni davulcu Art Cruz, Adler’ın aşırı dominant tarzını yeni albümde ne kadar yansıtacak; bekleyip göreceğiz.

Bunun yanı sıra, grubun son albümündeki clean vokalleri yeni albüme ne oranda taşıyacağı da merak konusu.

  Yorum alanı

“Chris Adler LAMB OF GOD’dan ayrıldı” yazısına 19 yorum var

  1. McLorand says:

    Şimdiden heyecan yaptım. Bende bu gruba karşı olumlu bir önyargı var, ne yapsalar dinlerim.

  2. Chuck Schuldiner says:

    Albümü merakla bekliyoruz tamam ama kendilerini daha da merakla bekliyoruz artık konser için.. (:

    McLorand

    @Chuck Schuldiner,
    Çarşamba, 03 Temmuz 2019
    21:00
    Lamb of God
    Gazi Music Hall, Athens, Yunanistan

    Cumartesi, 06 Temmuz 2019
    12:30
    King Diamond & Within Temptation & Lamb of God – Resurrection Fest 2019 – Saturday
    Viveiro, Viveiro, İspanya

    dibimize gelmişken gidiyorlar :(

  3. Bence albümden albüme düşüşteler ama “NAG”, “ATPB” ve “AOTW” albümlerindeki davullar şimdiden 2000 sonrası metal tarihine yazıldı bile.

  4. ismail vilehand says:

    Haberi görür görmez önce The Faded Line, onun üstüne de Redneck açtım ve içimi bir hüzün kapladı. Chris Adler bu grubun en mühim elemanıydı bana kalırsa. Bu tarz müzik sevmeyip sırf davulları için LoG dinleyen onlarca insan tanıyorum.

  5. run run run says:

    Ağlıyorum :( Resmen grubu Chris Adler’ın davulları için dinliyordum. Bir davulcu olarak adam favorimdi, hayranıydım. Bir çok şarkıdaki davul partisyonlarını şarkıların kendinden daha iyi hatırlıyorum. Bu seviyede teknik davulcular gelebilir belki ama bu seviyede yaratıcı davulcuya şahsen ben denk gelmemiştim. Umarım yeni gurubu Betraying The Martyrs’de de özgürlüğünü ve aktifliğini kaybetmez. Yıkıldım lan..

    Ahmet Saraçoğlu

    @run run run, Betraying the Martyrs yeni grubu değil, şirketiyle grubun menajerliğini üstlendi sadece. Geçen hafta turnenin başında grubun minibüsü ve içindeki her şey yandı, yazık turne de iptal oldu gitarlar mitarlar hepsi gitti.

  6. OblomoV says:

    Chris Adler’sız bir Lamb of God pek tatsız olur gibi. Zaten son albümlerini de sevemedim. Feci bir motosiklet kazası geçirmiş adam. Şu motor olayından tırsıyorum arkadaş, tamam özgürlük rock’n roll ama ne bileyim işte sıkıntılı. Köprücük ve omuz kemikleri kalçası falan kırılmış adamın. Üzücü.

  7. deadhouse says:

    Lamb of God’ı Lamb of God yapan en önemli unsurlardandı. Yine de ölenle ölünmez deyip önümüzdeki maçlara bakalım. Albüm iyi olsun lütfen.

  8. kspsml says:

    Direk grubun farkındalık yaratan elemanıydı. Ayrıldığına göre kesin haklıdır.

  9. Evrim Eren says:

    Lamb of God şarkılarında bazen sadece davulu dinlerim teknik muazzamdır. Chris Adler gibi çok önemli bi karakterin yerine kimi koysanız olmayacak ve büyük ihtimalle sık sık davulcu değişecek. Tıpkı travis smith sonrası trivium’da olduğu gibi..

  10. Raddor says:

    Az önce Migros’ta sıra beklerken arkamdaki elemanın Lamb Of God tişörtü giydiğini gördüm. Hazır haberin de üstüne denk gelmişken muhabbet ederiz ayak üstü diye; “Vaayy Lamb of God hacı! \m/” dedim. O da, “O ney kü ne?!” diye baktı. Meğer alakası yokmuş adamın. “Arkadaşımdan alıp giydim. O ne anlama geliyo bilmiyorum, tersime geliyo okuyamıyorum da.” dedi. “Lan bana hep mi arkadaşından alıp giyen denk geliyor a.q. yerinde! Hiç mi metalci tişörtü giyenin, hakikaten dinleyicisi olduğu denk gelmeyecek. Şansımı z.kiiim!” diye söylenerek hışımla çıktım marketten. Kasiyer kız seslenmesin mi? “Aldıklarınızı unuttunuz beyefendi!” diye. Dötüm dötüm geri döndüm. Vay anasını, bir tişört yüzünden tüm markete sarsuk imajı vermiştim artık. Sevmiyorum seni Lamb Of God :)

    Siz siz olun üzerinde her rock/metal tişörtü gördüğünüz kişiye kıç kadar yerde; “EANEEEE LEMBOFGAD!” diye bağırıp gaza gelmeyin.

    deadhouse

    @Raddor, Fazla iyi niyet iyi değil:)

    Godless Killing Machine

    @Raddor, bende çok kıyak bi destruction – eternal devastation tişörtü var. dün abartmadan söylüyorum lavuğun biri herhalde 50 metre öteden yanıma geldi dedi ki tişörtü nerden aldın çok retro duruyor. dedim metal seviyor musun, alakam yok dedi. o zaman boşver dedim savdım kamili başımdan. milletin üstünde o h&m’den alınma slayer maiden tişörtlerini görünce çıldıracak gibi oluyorum.

    Raddor

    @Godless Killing Machine, demek ki o yüzden. Ben de son zamanlarda metal tişörtü giyip, dinlemeyene çok rastlıyorum işte. Eskiden ne güzel, görünce selamlaşılır, sohbet edilirdi. Bu tişörtleri giymenin olayı biraz da oydu. Şimdi ise soru işareti oluştu. Muhtemelen bir daha yanaşmayacağım.:) Halbuki belki de bir sonraki sefer o kişi sizlerden biri olacak.

    Abbash

    @Raddor, Selamlar beyefendi, Sizi tam da bulacağımı tahmin ettiğim yerde buldum, cüzdanınızı da burada unutmuşsunuz

    Raddor

    @Abbash, hahah o konuştuğum tişörtlü kişi de tam Abbash ismine sahip olabilecek kara kuru yabancı aksanlı biriydi ama şu ana kadar türlü şeyi kaybetmeme rağmen şükür ki bu asla cüzdanım olmadı. :)

    Raddor

    @Abbash, çok ilginç bu yorum geldikten sonra cüzdanı kaybettiğimi fark ettim. Hatta bugün öğreniyorum ki kaybettiğim saat benim yukarıdaki yorumumu yazmadan önceymiş. Kaybettiğimi fark etmeden büyük konuşmuşum. Nerede, nasıl kaybettiğimi bilmediğimden günlerdir ümitsiz bir arama çabasındaydım. Üç gün sonra bugün market sahibi geldi bıraktı. Fakat bu marketin ne Migros’la bir alakası var ne de bu olayın bunu yazan Abbash’la. Tesadüfün böyle zirve yaptığını görmemiştim. Yani nasıl oldu da bu espri cüzdanı kaybettiğim güne denk geldi. Hızır Aleyhisselam mısın mübarek? :)

  11. Dysplasia says:

    Haberi okuyunca ekrana orta parmak çıkardım. Röportajlarda falan tarz değiştirme sinyalleri veren log ciddi ciddi dandik bir yöne kayabilir bu ayrılışla birlikte. kim ne derse desin davul partisyonları bu grubun bel kemiği idi.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.