# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
IMMOLATION yeni albüm kaydına önümüzdeki yıl başlıyor
11.08.2019

Sertlik, karanlık, atmosfer.

Son albümü “Atonement“ı 2017′de çıkaran IMMOLATION, yeni albüm çalışmalarına başladığını geçtiğimiz Şubat ayında başlıyor.

Grubun gitaristi Robert Vigna, yeni albümün IMMOLATION’ın genel karakterini yansıtacak şekilde hem sert hem karanlık hem de atmosferli olmasını istediklerini belirtmişti. Şimdiki açıklamaya göre grup yeni albümünü 2020 başında kaydetmeye başlayacak ve yıl içerisine ortamlara salacak.

  Yorum alanı

“IMMOLATION yeni albüm kaydına önümüzdeki yıl başlıyor” yazısına 7 yorum var

  1. daud says:

    Immolation’ı albüm ayırmaksızın çok seviyorum, yeni albümden de hiç şüphem yok, ancak keşke 2000 öncesindeki gibi neredeyse hiç blast beat kullanmadan şarkılar yapsalar yine.

  2. cynic says:

    Az önce Immolation dinlerken, yeni albüm çıkarsalar da aklımızı kaybetsek diyordum ki “ulan belki haber vardır” diyerek pasifagresife girdim. Son çıkan albümün pasifagresifteki kritiği ile grubu sevmeye başlamıştım, bu yüzden facebooka değil pasifagresife baktım. En üstte görmek harika bir an oldu benim için

  3. feel the groovity says:

    immolation ve dying fetus, siz ne güzel gruplarsınız ulan :D

  4. deadhouse says:

    Immolation’a tapan bir insan olarak son albümlerini beğenmeyen samanyolu galaksisindeki tek Immolation hayranıyım. Umarım son albüm gibi olmaz.

  5. Godless Killing Machine says:

    Providence ayarında bir şeyler. Amin.

  6. şeyh hulud says:

    Immolation’ın devlet dairesini andıran düz logosunu daha çok seviyorum. Death metal grupları arasında daha akılda kalıcı oluyordu.

  7. killyourselfchuck says:

    bu adamlarla son çıkardıkları albüm ile tanışmıştım ve gerçekten çok iyilerdi. hazır üzerinden epey bi’ zaman geçmişken şu son albümlerini bir daha dinleyeyim de kulağımın pası silinsin. yeni albümlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.