# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
LEPROUS’tan konser klibi
05.07.2020

The Sky Is Red.

LEPROUS son albümü “Pitfalls“dan bir davul playthrough videosu yayınladı. Aşağıdan izleyebilirsiniz.

Detaylar.

1. Below (05:53)
2. I Lose Hope (04:44)
3. Observe The Train (05:08)
4. By My Throne (05:45)
5. Alleviate (03:42)
6. At The Bottom (07:21)
7. Distant Bells (07:23)
8. Foreigner (03:52)
9. The Sky Is Red (11:22)

“The Sky Is Red”in konser videosu yayınlandı.

Aynı şarkının davul playthrough videosu de yayınlandı.

“Distant Bells” yayınlandı.

“Alleviate” klibi yayında.

Albümün açılış şarkısı “Below”un klibi yayınlandı.

  Yorum alanı

“LEPROUS’tan konser klibi” yazısına 52 yorum var

  1. markusulf says:

    malina ile hiç bir sıkıntısı olmayan biri olarak iştahla bekliyorum

  2. poison says:

    çok güzel haber. massive attack cover’ı dışında leprous’ın işlerini beğeniyorum. umarım malum cover tarzında şarkılar olmaz yeni albümde.

  3. Oğul says:

    oğlum yapmayın albüm ben hiç sevmiyorum sizi. herkes leprous şöyle leprous böyle yazıyor ben anlamıyorum muhtemelen sizin müziği her yerde görünce de ayrı bir sinir oluyorum.

  4. Rust in Peace. says:

    Böyle kapağı olan bir albüm kötü olamaz. Şimdiden ahmet abinin 9 puan verdiğini görebiliyorum.
    Observe The Train ve The Sky Is Red güzel olacakmış gibi geldi.

  5. Melkor says:

    Malina, leprous’ın kariyerinde güzel renkti bence. Ama bu sefer pop ağırlıklı değil, şöyle tempolu şarkılar olsun. Yakında single gelir.

  6. Vertax616 says:

    Temmuz ayındaki efsane konserleri sayesinde yakın zamandaki en çok beklediğim albüm. Malina’ya ilk başta hiç ısınamayıp tamamlamadan bırakmıştım. Congregation’ı zaten yarım yamalak dinlemiştim ama çok sevdiğim 3 adet parça vardı bu yüzden heyecanla gitmiştim konsere, bu sayede tam anlamıyla gruba da ısındım. Malina’nın muazzamlığını çok geç kavradım, olsun geç olsun güç olmasın. Beklentim hayli yüksek eminim ki çok güzel parçalar bizi bekliyor.

    Not: Malina’daki en sevdiğim parça Illuminate olduğundan hem albüm sırasındaki yeri sebebiyle hem de ismi nedeniyle Alleviate en merak ettiğim parça.

  7. killyourselfchuck says:

    albümün içeriği hakkında şimdilik yorumda bulunamam ama albüm kapağı efsane duruyor.

    grupla çıkardıkları son albümle tanışmıştım ve herkes her ne kadar pop ağırlıklı olduğunu söylese de benim hoşuma gitmişti. metal müziği pek dinlemeyen insanlar bile epey bi’ beğenmişti o albümü. sanırım önceki işlerini bilen insanlar yeterince metal ve eski havasında bulamayınca hayal kırıklığına uğradı.

    bakalım yeni albümlerinde nasıl bir iş ortaya koyacaklar.

    killyourselfchuck

    @killyourselfchuck, albümün açılış parçası oldukça iyi. umarım malina’nın üstüne bir iş ortaya koyarlar.

    bu arada, pek çok kişinin en son yaptıkları massive attack coverını beğenmeme sebebi, insanların o tarz bir elektronik yöne kayacağından korkmalarıydı. bundan korkmasalar oldukça iyi bir cover olduğunu düşünürlerdi bana sorarsanız.

  8. İlker says:

    Yeni parça muhteşem ya muhteşem. Malina’daki her şarkıdan daha çok sevdim. Leprous son yıllarda bu müziği başına gelmiş en güzel şeylerden biri.

  9. ben says:

    Direk öldürseydiniz. Muazzam şarkı.

  10. Dysplasia says:

    tool’un albümünden sonra leprous’un yeni parçasıyla da hayal kırıklığına uğradık çok şükür. albüm de muhtemelen böyle bir şey olur. malina’dan belliydi.

    emredeicide

    @Dysplasia, sorma bu ikisinin de söyleyecek birşeyi kalmadıysa ki öyle görünüyor malesef,son umudum dredg.

  11. “Bu albümde bizden ne bekliyorsanız tam tersi olacak” gibi bir açıklama yaptı Einar. Albüm genel olarak Einar’ın 1,5 yıllık depresyon dönemiyle ilgiliymiş ve biraz karanlık olacakmış.

    Açıkçası Massive Attack cover’ından sonra o tarz daha elektronik bir yöne kayarlar mı diye endişeliyim ama bu şarkı iyi olmuş. Albümün açılışı böyle yıkıcı olduğuna göre cidden karanlık bir şey gelecek.

  12. poison says:

    şarkının ortadasında direkt ve son nakaratta arkadan giren elektronik davul beat’i hariç güzel olmuş bence.

  13. Boba Fett says:

    Malina için pop denmiş, pop bilmesek yiyeceğiz yani.

  14. markusulf says:

    tüylerim diken diken oldu yine yapmışlar yapıcaklarını kansızlar

  15. Melkor says:

    Depresyon ve anksiyeteyi köklemişler. Şarkı güzel ama malina’dan sonra beklediğim bu değildi. İlk şarkıdan büyük konuşmak istemiyorum. Allam sen bizi pop ve elektronik boklardan koru.

  16. ihsanoird says:

    Boy-pos var, ses var, elin yüzün düzgün, norveçlisin, daha ne depresyonu itoğlu

    Melkor

    @ihsanoird, Aynısını yazıcaktım sonra kuzey avrupada depresyondan intihar eden insan sayısının çokluğu aklıma geldi vazgeçtim.

  17. Nox says:

    arabesk olmuş sanki (: leprous’u kendi açımdan bir yere konduramadım. güzel gibi ama aynı zamanda biraz sıkıcı, biraz cem adrian, biraz ergensi ama ara ara kendini dinletiyor.

  18. Osman says:

    Şarkı okey de o klibi izlerken utandım. Einar’ın bi gömleğini 3 düğme gevşetip boşa tekme savurmadığı kalmış. Dedim “sadece Einar’ı mı görcez bu ne la”, sonra allahtan bütün grup çıktı. Çıktı da bu kamera sadece üstsüz Baard Kolstada zoomluyor. Leprous garı gız grubu olmuş ağbi.

  19. ali says:

    https://metalinjection.net/upcoming-releases/leprous-announces-stylistically-unique-new-record-pitfalls/amp Einar Solberg, burada, geçirdiği depresyondan kurtulmak için yeni albümü bir çeşit terapi olarak kullandığını ve ortaya da kimsenin kendilerinden beklemeyeceği bir şey çıktığını söylüyor. Açıkçası, yayınlanan şarkıda orta-son kısımdaki yaylı aranjman hariç daha önce Leprous’ta olmayan bir şey duyamadım. Hatta şarkının bugüne kadar yaptıkları en zayıf albüm açılış şarkısı olduğunu da söyleyebilirim. Acaba nasıl bir farklılık gelecek merak ediyorum. Bekleyelim bakalım…

  20. Alondate says:

    AaaaaAAAAaaaah AAAaaaaAaaAhhhhh icin gelmistim. Istedigimi aldim ve gidiyorum. Tesekkurler Einar reissss yakaliyosun ortamlariiiii patlatiyosun sekerleriiiiii

  21. necrobutcher says:

    yorumlara bakıp ilk kez leprous dinledim. mor ve ötesi hatta redd bundan daha kaliteli bence deyip dönmemek üzere gideyim.

    killyourselfchuck

    @necrobutcher, lkcdfjfbvkldfjgkldfjg mor ve ötesi gitaristi en azından iyi bir gitarist diye duymuştum. konserlerde baya solo yardırıyomuş.

    redd’e ise hayatımda en fazla ya bir ya da iki kere denk gelmişimdir. ne kendim dinledim, ne de dinleyen birisini gördüm duydum.

    Necrobutcher

    @killyourselfchuck, neresi orası üstad metal müzik gezegeni mi

    killyourselfchuck

    @Necrobutcher, çevremde pek insan yok ve sürekli tek tabancayım. arada yanıma uğrayan akranım olan insanlar da ya türkçe rap müzik dinliyo’ oluyo’ ya da eski 2000′li yılların başındaki eski rock ve metalcilerden oluşuyor. televizyon da izlemeyip her türlü sosyal medya uygulamasından da uzak durunca sana yaklaşamıyorlar bile. tavsiye ederim.

  22. 9yearsago says:

    Bu dünyada iki sorun var.

    1. Metal gruplarının klip çekme özürlüsü olması
    2. Dünya çapında Gwent turnuvaları düzenlenmemesi

    killyourselfchuck

    @9yearsago, einar solberg’in yüzüğünün girdiği şekiller ve 1:43′ten sonra müzikle birlikte giren ”bakın ben acı çekiyorum, çok canım yanıyor” minvalinde ki hal ve hareketleri dışında klip bence iyi.

  23. Vertax616 says:

    Klip bence gayet güzel olmuş. Okuyanlar bilir, yolun ortasında tek başına duran kapı ile bana King’in efsane “Kara Kule” serisini hatırlattı.

  24. Melkor says:

    20 eylülde yeni single geliyor

  25. Rust in Peace. says:

    Yeni single çıkmış. Kapağı ve şarkı isimlerini görünce karanlık, güzel bir albüm çıkacak gibi hissetmiştim ama bu bildiğin pop. Leprous’u pop öğeleri olduğu için de seviyorum ama bunlar pop rock bile değil direkt pop yapmışlar.
    Albümün geri kalanı da böyleyse hayal kırıklığı olacak benim için

  26. “Alleviate”i “Below”dan daha fazla sevdim. 2.30′da patladığı yer çok iyi. Ayrıca Leprous’ın ikizi olan Agent Fresco’ya da acayip benziyor. Birlikte turlayınca tabii normal.

    https://www.youtube.com/watch?v=1VmNTl6JvDY

    ali

    @Ahmet Saraçoğlu, “ikize benzemek” anlatım bozukluğu mu acaba? “Atlı süvari” gibi?

    Ahmet Saraçoğlu

    @ali, “ikizi olan”daki mübalağadan dolayı bir anlatım bozukluğu olmasa gerek. Ayrıca ikiz olunca aynı olmuyorsun, sadece -genelde- diğerine çok benziyorsun.

    ali

    @Ahmet Saraçoğlu, Ben sizin cümlenizdeki mübalağayı anlamıştım ve orada bir sorun yok zaten. Yine de konuyu google’a sordum: “Birine ikizi kadar benzemek” ifadesi dışındakiler sanırım anlatım bozukluğu oluyormuş. İkizlik zaten kendi içinde bir benzerlik getirdiği için gereksiz tekrara giriyormuş diğerleri. Teşekkürler.

    \m/

    @ali, konuya bodoslama gireceğim. Burada benzetilen şey Leprous’ın kendisi değil 2.30′da şarkının patladığı yer. İkizlik ilişkisi Leprous ile Agent Fresco arasında fakat benzerlik ilişkisi şarkının 2.30′u (veya şarkının kendisi) ile Agent Fresco arasında. Bu yüzden anlatım bozukluğu yok

  27. Melkor says:

    Alleviate şık bi şarkı olmuş. Yalnız şarkı hiç yükselmeyecek diye bi korktum. Albüm iyiden iyiye bu tempoda olacak gibi. Yukarıda da yazmışım beklediğüm bu değil.

  28. kumandanı öldürmek says:

    Albüm kapağında buda heykeli var nereye gönderme yapılıyor albüm çıkınca belli olur

  29. ali says:

    Solberg’in “bizden hiç kimsenin beklemediği bir şey yaptık/m” minvalindeki açıklamasını yine hiç anlayamadığım bir iş olmuş. Şarkı bir milyon km uzaktan “ben leprous’ım” diye bağırıyor… Eminim Solberg’e göre “en iyi albümleri” de budur…

  30. ihsanoird says:

    Leprous’ın Einar Solberg’in sikinin doğrusuna gitmesi hiç hoşuma gitmiyor. İyice solo grubuna evriliyolar. Bu da kendi grubunun Anders Friden’ı olmaz umarım (Gerçi adam grubun kurucusu, istediğini yapar)

    Alleviate’i ilk yayınlanan single’a göre daha çok sevdim ama klipte girdiği tripler nedir öyle ya, üzgün duygusal türk popçular gibi, tam rezillik.

  31. Osman says:

    Geçen taşağını geçmiştim karı kız grubu oldular diye ama galiba yanlışlıkla haklıymışım. Gitardan çok keman ve synth var. Şarkılar hep 4/4lük. Progresif rock/metal’den daha çok power pop havası var. Bu albüm beni çok korkutuyor.

    Dysplasia

    @Osman, kesinlikle. tüm o vurguları oradan oraya dağıttıkları ritim oyunları bitmiş, yerine yaylılarla dümdüz şarkılar gelmiş. farklı olacak albüm işte belli. şahsen istemediğim bir yönde farklı. eurovision’a falan katılırlar artık.

  32. ali says:

    İzin verirseniz bu yeni yayımlanan şarkıya Bantmag Sinema Programından bir atıfla yorum yapmak isterim: “Yemin ederim zılgıta, çığlığa, ıslığa doyduk! Kafamız şişti, başımız tuttu!”… O sondaki “o_OO_o”lar falan nedir hakikaten?!?

  33. ytncl says:

    Çok ağlak bir albüm geliyor. Gidişattan hiç memnun değilim. İkinci kez dinleme isteği duymayacağım muhtemelen.

  34. markusulf says:

    bu kez güldürmedi

  35. erim says:

    6. şarkıya kadar dayanabildim. Sevenlerine geçmiş olsun.

  36. ihsanoird says:

    Albüm çıkmadan baya maytap geçtim, pek de umudum yoktu ama dinledikçe epey sardı. Bütün laflarımı geri yuttum. Leprous’ın en iyi yanı, istedikleri yöne istedikleri şekilde esnetebilecekleri bir müzik yapmaları. Bunu aşırı kasıntısız yapabiliyolar yani mesele o.

  37. killyourselfchuck says:

    kalbim kırıldı

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.