# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Kritikler
OF FEATHER AND BONE – Bestial Hymns of Perversion
| 04.01.2019

Aztek yeraltı dünyasının kanayan yarası.

Old English Gothic fontuyla yazılan bir logo, hönküren bir vokal, çirkinlikten bir hâl olan gitar tonları ve terör gibi bir atmosfer…

Metali ÇOK seviyorum ulan. Başka hangi türde AZTEK YER ALTI DÜNYASINI anlatan bir grup bulabilirsiniz sorarım size?

Kariyerine hardcore punk/grindcore arası bir müzikle başlayan ABD’li grup OF FEATHER AND BONE, bu yılın ortalarında çıkan son albümü “Bestial Hymns of Perversion”ın isminden de tahmin edileceği üzere belli ki death metal icra eden ve eski ALL PIGS MUST DIE, NAILS benzeri günlerini çok büyük ölçüde geride bırakarak çok daha hayvani bir tarafa kayan bir oluşum.

Grubun adındaki tüy ifadesine aldanmayın; OF FEATHER AND BONE ciddi anlamda şiddetli, ceza gibi bir death metal icra ediyor. Tabii death metal var death metal var; OF FEATHER AND BONE “Resounding from the Deaths”in sonlarındaki gibi BOLT THROWER, BENEDICTION’vari ağır ve kısmen melodik rifler de çalıyor, albüm adında geçen “Bestial” ifadesinin altını doldururcasına DIOCLETIAN, HERESIARCH, PHRENELITH gibi kâbus bir death metal de sunuyor.

Genel olarak tüm zamanını katliam gibi bir müzik kusarak geçiren OF FEATHER AND BONE’un nefes aldırmayan yapısı, prodüksiyonu ve imajına bakınca zaten ya Dark Descent, ya Profound Lore, 20 Buck Spin ya da olsa olsa Seasonof Mist Underground Activist grubu olduğu sezilebiliyor. OF FEATHER AND BONE bunlardan bence en uygun olanı olan Profound Lore’un dehlizlerinden bizi selamlıyor ve kapağını bulan bir tencere havası veriyor.

“Bestial Hymns of Perversion” atmosfer yaratmak için hiçbir ilave çaba göstermeden, sadece sertliği ve vahşetiyle belirli bir karakter yaratmayı başaran gayet tehditkâr bir albüm. Prodüksiyon özelinde her açıdan kıvamında bir death metal kimliği barındıran OF FEATHER AND BONE, bu yıl son derece iyi örneklerini gördüğümüz kirli, çirkin, karabasan gibi death metal albümleri arasında kendine iyi bir yer ediniyor.

Çatır çatır, hiç ama hiç taviz vermeyen, amansız bir death metal dinlemek; milyarlarca çekirgeden oluşan bir bulutun sizi sarmalayıp her yanınızı kemirmesine izin vermek ve 32 dakikalığına aramızdan ayrılmak istiyorsanız, OF FEATHER AND BONE’un ikinci katliamı “Bestial Hymns of Perversion”a kayıtsız kalmayın.

8/10
Albümün okur notu: 12345678910 (7.53/10, Toplam oy: 15)
Loading ... Loading ...
etiketler:
  Albüm bilgileri
Çıkış tarihi
2018
Şirket
Profound Lore Records
Kadro
DG: Gitar, vokal
AS: Bas, vokal
PW: Davul
Şarkılar
1. Repulsive Obscurity
2. Resounding from the Depths
3. Lust for Torment
4. Mockery of the Ascension
5. Hymn of Perversion
6. Pious Abnormality
7. Throne of the Serpent
  Yorum alanı

“OF FEATHER AND BONE – Bestial Hymns of Perversion” yazısına 2 yorum var

  1. ismail vilehand says:

    Ben burayı filmcilere kiraya veriyorum, 15 lira geliyo, ay sonuna kadar idare ediyorum abi.

  2. Erutururu says:

    Hayvan gibi albüm (no pun intended)

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.