# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
IN FLAMES’ten klip
21.11.2020

Stay With Me.

IN FLAMES son albümü “I, the Mask” 2019 başlarında çıkarmıştı.

IN FLAMES 2019.

Detaylar da şöyle.

1. Voices 04:47
2. I, the Mask 03:41
3. Call My Name 03:33
4. I Am Above 03:49
5. Follow Me 04:55
6. (This Is Our) House 04:18
7. We Will Remember 04:04
8. In This Life 03:52
9. Burn 03:43
10. Deep Inside 04:21
11. All the Pain 04:29
12. Stay with Me 05:16

Hatırlanacağı üzere grup bir süredir boşlukta olan davulcu ve basçı açığını da doldurdu. Davula daha önce metal ağırlıklı bir grupta çalmayan ABD’li müzisyen Tanner Wayne gelirken, basa da son 2 yıldır gruba sahnede eşlik eden ABD’li bas gitarist Bryce Paul geldi. Şu sıralarda ABD’de turlayan grupta Niklas Engelin’in İsveç’te kalması gerektiği için gruba konserlerde eski MEGADETH, JAG PANZER gitaristi Chris Broderick eşlik ediyor. İşte geçen ayki Dallas konserinden bir “Pinball Map” performansı.

“Stay with Me” klibi yayınlandı.

“Call My Name” klibi yayınlandı.

“Burn” yayında.

Albüme adını veren “I, the Mask”.

Albümün ilk single’ı “I am Above” şöyle.

“(This is Our) House” da şöyle.

Bunlar da single kapakları.

Bir de albüm trailer’ı var.

  Yorum alanı

“IN FLAMES’ten klip” yazısına 64 yorum var

  1. YohYav says:

    Şarkıları çok dinleyemedim yorum yapamamda gitar tonlarını beğenmedim bir önceki albümle aynı geldi bana onuda beğenmemiştim

  2. Ubeydullah İndiroğlu says:

    Hadi I Am Above neyse de (This Is Our) House nedir lan. 2000′lerin başındaki ergen MTV Alternative Rock’çuları yapıyordu lan bu şarkıları.

    Reroute To Remain’i açtım, rahatladım. Bakın Whoracle demiyorum, Reroute To Remain diyorum.

    Olay hala Melodic Death Metal yapmamak falan değil. Bu işin babası At The Gates ve amcası Dark Tranquillity bile o ilk zamanlardaki müziklerini yapmıyorlar. Ama kimliksizleşmiyorlar da. In Flames ise tövbe bismillah birşey oldu. Tipler hipster, müzik de Coco Star haline geldi. Ulan şu “Bizim Ev” şarkısını ben yayınlamaya utanırım. İsveçli olarak yayınlamaya daha da utanırım.

    Aslında In Flames’e çok atarım da hayranı çok, beni pis linç edersiniz. O yüzden susuyorum. :D

    Ahmet Saraçoğlu

    @Ubeydullah İndiroğlu, hakkaten büyük rezillik.

    günhan

    @Ubeydullah İndiroğlu, Ergen zamanlarımda Clayman albümünü almak için Uşak’tan Ankara’ya otostopla gitmişliğim var. Büyük In Flames fanıyım. Ama bu yorumdan kaynaklı seni linç edecek InFlames fanının ben taaa….

    erim

    @günhan, hocam yaş kaç?Aynı dönemlerden miyiz? Uşaklıyım ben de ve ben de ergenken Uşak’ta aynı şeyleri yapmışlığım var. Bu arada ben 37.

    Aaron

    @günhan, bu erim kesin Efe’nin nicki =)

    necrobutcher

    @Ubeydullah İndiroğlu, Bir şeye sinirlenince gelip bu yorumu okuyorum.Helal olsun küfürsüz ancak bu kadar güzel sövülür

  3. deadhouse says:

    Anders’a kötü bir haberim var. Artık 12-14 yaşındaki çocuk rock metal dinleyicileri bile bu tür şarkıları dinlemiyor.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, kendisi hâlâ 7-9 yaş arası sanrılarla boğuşuyor sanırım.

    https://www.instagram.com/p/BqdkJcaBKNT/
    https://www.instagram.com/p/BqlRo9fBl1I/
    https://www.instagram.com/p/Bqv1T0FBDvw/
    https://www.instagram.com/p/BqVx0PLhgpP/
    https://www.instagram.com/p/BqTds6uhE90/

    Konseptler dandik, sözler rezalet.

    Lokum gibi grup bokum gibi şeyler yapıyor inanamıyorum gerçekten.

    Ubeydullah İndiroğlu

    @Ahmet Saraçoğlu, ya zaten şu The Mirror’s Truth’dan beri olan logoya da ayrı ayarım. Korn’un Life Is Peachy kapağındaki logosu gibi. Yani ergence.

    Ahmet’in eklediği Instagram gönderileri de ayrı felaket. Benim gözümden kaçmış. Gerçekten lan 40 küsür yaşında adamsın, psikoloğunda çocukluğuna inme seanslarını şarkı sözü diye mi yutturuyon, nedir bu…

    Berca B.

    @Ahmet Saraçoğlu, ahahahaha bu nedir ya? Ulan adam gerçek Benjamin Button oldu resmen, bu sözlerin bu paylaşımların cidden izahı yok.

  4. Berca B. says:

    I am Above’un nakarat ve köprü dışındaki riflerini beğendim ama This is our House nedir cidden ya. Tamam kolay müzik yap-sat okey de bu tarz müziği dinleyen de kalmadı ki. Nedir anlamadım

    den4x

    @Berca B., artı bir. yorum yazmama gerek kalmadı bire bir düşüncelerim bu şekilde lul

  5. NewWorld says:

    İn flames ten siren charms tan itibaren bakış açım, ne kaparsam.. anders yön verdiği zamanlarda %70 çuvallıyor. Björn ise hep ayni çizgide olduğunu düşünüyorum. Siren charms tan dead eyes ve with eyes open wide. Battles tan şaşkınlıkla 8 şarkı playlistem de drained ve the end gerçekten çok iyi şarkılar. Burada da ı am above bir adım önde. This is our house bu adamlara yakıştıramıyoruz olabiliriz fakat albümde de görmek lazım. The truth’ single yayınlandığında da epey sallamıştık albümde fazla sırıtmıyor. Kötünün iyisi diyelim. Cloud Connected sen be efsane şarkısın be..

  6. ali says:

    I Am Above klibindeki Anders var ya, işte o post-Jesper In Flames’in ta kendisi ve başlıca sebebi… Tüm spotlar, tüm kameralar, tüm makyajlar onun üzerinde olsun! Öyle ki, şarkılarda o bet vokalinin önüne geçmesin diye meodiler bile gitsin. Amerikan teenage rock’ı yapılsın, Avril Lavigne ile aynı tonlar kullanılsın.

    Ha bu arada, In Flames’te (Anders Flames’te) yaşanan bu değişim dün gerçekleşmedi. Pasifagresif’te grubun Jesper-sız 3 albümüne verilen notlar:

    Battles: 8/10
    Siren Charms: 5,3/10
    Sounds…: 8,5/10

    O nedenle Ahmet Hocamın yukarıdaki yorumları beni şaşırttı. “Lokum gibi grup bokum gibi şeyler”i ne zamandır yapıyor hocam?

    Ahmet Saraçoğlu

    @ali, Jesper’sız diye ayırmaya gerek yok. Bence IF RtR ile bozulmaya başladı, arada güzel şeyler de oldu ama genel olarak “olduğu kadar” ile “bu ne la” arasında seyretti.

    Şöyle diyeyim, ölene kadar tek bir grup dinlemen gerekiyor deseler RtR’ye kadar olan In Flames’i seçecek kadar çok seviyorum In Flames’i. Sonrasına gelirsek, Clayman sonrası albümlere kritiklerde verdiğim notlar:

    Reroute to Remain: 5,5 (yukarıda bahsettim)
    Soundtrack to Your Escape: 5 (aşırı vasatlık)
    Come Clarity: 7 (kritiği ben yazmadım ama altına “bence 7″ diye yorum yapmışım)
    A Sense of Purpose: 6 (kritiğini ben yazmadım ama altına yorum yapma gereği bile duymamışım)
    Sounds of a Playground Fading: 8 (bence Clayman sonrasının en ilginç 2 albümünden biri)
    Siren Charms: 6 (vasatlık)
    Battles: 8 (bence Clayman sonrasının en ilginç 2 albümünden biri)

    Dolayısıyla yukarıdaki yorumdaki eleştirim bence tutarlı, arada artıların olması gayet normal. In Flames 16 yıldır ortalama işler yapıyor, iki tanesinin iyi olduğunu düşünmemde sakınca yok ve bu istisnalar genelin bokum gibi olduğu düşüncemi değiştirmiyor. Sonuçta son 7 albümün puan ortalaması: (5,5+5+7+6+8+6+8)/7 = 6,5

    Bence Clayman sonrası In Flames için 6,5 tam olarak yerinde bir not.

    ali

    @Ahmet Saraçoğlu, yanıt için teşekkür ederim. Jesper faktörü şu nedenle ayırt edici: Şuradaki röportajda (http://www.blabbermouth.net/news/in-flames-singer-anders-friden-i-dont-think-jesper-stromblad-wanted-to-be-in-the-band-anymore/) Anders, “eskiden bir sürü gitarı üst üste kaydetmeye çalışıyorduk, şimdi sadece müzik yapıyoruz” diyor. Bense eskiden müzik, şimdi ise sirk yaptıklarını düşünüyorum. Bu tip bir açıklamayı yapan birinin yapacağı şey, müzik olamaz zaten!… Bu nedenle son Battles ve Sounds’a verilen notların hala aşırı yüksek olduğuna inanıyorum.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ali, gayet doğal, isteyen istediği hakkında istediğini düşünebilir.

    ali

    @Ahmet Saraçoğlu, içimde kalmasın, bir de ekleme yapayım: Bir başka sirk projesi olan Arch Enemy’yi o kadar gömerken haksızlık mı yapılıyor acaba? Sonuçta hala melodik ve metal bir şeyler var orada (death’ten emin olamasam da…)

    Ahmet Saraçoğlu

    @ali, Arch Enemy konusunda, “The Root of All Evil” saçmalığına 0 vermem dışında son 15 yılda yaptıklarına 4 ila 6,5 arası notlar vermişim. Bir tek “Anthems of Rebellion”ı yazmamışım, o da 6,5 bence. Dolayısıyla AE metal olabilir ama bu giderek çok sıkıcı hâle geldiği gerçeğini değiştirmiyor. Melodik evet, metal evet ama “Wages of Sin”den beri (18 yıldır) son derece suni, formülize ve bayık müzik yapıyorlar.

    Berca B.

    @ali, I am Above’daki adam Anders mi? Yeminle aktör sandım tanıyamadım sakalsız.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Berca B., değil. Mr Robot dizisinde oynayan Martin Wallström.

    https://cdn1.thr.com/sites/default/files/imagecache/landscape_928x523/2016/06/nup_168551_0225-h_2016.jpg

    Berca B.

    @Ahmet Saraçoğlu, haydaa neden adamı galeyana getiriyorsun Ali arkadaşım ahah, tenis topu gibi bi o köşeye bi bu köşeye savruldum bu muhabbet yüzünden.

    İşin komiği Mr Robot’u da izledim ama thumbnail’den yine de kim kimdir anlayamadım.

  7. Godless Killing Machine says:

    Önceden In Flames hakkında bu tür müziğe daldığı için öfke duyuyordum, çünkü bu adamlar bir çok metalci gibi benim için de ekstrem müziğe girişin melodik kısmını temsil ediyor. Metal dinlemeye yeni alışan bi gencin In Flames sevmeme ihtimali yok yani. Kerhane tatlısı gibi bi müzik çünkü.

    Ama ne bileyim klasik işte insanlar değişiyor, müzisyenler değişiyor. Adam böğürerek vokal yapmak istemiyor. Hayatında sik sok bi safhaya girmiştir, ben hayatımın bi senesinde neredeyse hiç metal dinlemedim deep house ve hapa düştüm başka da bir şey yapmadım. sonra döndüm yine dinledim. müzisyen olsaydım metali falan bırakırdım muhtemelen mesela. bu herifler de belli ki ya metale olan ilgilerini kaybetmişler, ya hala maddiyat kovalıyorlar, ya da ikisi birden. senin benim için müzik yapmıyorlar yani. Bence ne bileyim nasıl ki Fall Out Boy haberi çıkmıyorsa bu sitede artık In Flames haberi çıkmamasının da hiçbir sakıncası yok. Ve bu neredeyse on senedir böyle.

    Allah hepsinin çarşısına pazar versin. Sanki biz trenin içinde giderken bunlar istasyonda inmişler ama hala arkaya bakıp istasyonda bunları görmeye çalışıyoruz. Çok uzaklaştık kafaları leblebi büyüklüğünde gözüküyor artık.

    teknik meslek metal

    @Godless Killing Machine, tespitler ve benzetmeler çok iyi kalemine sağlık :)

  8. Alper. says:

    Daha önce defalarca dile getirilen kötü yorumları yenilemek istemiyorum fakat sadece şarkı isimleri bile o kadar basit, o kadar itici ve anlamsız duruyor ki artık parodi metal (?) yaptıklarını düşünmeye başlıyorum. Burn nedir? Follow Me nedir? Stay with Me nedir? Bu şarkıları neden dinleyeyim?! İnanılmaz derecede umursamaz hareket ediyorlar.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Alper., değişen gruplara kızma olayı da artık geride kaldı aslında, ama değer verdiği şey olunca insan dayanamıyor.

    Artifacts of the Black Rain
    Goliaths Disarm Their Davids
    Food for the Gods
    Embody the Invisible
    .
    .
    .
    Follow Me
    Stay with Me
    Call My Name

    Bilmeyen insan ikinci kısmı RnB albümü sanır.

    Berca B.

    @Ahmet Saraçoğlu, hahahaha bu tarz şarkı isimleri konusu geçtiği zaman aklıma hep efsane Ektomorf şarkı isimleri muhabbeti geliyor: http://www.pasifagresif.com/2014/04/ektomorftan-yeni-album-detaylari-2/

    “Ugur says:
    20.01.2014 at 15:35
    -You Can’t Control Me
    -Who The Fuck Are You
    -I Hate You

    -Save Me

    haha”

    ahahahahaha hiç eskimeyecek bu mesaj ya.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Berca B., ya o PA yorumları tarihinin en güzel anlarından biri kesin. Saçma şarkı ismi denince benim aklıma da direkt o muhabbet geliyor. Efsane bir şey ahaha.

    Ugur

    @Berca B., @Ahmet Saraçoğlu, Ahahahahaks

    Bu arada hazır konu açılmışken Soundtrack to your Escape dışında Ahmet’le aynı düşünüyorum sanırım.Siren Charms’taki bir çok şarkı şu yayınlananlardan daha iyi.Yeni albümün konsepti resmen ‘cringe’.

    den4x

    @Alper., burn nedir? follow me nedir? gibi mesajları otomatik https://www.youtube.com/watch?v=lU0FnMoCME4 şu videodaki “sakın açma nedir” tonlamasıyla okuyorum zihnimde ahhah

  9. Noumena says:

    @Alper., aynı şeyleri yazmaya gelmiştim. İki şarkı da vasatın da ötesinde kötü. Benim için Come Clarity’den sonrası bitmişti In Flames,artık Battles ile verdiğim son kredileri tükettiler. Tamam müzikal değişimleri anlarım da bu başka bir şey.

    Bu arada şu grubun Soilwork’ten fazla bilinmesi sinirlerime dokunuyor lan. (Gerçi öylesi daha iyi :D )

  10. Vacant Planets says:

    Ciddi ciddi Anders’ın amacının hala daha da çok para kazanmak veya herkesin dinleyeceği şarkıları yapmayı amaçlamak sanan var. In Flames gitar melodilerini çok arka plana attığı dönemlerde evet daha çok satmak ve bilinmek istediler ama o dönem geride kaldı.

    Anders bunları aşmış artık. Kaç yaşına geldi, 2000li yılların ortasında yeterince popülerlik ve para da gördü. Şimdi kafasındaki müziği yapmak istiyor. Albüm tam olarak iyi mi kötü mü çıktığı zaman göreceğiz. Ben direkt saldırıya geçmeyi sevmiyorum.

    Bunları da en sevdiği In Flames albümü The Jester Race olan biri olarak yazdım.

  11. Melkor says:

    Hep diyorum anders sen tarif edilemez bi yavşaksın ya. Bu sefer etrafa 0-8 yaş grubuna özel çöplük saçmış. İçindeki ergenlik bitmek tükenmek nedir bilmiyor. Bir sonraki albümde bebeklere ninni okusa şaşırmayacağım.

  12. kspsml says:

    Şimdi bazı insanlar yaşlanınca tribe girip genç gibi giyinip, gençler gibi takılması durumuna benzetiyorum. Bunların piskolojileri bozulmuş net.

  13. dega says:

    şöyle düşünüyorum

    this is our house , başka, bilinmeyen bir grup tarafından yapılsaydı konuşulmaya bile değer bulunur muydu ?

    hiç sanmıyorum.

    den4x

    @dega, sana bir itirazım yok fakat şu çok klasik bir geyik ve bence anlamsız bir geyik. bu şarkıların boktan ya da iyi olması, böyle eleştirilmesinin falan sebebi onları in flames’in yapıyor olması. başka bir grup yapsa ona göre değerlendirilirdi. ki yapan sürüyle de grup var.

    @Vacant Planets ‘e de katılıyorum. sadece anders’in duygu dünyasının böyle bir hal alması, idealindeki müziğin bu olması aşırı üzücü.
    bir de anders manders tamam da björn, ki hayvan gibi seviyorum, ve niklasın falan da sesi çıkmadığına/bu müziği yaptıklarına göre tek eleştirilecek kişi o değil. ben beklentilerimi falan eski üyeler ayrıldığında çoktan çöpe atmıştım gerçi. 3 – 5 in flames kokan şarkı tükürsünler yeter.

  14. İlker says:

    This Is Our House In Flames’in yaptığı uzak ara en kötü şarkı.

    Ki son 10-15 yılda ne kötü şarkılar yaptılar, ona rağmen durum bu, sizin düşünün artık.

  15. Arada aklıma geliyor, tadım kaçıyor. This is Our House ne boktan bir şeydir yahu aklımı yitiricem. Sözleri duydukça Anders’ın sakallarından tutup “Ya napıyosun be adam! Ya napıyosun sen!?” diye bağırarak ve giderek daha fazla sarsarak ileri geri sallayasım geliyor.

    Dişlerimi sıkıp “YHA NAA-PII-YOO-SUUN SEEEEEEEN!!!” diye canını acıtacağım ibişin.

    kuruderi

    @Ahmet Saraçoğlu, In Ibişes :)

  16. riser says:

    (eski in flames dinleyenlerin yaş ortalaması + anders friden’in zeka yaşı)/2=18

    bu formül ile anders’in çıkartacağı albümün hitap edeceği yaşı rahatlıkla bulabilirsiniz.

  17. I, the Mask tam bir Come Clarity + RtR karması olmuş. İlk ikisinden çok daha iyi.

    Ugur

    @Ahmet Saraçoğlu, Bunu yazmaya gelmiştim gerek kalmadı.Ufak bir umut tazeledi şu şarkı yalan yok.

    silentandark

    @Ugur, tam umut verirken dandik bir şarkıyla geri heves kaçırır yine bunlar.çıkmadan bilinmez ama bence kötü bir albüm bizi bekliyor yine malesef.

    ali

    @Ahmet Saraçoğlu, “I, The Mask” evet ilk iki şarkıdan iyi ama bu hiçbir şey ifade etmiyor maalesef. CC ve RtR ile en temel farkları aşırı oynanmış vokaller ve kulaklık sattıracak kadar kötü davul tonu. Aynı gün Soilwork’ün Verkligheten’i çıkmışken, ikinci kez dinlemek bile zaman kaybı…

    Noumena

    @ali, Katılıyorum. 3 single da In Flames’in çıkardığı en kötü singlelar olabilir. I, the Mask şarkısında sevdiğim tek kısım 1.10 da başlayan ve yaklaşık 10 sn süren kısım.. Bunu bir zamanlar fanı olduğum grup için yazmak çok acı.

  18. Serkan says:

    In Flames mi kalmış Allah aşkına? Anders ve Björn’ün proje grubu desek daha doğru olur. Yine bok gibi bir şarkı daha. Her şeyi geçtim Niclas Engelin niye bu grupta kalıyor hala anlamış değilim. Adama beste yaptırmıyorlar, hatta ne çalağı bile hazır eline veriliyor. Kendine saygısı olan bir gitarist buna eyvallah demez.

  19. ali says:

    Haberin “Davula daha önce metal ağırlıklı bir grupta çalmayan ABD’li müzisyen Tanner Wayne gelirken…” kısmına çok güldüm; zira adam helal olsun, çizgisini bozmamış, yine metal ağırlıklı bir grupta çalmayacak:)

  20. Backbone says:

    Ahmet Saraçoğlunun da söylediği gibi RtR’e kadar olan In Flames’i baya baya seven biri olarak söylüyorum ki ”Bizim Ev” şarkısını In Flames’in şu ana kadar yaptığı AÇIK ARA en kötü şarkı olarak görüyorum…

    Reroute to Remain çıktığı dönemde büyük hayal kırıklığı yaratmış vasat bir albüm olabilir, ama şu şarkıdan sonra bir bakın yemin ederim şuna on basar bütün RtR şarkıları.

  21. den4x says:

    şarkıyı geç de björn keşke solo albüm falan yapsa, anders’in 10 km stüdyo civarına yaklaşmadığı bi albüm şöyle. all björn solos isimli bir youtube montajı da iş görür gerçi, seviyorum melodilerini sakallım.

  22. NewWorld says:

    Voices şarkısı çok iyiymiş. Şahsen bu albüm de battles gibi bir tat bırakacak

  23. ali says:

    Neden?

    ali

    @ali, Hadi Broderick’e lütufta bulunup gruba aldınız, bari adama birkaç solo attıraaydınız. Milyon yıldır grupta December Flower’ın solosunu atabilecek bir gitarcı yoktu, buyrun adam gibi adam, gitarcı gibi gitarcı…

  24. den4x says:

    çok bozdular r2r bu şarkıları cebinden çıkarır anders manders derken videoda pinball map’in ilk notasıyla yine bütün yelkenleri suya indirdim. favori müzik, film, oyun vs gibi şeylerde asla net cevap veremem kararsızlıktan ama in flames tek istina. yeni albümü de kesin fanboy gibi defalarca dinleyeceğim. this is our house’u her seferinde skip eyleyerek tabi ki.
    dışarda güneş açmış bahar geliyorum diyor fakat hala biraz serin, böyle havalarda zaten gereksiz nostaljik hissediyorum bir de lisede in flames dinlediğim zamanları hatırladım. hayatımın (şimdilik) en güzel dönemine en güzel müzikleriyle eşlik ettiği için belki de hiçbir zaman 1 numaralı yerini kaybetmeyecek.

    bir de şeyi merak ediyorum, bu konuk gitaristler çalışıyor mu şarkıları? önceden biliyor mu ya da bir şekilde, nasıl uyum sağlıyor gruba falan. gitarla alaka olmayınca çok zor bir şey gibi geliyor

  25. NewWorld says:

    Yine gömülecek bu albümde, fakat herifler şahsımca yine güzel bir albüm yapmışlar. Ayrım yapmadan tüm albümlerini keyifle dinliyorum.
    All the pain, şahane gerçekten.

  26. Dunedain says:

    In flames vatan hainliğine devam ediyor hala.genç metalcileri coşturacak eski kurtları sinirlendirecek bir albüm yapmışlar yine .

  27. Gürkan says:

    Albümdeki Voices isimli parça fena değil sanki? Albümün tamamı neredeyse çöp gibiyken bir bu şarkı hoşuma gitti.

  28. Melkor says:

    Albüm nasıl bilmiyorum ama allah belanı versin anders. Küfürler seni tanımlayamıyor.

  29. Ancalagon the Black says:

    Mikael Akerfeldt gibi brutal vokal yapmayı bıraksa daha mı iyiydi? 50 yaşına merdiven dayayan adam çatır çatır brutal vokal yapıyor. Ağzına sağlık Anders

  30. den4x says:

    önceki iki albümü beklerken böyle içten içe bi beklentim vardı, ilk dinlemelerimde de baya hoşuma gitmişti grubu sevdiğim ve özlediğim için ama sonra açıp dinleme isteği oluşmadı hiç, özellikle Battles’ı. bu albüm de o şekil olur diyordum (üstlerdeki mesajım misal) ve bi beklentim yoktu açıkçası. beklenti olmamasının da etkisiyle belki gayet iyi buldum, daha önemlisi açıp açıp dinleyesim geliyor arada.

    önceki iki albümde en çok canımı sıkan durum gereksiz slow işlere girmeleriydi. bu albümde nispeten daha az o kısımlar ve akıcı ve catchy kısımlar fazla. a sense of purpose’ın modern IF soundlu devam albümü gibi. bence. obviously.

  31. Opethsevenbiri says:

    Stay with me’nin ana melodisi uzun süredir yaptıkları en eski In flames melodi olabilir. O pop rock havası arkadan gelen “stay with meeee” falan biraz rahatsız etse de ilk duyduğumda bi titretmişti valla.

    Ben bu albümün Siren Charms ve Battles’dan iyi olduğunu düşünüyorum.

  32. Dunedain says:

    Anders friden ve onun futbol karşılığı bartomeu… İkisinin de MK

  33. Boba Fett says:

    in Flames adam gibi müzik yapsın artık amk, 99-00 gibi yapın lan işte hadi en kötü 02 gibi yapın, ben türünde değilim yaptıkları müzik kötü, isterlerse rap yapsınlar ama güzel yapsınlar.

  34. Murad says:

    Kafam girsin böyle gruba

    Johnny Silverhand, 2020

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.