# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ARTILLERY’den klip
08.11.2018

Pain.

Son albümü “Penalty by Perception“ı 2016′da çıkaran Danimarkalı thrash metal efsanesi ARTILLERY yeni albümü “The Face of Fear“ı 16 Kasım’da çıkarıyor.

İşte detaylar.

01. The Face Of Fear
02. Crossroads To Conspiracy
03. New Rage
04. Sworn Utopia
05. Through The Ages Of Atrocity
06. Thirst For The Worst
07. Pain
08. Under Water (instumental)
09. Preaching To The Converted

“Pain” klibi yayında.

“Crossroads To Conspiracy” yayınlandı.

Albüme adını veren şarkı da yayında.

  Yorum alanı

“ARTILLERY’den klip” yazısına 7 yorum var

  1. ali says:

    Şarkı maalesef vasat: Klasik uzunlukta bir Artillery riffinin milyon defa tekrarlanmasından ibaret. Ama esas problem vokaller. Bu kadar power metal etkisine hiç gerek yok. Amcalarımız yanlarına yanık sesli bir delikanlı yerine kafa dengi bir akran alsalar çoooook daha iyi olurmuş. Bu arada sound muazzam ama hepsi bu…

  2. ENİS says:

    The Face Of Fear çok net bir acaba bir kez daha ”Khomaniac” ayarı bir şey yapabilirmiyiz olmuş derim.Bazı gruplar bazen kendi potansiyellerinin çok üstünde bir albüm ya da tek bir şarkı yakalayabiliyorlar,ama bir daha O başarının yanına bile yaklaşamıyorlar bence.Def Leppard’ın bir daha hiçbir zaman High’N'Dry ve Pyromania,Exodus’un Bonded By Blood,Quiet Riot’un Metal Health ve Condition Critical yapamaması gibi…

  3. Crackedbrain says:

    @ENİS, Dostum exodus’u örnek vermişsin ama exodus’un thrash metali icat günden bu yana grubu bırakmayan tek eleman g.holt’tur. Bu kadar çok eleman değişikliği olan bi gruptan çok süper işler beklemek yanlış olur. Yinede herşeye rağmen exhibi A ve exhibit B albümleri bir thrash dinleyicisi olarak çok iyi albümleri bence.

  4. Crackedbrain says:

    Şarkı thrash’den çok power gibi geldi bana =/

    Raddor

    @Crackedbrain, Evet ya ben de aynısını düşündüm dinlerken. Son dönem Helloween işi gibi.

    ali

    @Raddor, Artillery “When Death Comes” (2009) albümünden beri bayaa thrash-power metal yapıyor arkadaşlar… Yeni bir şey değil ki bu!:)

  5. Raddor says:

    Ya şu uyuşturucu problemleriyle ilgili parçalar çok sıkmadı mı artık? Hem çok fazlalar hem de çoğumuz için içselleştirmesi zor. Hayır cuvara bile içmiyorum. Ayda yılda bi bira be abi. “Bir gün rockstar olursanız bakın yapmayın ders alın ders!” demek istediklerini düşünürsem, belki.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.