# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SADUS’tan bir şarkı daha
16.10.2023

Scorched and Burnt.

Kurucuları arasında Steve DiGiorgio da bulunan teknik thrash metal efsanesi SADUS, son albümü “Out For Blood“dan 11 yıl aradan sonra yeni albüm haberini 2017′de vermiş ve albümü desteklemek için bir crowd funding kampanyası başlatmıştı. Lakin aradan geçen 4 yılda işler SADUS’un istediği gibi gitmemiş ve grup Nisan 2021′de dağıldığını, çıkması planlanan yeni albümün de çıkmayacağını açıklamıştı. Kampanyaya destek olan sevenlerinin paralarının iade edileceğini belirten vokalist/gitarist Darren Travis, herkese teşekkür ederek SADUS’a dair her şeyin fişinin çekildiğini söylemişti. Fakat hayat sürprizlerle doluydu… Aradan geçen 1,5 yılın ardından SADUS Nuclear Blast’le anlaştığını; kurucu üyelerden Darren Travis ve Jon Allen şeklinde iki kişilik bir kadroyla yola devam ettiklerini açıklamış ve aşağıdan dinleyebileceğiniz “It’s the Sickness” adlı yeni bir şarkı yayınlamıştı. Görünüşe göre işler daha da iyi gitti, zira SADUS nihayet tekrardan ortamlara dönüyor. Kadroda Darren Travis dışında davulda da Jon Allen var.

11 Kasım’da çıkacak yeni SADUS albümünün adı “The Shadow Inside” ve detayları da şöyle.

01. First Blood
02. Scorched And Burnt
03. It’s The Sickness
04. Ride The Knife
05. Anarchy
06. The Devil In Me
07. Pain
08. No Peace
09. New Beginnings
10. The Shadow Inside

“Scorched and Burnt” şöyle.

Albümden “Ride the Knife” da yayınlandı.

“It’s the Sickness” da şöyle

SADUS özellikle ilk dört albümü “Illusions“, “Swallowed in Black”, “A Vision of Misery” ve “Elements of Anger” ile death metal/thrash metal harmanının en sofistike örneklerinden bazılarını sunarak pek çok gruba ilham vermiş, son olarak da 2006 yılında “Out for Blood” albümünü çıkarmıştı.

  Yorum alanı

“SADUS’tan bir şarkı daha” yazısına 11 yorum var

  1. Sadus diyince aklıma özellikle Smackdown, Cursed ve biraz In the Name of’da bulunan hayvani güzel bass motifleri gelir ilk, Steve olmazsa bi anlamı olmaz grubun.
    Şu iki tadımlık zaten baya olmamış ama bekleyelim bakalım.

  2. Raddor says:

    Seydıs diye okunduğunu öğrendiğimde bir daha eski etkiyi alamadım bu gruptan. Halbuki direkt “SADUS!” demenin thrash vari keskinliği ne de güzeldi. Peki ya ‘Enayleydır’ı “ANNİHİLATÖR!” sandığım o güzel günler? Şükür ki Abbath ‘Eyboğt’ diye okunmuyor.

    Raddor

    Bu yorumu ekşi sözlükte de yapmıştım. Kemal Kılıçdaroğlu nick’li biri bana mesaj göndermişti “la yarram enayleydır diye okunmuyor o” diye. La yarraam başka nasıl okunuyor?! Tövbe tövbe.. Ancak İngilizsen Inayhaleyta falan dersin.

    Neyse sonra baktığımda yazar uçurulmuştu.

  3. Berca B. says:

    Yani DiGiorgio’suz Sadus da Hetfield’sız Metallica gibi olacaktı zaten. Böyle durumlarda bu şekilde yorumlar yapmam normalde ama bu kez gerçekten DiGiorgio’suz albüm yapmayıp dağılmaları doğru olmuş.

    enemyofgod

    @Berca B., Katılıyorum.

  4. Rzeczom says:

    insanların hevesleri kursağında kalmış desenize. üzücü oluş ama en azından insanların paraları iade edilecek.

  5. Jonni says:

    Safety in Numbers dinlediğim aynı anda hem en tuhaf hem de en iyi Extreme Metal şarkılarından biriydi. Rip Sadus

  6. mandrake says:

    Müthiş haber! Benzer bir atak Demolition Hammer’dan gelse tadından yenmez. Turne turne gezerken yeni bir şeyler de çıkarın be kardeşim.

  7. Digiorgio olmaması üzüyor ama haydi hayırlısı.

    Boba Fett

    @Ahmet Saraçoğlu, üzülme hocam.

  8. Canoir says:

    Albüm çıkalı 2 hafta olmuş bugün gördüm, dinleyen yok heralde burda

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.