# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
PASİFAGRESİF 8 yaşında!
24.06.2017

Kutlu mutlu olsun!

2009′un Haziran ayında faaliyete geçen Pasifagresif 8 yılını doldurdu.

Bu süre içerisinde 2.572 albümü incelediğimiz Pasifagresif’te 6.371 adet haber yayınladık, 153 grupla röportaj yaptık. Bu 8 yıllık sürede sizlerin de (şimdilik) 105.289 yorumla canlı tuttuğu ve ülkemizin ve hatta metal dünyasının en interaktif ortamlarından biri hâline getirdiğiniz Pasifagresif, bundan sonra da ilk günkü heyecanı, aktifliği ve özeniyle yoluna devam edecek. Bunca yıldır bizi yalnız bırakmadığınız, “siz biz” durumunu ilk andan ortadan kaldırıp Pasifagresif’e destek olmak için elinizden geleni yaptığınız için hepinize bir kez daha teşekkürler arkadaşlar.

Birlikte metal dolu nice yıllara!

  Yorum alanı

“PASİFAGRESİF 8 yaşında!” yazısına 23 yorum var

  1. Ouz says:

    Bayram tadında bir haber resmen. Daha nice 8 yıllara PA. Sitede daha çok black metal kritiği görmek ümi.. (Tamam artık vurmayın öldüm.)

    Ahmet Saraçoğlu

    @Ouz, ahah, sabah Merrimack yazdım, bugün de muhtemelen Svartsyn yazacağım.

    Ouz

    @Ahmet Saraçoğlu, Yazdığın bu satırları okuyup 1 puan verme hevesiyle yanıp tutuşmaya başlayan o kadar çok kişi var ki. :)

  2. Facebook’a yazdım ama buraya da yazmak istiyorum.

    PA açılalı 8 yıl oldu ve bugün bile siteye kritik yazarken aynı zevki alıyorum, haber girerken hâlâ ilk günkü gibi istekliyim (daha bu sabah 3 albüm incelemesi yazdım). Bunca zamandır sitenin devam etmesini sağlayan ilginiz için gerçekten teşekkürler. Sanırım bu müziği dinleyebildiğim ve parmaklarım çalıştığı sürece Pasifagresif var olmaya devam edecek. İyi ki varsınız cidden, sağ olun var olun.

  3. 12ParmakBağırsağı says:

    NİCE YILLARA!

  4. kavanozkafa says:

    Başarılar!

  5. deadhouse says:

    Umarım sonsuza dek devam eder.

    x23

    @deadhouse, bence de.

  6. Küçük Zenci says:

    Bende burayı ilk 2010′da keşfettim. Bir Slayer haberiydi çok net hatırlıyorum. Slayer’ın o zamanlar dağılması mı gündemdeydi neydi. Tom Araya bunla ilgili bir açıklama yapmıştı. Bende o zamanlar deli Slayer fanıyım (şu an uyuz oluyorum amk) tamamen tesadeüf eseri o haberin linkine denk geldim. O süreç içerisinde bu site bana çok şey kattı, hatta burda yazılan çizilenler müzikal kariyerimi dahi etkiledi diyebilirim. Ne bileyim işte müzikal kariyer olsun, özel hayatımda yaşadığım bazı şeyler olsun, arkadaşlıklar olsun bazı şeyler dolaylı da olsa bu siteyle alakalıydı. İşte bazen böyle ufak tesadüfler hayatta ileriye dönük zincirleme etki yaparak bazı şeyleri etkileyebiliyor. Paralel evrende bu site olmasa ya da benim haberim olmasa bunları hiç yaşamayacaktım. Dünya çok enteresan amk.

    circleperspective

    @Küçük Zenci, +1

  7. Fixxxer says:

    Hep birlikte nice yıllara;)

  8. den4x says:

    nice senelere. burası sanırım aktif olarak dahil olduğum tek sosyal ortam internette. inşallah aynı güzellikte devam eder.

  9. circleperspective says:

    Sabahları uyanır uyanmaz siteye girip sigaramı kahvemi alıp neler oldu neler bitti, kritikler neler, haberlerde ne var? diye geçiriyorum 1 saatimi. benim de yukarıda ki arkadaş gibi sosyal olarak girdiğim tek ortam internette. elinize sağlık onca yazı için.

  10. Benim de uzun yıllardır nete adım atar atmaz ziyaret ettiğim ikinci site, düzenim hiç şaşmaz. Günün birinde hesap açmak filan gerekirse daha da girmem haberiniz olsun. :D

    den4x

    @Osman Gümüş, 1 donanımhaber

    ismail vilehand

    @den4x, sıcak fırsatlar.

    den4x

    @ismail vilehand, boş sallamıştım ya googlelayınca gördüm şimdi ahhajdk internet muhteşem icat. Ton balığı varmış indirimde aldım 4 kilo

    ismail vilehand

    @den4x, hayatı boyunca kullanmayacağı şeyleri sırf çok ucuz diye koliyle alan manyaklardan birine dönüşmezsin umarım. deep web’ten bile daha tehlikeli bi yer donanımhaber. özellikle sıcak fırsatlar bölümü.

    deadhouse

    @den4x, Yapma etme tüm vücudun civa olacak.

    den4x

    @deadhouse, @ismail vilehand espri yaptım ya hayatımda ton balığı yemedim. sıcak fırsatlara girdim o yoruma denk geldim herif 23 paket sipariş vermiş ton balığından çıktım chrome’u kapattım mobil veriyi kapattım bi saat kadar sessizce uzandım

  11. Robdöșambr says:

    Siteye girdiğimdeki modum “adres ver gelelim reyis”
    Umarım bi 8 yıl daha birlikte güzel vakit geçiririz.

  12. Nox says:

    Nice yıllara PA

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.