# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Century Media, 2 gün önce albüm anlaşması imzaladığı VEKTOR’le olan ilişkisini sonlandırdığını açıkladı
16.09.2022

David DiSanto, belli ki antin kuntin hareketleri olan bir arkadaşımızsın.

Çıkardığı 3 albümle günümüz thrash metalinin en önemli grupları arasında yer alan, son albümü “Terminal Redux“la ortamları sallayan ve 13 Kasım’da İstanbul’da izleyeceğimiz VEKTOR yeni albümünü önümüzdeki yıl çıkaracağını açıklamış ve Century Media Records ile albüm anlaşması imzalamıştı. Bu duyurudan sadece 2 gün sonra, Century Media VEKTOR’le olan anlaşmalarını iptal ettiklerini ve grupla yollarını ayırdıklarını açıkladı. Grup henüz bir açıklama yapmadı.

VEKTOR son olarak 2 yıl önce “Activate” adlı şarkısını sunmuştu.

  Yorum alanı

“Century Media, 2 gün önce albüm anlaşması imzaladığı VEKTOR’le olan ilişkisini sonlandırdığını açıkladı” yazısına 30 yorum var

  1. Yılın bitmesine 2 gün kala yok yere canımı sıktınız ulan.

  2. Buhtunnasr says:

    Dakika 85, penaltı+kırmızı kart maç zor döner burdan

  3. Tompa says:

    :……(((

  4. mysh says:

    Ya sizin amk. Niye dagiliyo lan bu gruplar. Alip veremediginiz ne hayvanlar. Boyle albumden sonra bide

  5. Ouz says:

    Kendim, ülkem ve müzik dünyası için nadir kötü yıllardan biri oldu 2016. Bu ne ya, eşek gibi albümden sonra olacak iş mi şimdi?

  6. hasankale says:

    Önce Model şimdi bunlar.. öff ya rak müzik nereye gidiyo böyle :(((

  7. Sinan Ceylan says:

    Sen git 2016′nın en iyi albümlerinden birini yap sonra böyle dağıl kabak çiçeği gibi. Sikikler.

  8. Chaosophia says:

    Bu grubu çok seviyorum ve gerçekten içselleştirmiştim. Grup hakkında düşündüğüm zaman onların kusursuz olduğunu söylüyordum kendi kendime. Düzenli çalışan, böyle pes etmeyen, aklı başında ve birbirleriyle inanılmaz bir uyum içerisinde olan adamlar diyordum kendi kendime.Onların bu başarısını ulaşılamaz görüyordum ve grubu keşfedeli de çok olmamıştı zaten. Çok üzülecek gibiyim. Umarım DiSanto işleri düzeltir.

  9. P L A G U E says:

    Sanki marduk dağıldı aq…

  10. anonim says:

    ulan zaten grubu bulup çıldırdıktan 3 gün sonra dağıldıklarını öğrenmiştim, şimdi de adam karısını dövmüş galiba başına ne gelecek ne olacak müzik yaparsa destekler miyim bilmiyorum.. aq bu kadar güzel müziğin geleceği şu anda çok karanlık ya puh ne diyeyim bilmiyorum..

  11. Gundelfingen says:

    Arkadaş magazin haberi yapıyormuş gibi olacağım ama David DiSanto karısını dövmüş mü pek emin değilim zira grup üyelerinin ayrılma sebebinin elemanın karısının olduğu ile ilgili bir haber okumuştum ama tabi şu an bulamıyorum. Her boka karışıp stüdyoda ve turlarda arıza yapmasından dolayı DiSanto’ya rest çekmelerinden mevzu olmuş diye biliyorum. Dolayısıyla DiSanto’nun kadına el kaldırma konusuna temkinli yaklaşıyorum (bkz. Melek Subaşı). Neyse konu tabi bu değil. Konsept albüm olması ve muhteşem albüm kapağı ile kalbimde taht kuran Terminal Redux albümünden sonra aynı kalitede bir şey çıkar mı emin değilim. Çünkü DiSanto en sonunda Facebook sayfasını da kapattı, hiç bir iz bulamadım.
    Bu arada hazır konu albümden açılmışken bir pesimist ve mükemmeliyetçi olarak biraz bok atayım. Baterist Blake Anderson müzik kadar “yetenekli” bir adam değildi. Az malzeme ile öz müzik yaptığı kesin ama konu hokkabazlığa gelince biraz vasat kalmıştı. Bas olayını hiç açmayayım zira hiç bir özel yeteneğini görmedim. Ama şarkıları çalmaya başlayınca anladım ki bu DiSanto beste yapma konusunda tam bir deha. Her ne kadar sadece Terminal Redux kayıt kalitesi olarak tatmin etmeye “yaklaşan” bir seviyede olsa da yine de müthiş bir albüm. Hele Charging the Void ve Recharging the Void tam birer metal şaheseri. Yeminle adamın telefonunu bulsam arayıp gaz vereceğim.

  12. Rust in Peace. says:

    Her sene 1 – 2 ay karantinaya mı girsek acaba?
    Bu işten en karlı çıkan metal dinleyicileri oldu herhalde

  13. Exorsexist says:

    Asıl dayak şimdi başlıyor

  14. Vertax616 says:

    DiSanto’nun özel hayatında yaşanan olaylar, karısıyla yaşadıkları ve bunlara hala net bir açıklama getirmemiş olması aklımı kurcalasa da uzun zamandır aldığım en güzel haber diyebilirim. Sadece müzik çerçevesinden bakacak olursak Vektor bence muazzam işler yapmış bir grup ve kesinlikle en sevdiğim gruplarda üst sıralarda yer alır. Sanırım müzikle sanatçıyı birbirinden ayırıp gene deli gibi dinlemeye devam edeceğim yeni albümlerini, ama yaşananlar yüzünden dinlemeyecek olanlar da var farklı bir bakış açısı olarak.

  15. Boba Fett says:

    O kadar totem yaptım sonunda birleştirdim grubu.

  16. Emre says:

    Alakasız şekilde aklıma geldi: Nazım’ın “yalnızca yarım kalmış bir şarkının acısını toprağa götüreceğim” diye bir dizesi vardır. Bu yarım kalmışlık hissi çok can sıkıcı olabiliyor cidden. Belki de metal tarihinin en yetenekli iki müzisyeni olan, günümüzün en önemli iki alt türünün yaratıcısı sayılabilecek Chuck ve Euronymous müziklerini olgunluğa eriştiremeden çok genç yaşlarda ölüp gittiler. Onların müzikal serüvenlerinin bu şekilde kesilmiş olması kahredici.
    Bunu niye Vektor başlığına yazdım? İstikrarlı bir gelişim dinamiğine sahip olmasına rağmen tutunamayıp çeşitli sebeplerle dağılan gruplar da var şüphesiz ve bu noktada benim canımı en çok sıkan oluşum Vektor idi. Sırf grup içi gerilimler yüzünden Terminal Redux’un üstüne çıkılıp çıkılamayacağını görememek pek kabul edilebilir bir durum değildi. Neyse ki beklemek gerekse de David DiSanto “şarkısını” tamamlama şansına sahip olacak. Peki yeni albümde de çıtayı yükseltebilecek mi? Venus Project gibi bir şarkıyı 17 yaşında yazan bir adamdan her şey beklenir bence!

    bascivegobekli

    @Emre, Müzikal üretime icat değil de keşif gözüyle bakınca bu konudaki fikrim değişti. İlla ki birileri şarkısını tamamlayamayan bestecilerin aklına gelebilecek fikirleri hayata geçirecek, onu ilerletecektir.

  17. Melkor says:

    Yeni vektor albümü dinleyecek olmak müthiş

  18. sheep says:

    hülooooğğğ

  19. Vertax616 says:

    Gerçekten çok özlemişim. Cryptosis ile Split EP çıkaracaklarmış. EP tarihi 25 Şubat 2021. Activate de bu EP’de yer alacak olan 2 Vektor parçasından biriymiş. Acaba diğer şarkıda klasik DiSanto çığlıkları olacak mı baya merak ediyorum. Miks gayet güzel baslar falan gümbür gümbür duyuluyor, yeni elemanlar baya sağlam belli. Hoşgeldin sonunda Vektor \m/

  20. Horrendous says:

    Dört nala koşan atlı karıncanın içinde tersine headbang yaparken bira içmeye çalışıyormuşsun gibi parça, hem de uzaydasın.

  21. enemyofgod says:

    Hayatınıza yeni bir şey katmayacak ama şarkının F tuning versiyonu: https://www.youtube.com/watch?v=qf5cYbPxV8U

  22. Boba Fett says:

    Hay skym ya.

  23. Jeff Walker says:

    ulan, noluyo lan

  24. Rust in Peace. says:

    David DiSanto ulan sen de si

  25. Camboard says:

    Nedenmiş peki sebep belli mi bişeye rastlayamadım nette. Bilen varsa çıtlatsın bi zahmet 🤗

    Neverwhere Belongsson

    @Camboard, anladığım kadarıyla hakkındaki suçlamalar yüzünden iptal olmuş anlaşma. Herkes bir şeyler atıp tutuyor ama bir mağduriyet olduğu açık.

    DiSanto daha yeni açıklama yapmış buradan ulaşabilirsin.
    https://www.youtube.com/watch?v=OS66FIG2WSI&t=29s

  26. Boba Fett says:

    Çok takip etmiyordum ama sanırım bu suçlamalar asılsız çıkmış. Yeşil Eriğin söylediğine göre 14 dakikalık, 20 dakikalık seksi şarkılar varmış. Şu ana kadar çıkacak en sert albdlsfjsdkgs eheh.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.