# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Dave Mustaine “Hardwired… To Self-Destruct” hakkındaki düşüncelerini açıkladı
07.12.2016

“Şu ana dek duyduklarıma baktığımda…”

MEGADETH lideri Dave Mustaine’e yeni METALLICA albümü “Hardwired… To Self-Destruct” hakkındaki görüşleri sorulmuş.

“METALLICA’nın yeteneğini her zaman takdir ettim. Her grubun güçlü ve zayıf yanları vardır. Şahsen, şu ana dek duyduklarıma baktığımda, yeni albümünü iyi olduğunu düşünüyorum. Kirk ve Rob’un albümün yazımına katkı yapmamalarıyla ilgili yorumlar gördüm. Ancak bu durum bazen kaçınılmazdır. İkisinin de bir şeyler yazmasını isterdim, çünkü INFECTIOUS GROOVES ve SUICIDAL TENDENCIES’i çok seviyorum ve Kirk’ün EXODUS için yazdıklarını da hep çok sevdim, ancak stüdyoda olduğunuzda bazen işler bu şekilde ilerleyebiliyor. Sadece en iyi şarkılar albüme giriyor. Herkes en iyilerini seçmeye çalışıyor. Prodüksiyon tarafını eleştirirken, bu biraz da kişisel bir şey. Birine çöp gibi gelen bir diğeri için hazine olabilir. Örneğin Rick Rubin’i ve yaptıklarını çok seven bir sürü insan var. Rick’e sonsuz saygım olsa da, THE CURE gibi gruplar için yaptığı bazı harika şeylerin metal grupları için aynı etkisi yaratamadığını düşünüyorum. “Hardwired”, örneğin bir “St. Anger“dan çok daha farklı sound’u olan bir albüm ve bu albüm kulağıma çok iyi geliyor. Bu albümü yapmak için sekiz yıl harcadıklarını biliyorum ve insanların albümü sevmesinden dolayı da mutluyum.”

  Yorum alanı

“Dave Mustaine “Hardwired… To Self-Destruct” hakkındaki düşüncelerini açıkladı” yazısına 10 yorum var

  1. deadhouse says:

    Hayret. Mustaine’den insancıl ve mantıklı konuşmalar.

  2. Kamil says:

    Gerçek Mustaine bu değil!

  3. Salata says:

    Olmamış bu :D

  4. Macbeth says:

    Mustaine>Metallica

  5. bora says:

    geçen yüzyıldan bu yana ilk kez makul insan gibi konuşmuş helal olsun.

  6. bencagrii says:

    neden herkes dave’ in bu kadar insancıl ve normal konuşmasına şaşırdı? tamam genelde bu şekilde davranmaz ama dave aklında ne varsa onu sakınmadan söyleyen ve anlamaya calısan bırısı. bok gibi oldugunu dusunde bok gıbı der uzuldum der iyi diyorsa demek kı boyle dusunuyor :D

  7. Mustaineisgod says:

    Dave her zamanki agresifliği ve egosuyla konuşsaydı buralar dave’in ne kadar denyo olduğuyla ilgili yorumlarla dolardı. En az 50 yorum da garanti idi. Mustaine ‘sizlere göre’ normal ve egosuz bir şekilde açıklama yaptığı için yorumlarda in cin top oynuyor :D her haberde dave’e sallayanlar, şimdi neredesiniz:)

    Belhor41

    @Mustaineisgod, Siz çıldırmışsınız…

    Rust in Peace.

    @Mustaineisgod, biri denyoluk yaptığında daha fazla yorum alması normal değil mi? Bruce Dickinson da denyoca bir açıklama yapsa yine yorum dolar aşağısı.
    Ki Mustaine de denyoluklarıyla bilinen biri zaten, şaşılacak bir şey yok yorumlarda

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.