# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MANOWAR veda turnesine çıkıyor
25.05.2016

Son bir şans.

Kariyerinde 35 yılı geride bırakan efsane grup MANOWAR, son bir turneye çıkıp ardından da veda edeceğini açıkladı.

Grubun açıklaması şöyle:

Tüm Manowarrior’lara,

The Gods And Kings Turnesi kariyerimiz için devasa bir tecrübeydi. Sahne, sound, video ve siz hayranlarımız, harikaydınız!

Böylesi müthiş bir turneyi tamamlayınca, bir sonraki için daha da büyük bir şey yapmamız ve bugüne dek yaptığımız her şeyin ötesine geçmek istememiz kaçınılmazdı; her Manowarrior’ın hayallerini gerçeğe dönüştürecek bir şey yapmalıydık. Böylece size en ihtişamlı şekilde teşekkür edecek ve elveda diyebileceğiz!

The Final Battle turnesi Almanya’da başlayacak ve tüm dünyayı kapsayacak, böylece hepinize elveda diyebileceğiz.

Metali biliyorsanız
MANOWAR’u biliyorsunuz
MANOWAR’u biliyorsanız
Metali biliyorsunuz

Bu turneye katılacak olanlar ebedi anılarla ayrılacaklar; kanlarını, kalplerini, ruhlarını ve kariyerlerinin her anını Gerçek Heavy Metale adayan gruba tanık olacaklar.

Tüm Manowarrior’ları kendilerini hazırlayıp The Final Battle’a katılmaya çağırıyoruz!

  Yorum alanı

“MANOWAR veda turnesine çıkıyor” yazısına 10 yorum var

  1. memo says:

    Ağlarım

  2. Joke says:

    güle güle

  3. Sedat says:

    Ağlarım…

  4. Sikth says:

    Gülerim…Çünkü Manowar gerçekten hep anlam veremediğim derecede komik bulduğum bir grup oldu.Koca koca adamların yaşı itibariyle söyleyenini utandıracaj bir çocukça’lığa sokacak kadar şarkı sözlerinde berbat tripler içeren, yer yer de gazlı 23 nisan şiirleri tadında şarkı sözleri yazmaları ve bu konuda zerre ilerleme kaydetmemeleri…Anlayamadım.
    Sonra çektikleri fotolarda hat be hat belli olup da araya kaçan donlar,elbiseler falan :)
    Bu arada manşetteki fotodan anlaşılacağı üzere Joey Demaio turneye mavi donunu kendi getirecek :)

    zombikids

    @Sikth, be happy with your Deafhaven, mate :D

    ismail vilehand

    @Sikth, diğer metal grupları atomu parçalayıp, kansere çare falan buldukları için Manowar bu konuda cidden çok ayıp ediyor.

    12ParmakBağırsağı

    @ismail vilehand, Sitedeki en iyi yorum. Değilse bile ilk 5e 10a girer.

    Sikth

    @ismail vilehand, şu yorumu mümkünse lüzumsuz çarpıtan değerlendirmeni bir kenarda tutarak oku.Çok net bir ifade kullandım ‘Manowar berbat ve çocukça ifadeler içeren şarkı sözleri yazıyor’.
    Yorumun bunu kabul ederek yorumumu çarpıtıp böylelikle diğer grupları kıyaslıyor olsa da yani aslında kendi cevabın yorumunda olsa da ben yine de bu tepkini önemseyerek cevap vermek istedim.

    Diğer metal grupları şüphesiz ki şarkı sözlerinde ; Kayıp Anti-Maddenin gizemini açıklayan ya da quantum fiziğinden, salınan parçacıklar teorisine değin açıklanamayan bilimsel fenomenlere değinmiyor. Kaldı ki buna değinecek en son meslek grubu bile yine müzisyenlik değil.
    Evet “Manowar gibi” düşüncede özensiz ve sürekli aynı konu üzerinde laf döndürüp hiç bir şey ifade etmeyen kısaca kötü ve hatta daha kötü lirikler yazan binlerce grup vardır.Ve onların kötü olması Manowar’ı bu konuda iyi ya da kendilerine yönelik sarfettiğim eleştiriyi ifade edilemez kılmıyor.Ve nihayetinde kötü olduğunu da değiştirmiyor.

    Bu ifadeyi anlamak çarpıtmaktan çok daha kolaydı inan bana…

  5. delikassaP says:

    Ağlarız…

    Hani hayatında bazı şeyler vardır her zaman var olması gereken her daim orada varlığını koruması gereken MaNoWaR’da işte onlardan birisi. Dağılan bir şey var elbet o da bizler olacağız anlaşılan. Darma dağın edip gidecekler…

  6. Oblomov says:

    Şakamaka rock/metal müzikte bir dönem kapanmak üzere. O hayranı olduğumuz kanımızı kaynatan efsane saydığımız öncü grupların dönemi yavaş yavaş bitiyor. Ölüm haberlerini daha sık alır olduk, grupların vedaları da keza öyle. Yaşlanıyoruz ve zaman her şeyi sıkıştırıyor. Ve bu grupları konserlerini kaçırmak ise uktelere ukte katıyor.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.