# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Nick Menza sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
22.05.2016

:(

Eski MEGADETH davulcusu Nick Menza dÜn gece OHM ile sahnede çaldığı sIrada kalp krizi geçirerek hayatInı kaybetti. Menza MEGADETH ile metal tarihine geçen albümlere imza atmış ve grubun tarihindeki en ön plandaki davulcu olarak thrash metal tarihine adını kazımıştı.

Çok insana ilham verdin, huzur içinde yat Nick.

  Yorum alanı

“Nick Menza sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti” yazısına 8 yorum var

  1. pooowweeğğrr says:

    Şuan ağlıyorum.Haberi duymadan sadece yarım saat önce 5 minutes alone ve Holy Wars ı dinlemiştim.İdolümdü kendisi 😢 Hala inanamıyorum

  2. northern says:

    daha başlığı okurken zihnim “hastaneye kaldırıldı” falan diye tamamlıyordu, kabul etmiyordu çünkü diğer olasılığı. yazarken bile tüylerim diken diken oldu şimdi. vay arkadaş ya. gerçekten çok trajik, çok üzücü.

  3. ÖNCÜL says:

    Birçoğumuza bu müziği sevdiren grubun en efsane döneminin davulcusuydu. Son albüm öncesi tekrar Megadeth’e dönme ihtimali bile gruba kaybettiğim heyecanımı geri getirmek üzereydi. Huzur içinde yat Nick.

  4. Salih says:

    İnanamıyorum.

  5. atilla says:

    sahiden üzüldüm be, her sene efsane isimler tek tek gidiyo sanki (kimi genç kimi yaşlı). sahnede ölmek bi sanatçı için belkide çok önemli bişey ama yinede zor ya. genç bi insandı. üzüldüm sahiden…

  6. deadhouse says:

    Ne oluyor bu metalcilere bu sene ölüm oranı fazla gibiydi sanki. Üzücü baya. Desenize Hangar 18 dinlerken duygulanacağız artık.

  7. Vicious Rattlehead says:

    Valla çok üzüldüm. Artık Paranoid coverının sonunda duygulanacağım demek. Rahmetli Megadeth’e girmeyi umut ediyordu en son.

    Gar Samuelson’dan iyi olmasın yine de efsaneydi ve gerçekten iyi bir konser bateristiydi. Videolardan vakıf olduğum kadarıyla epey de enerjik ve canlı bir grup üyesiydi. Yalan değil kendine has bir hava kattı gruba. Belki atak şovları yapmıyordu Lombardo ya da Samuelson gibi( Bu arada atak sever arkadaşlara tavsiyem https://www.youtube.com/watch?v=x14dOQysG4o) fakat yine de doğru çalıyordu işte. Güzel bir tonu vardı ayrıca.

    Neyse hiçliğe gitmediysen gittiğin yer güzeldir umarım.

    Vicious Rattlehead

    @Vicious Rattlehead, Bu arada ekleyeyim anısına

    https://www.youtube.com/watch?v=KVV-HU0BM-Y

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.