# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BÖLZER’den yeni şarkı
26.10.2016

Hero.

2013 ve 2014′te çıkardığı 2 EP ile bir anda adını duyuran ve çok önemli turnelerde yer alan İsviçreli 2 kişilik black/death metal grubu BÖLZER, beklenen ilk albümünü çıkarmaya hazırlanıyor.

Hero” adlı albümde yer alacak şarkılardan “I AM III” ve “Spiritual Athleticism” da aşağıda.

  Yorum alanı

“BÖLZER’den yeni şarkı” yazısına 4 yorum var

  1. Emre says:

    https://www.youtube.com/watch?v=HBhnHC1UTj8 Gitaristteki nasıl bi karizmadır yav.

  2. Çalarken kendi de eğlenebilen teknik death metal bassçısı says:

    Haberdeki görseli gördüğümde direkt kapatma isteği duymuştum ama haberin içeriğinin referansının fazla güçlü olması nedeniyle ep ‘yi dinledim ve gerçekten bayıldım.
    Kendine has bir stil içerisinde geleneksel bir black metal havası yaratmış adamlar.Bu çok çelişkili bir yorum gibi gözükse de yarattıkları atmosferin en iyi açıklaması bu oldu benim için.
    Bu arada şu kuru kafa olayını sırf taşımak ya da görsellendirmek için abuk sabuk pozlarda kullanmasınlar.Çok itici geliyor..

  3. Ouz says:

    Heriflerde hafif bir büyücü havası var, sakallı abinin konserlerdeki tripleri de acayip, bazı şarkılarda vokal kısmına girmeden ağzını garip garip oynatıyor filan. Enteresan işler bunlar.

  4. 77QX says:

    Dinlemiyordum ama bir kapak lanet olsun ki çok iyi birde üstte birisi live performans paylaşmış bakayım dedim aga çok iyi ya parça süreci vokaller iki kişi için oldukça etkileyici. Black-Death hibriti yapıyorlarmış discography de çok yeni bu adamları es geçmek pek akıl karı değil aga. Emanet kurukafa pozu sıçmış bir miktar doğru da neyse pozu alan kişi spontane yaptırmış gibi geldi çünkü adamlar böyle poser tipler değil.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.