# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
WHITECHAPEL yeni klibini sundu
30.10.2016

Bring Me Home.

Deathcore’un kodu mu oturtan grubu WHITECHAPEL, son albümü “Mark of the Blade“den “Bring Me Home” klibini yayınladı. Haberin altında görebilirsiniz.

Detaylar şöyle:

01. The Void
02. Mark Of The Blade
03. Elitist Ones
04. Bring Me Home
05. Tremors
06. A Killing Industry
07. Tormented
08. Brotherhood
09. Dwell In The Shadows
10. Venomous
11. Decennium

“Elitist Ones” klibi yayınlandı.

Albümle aynı addaki şarkının şarkı sözü videosu da aşağıda.

“The Void” da aşağıda.

“Bring Me Home” da şöyle.

  Yorum alanı

“WHITECHAPEL yeni klibini sundu” yazısına 4 yorum var

  1. ismail vilehand says:

    Whitechapel “risk budur!” demiş resmen. muadilleri prog death kasarken böyle groove/hardcore tarzı bir şarkı yayınlamaları büyük cesaret. bu tarz primitif ve direkt şarkıları sevdiğimden ben bayıldım ama genel kitlenin pek seveceğini düşünmüyorum.

  2. deatheist says:

    inanılmaz bayıldım. şu clean vokal olayını duyunca başta afallamıştım ama düşünüyorumda whitechapel clean kullansa dahi bu anca slipknot’ın ilk dönemine benzer şekilde brutalliğinden taviz vermeden bi kullanım olur. yani umarım öyle olur. bu şarkının olduğu bi albümde power ballad gibi bi girişim olursa pipimi keserim zaten

  3. psylocke says:

    cıktıgından beri dinliyorum. (elektrikler gidince surekli gelmiş mi diye ısıkları kontrol etmek gibi bir hissiyatla.) ama RIP Whitechapel net. epik sıçmışlar. lanet olsun bozeman sana.

  4. 77QX says:

    Önceleri ilk deathcore zamanlarında dinlerdim bir ara bayadır dinlemiyorum gerçi deathcore kalmadı zaten sile sile discografi de. Aga ben bu grubun çok abartı anlamsız derecede böyle bir saygınlık, imtiyaz görmesine ne hayret bakıyorum ya. Aynı At the Gates gibi deathcore bitti derim ama Aversions Crown’u siksen bırakmam, bırakamam. Yani Deathcore dinleyiciliğim resmen tek grup ile hayatta MeloDeath kısmında AtH gibi. Thy Art Murder ve Oceano zar zor tutunuyordu listede onlara dahi yol verdim ama AC nasıl bir hayvansa aşamıyorum aq. Neyse yeni albüm geliyor o gelince altına köpek gibi yazarım.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.