# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
NAILS / FULL OF HELL split’i halka açıldı
11.11.2016

Çabuk kalktı dikkat edersen.

Haziran’da çıkan son albümü “You Will Never Be One Of Us”ın ardından Temmuz sonunda tüm turnelerini iptal ettiğini açıklayan NAILS, belirsiz bir süreliğine turlamak ve müzik kaydetmek gibi bir niyetlerinin olmadığı belirtmişti. Neyse ki grup bu kararından çabuk vazgeçmiş olacak ki, 2 Aralık’ta FULL OF HELL’le birlikte bir split’e imza atmaya hazırlanıyorlar.

Kapak şöyle.

Bu da split.

Prodüktörlüğünü kral insan Kurt Ballou’nun üstlendiği “You Will Never Be One Of Us”ın detayları da şöyleydi, aşağıda da albümle aynı adı taşıyan şarkı var.

01. You Will Never Be One Of Us
02. Friend To All
03. Made To Make You Fall
04. Life Is A Death Sentence
05. Violence Is Forever
06. Savage Intolerance
07. In Pain
08. Parasite
09. Into Quietus
10. They Come Crawling Back

“Savage Intolerance”ın klibi de şöyle:

“You Will Never Be One Of Us”:

  Yorum alanı

“NAILS / FULL OF HELL split’i halka açıldı” yazısına 16 yorum var

  1. Mükemmel. 42. saniyeden sonrası direkt ölüm.

    anonim

    @Ahmet Saraçoğlu, akeldama kritiği gitmiş yahu. tam dinliyordum, hazır gaza gelmişken burada freeeeeeefreeeeFREEEE from the torment of existence diye isyan edecektim içimde kaldı ahah.

    Ahmet Saraçoğlu

    @anonim, evet. Nazım Kemal Üre yazacak yakında. Hatta Planetary Duality’yi yazan arkadaş da kritiğinden memnun olmadığını söyledi, silinmesini istedi. Ben tekrar yazacağım o albümü.

  2. P L A G U E says:

    Powerviolence denen türün olayı nedir? Zaten araştırıcam ama siteden bilenler varsa ve bilgi paylasimi yaparlarsa cok mutlu olurum. Video daki parca aklimi aldi.

    Osman Gümüş

    @P L A G U E, Çok hakim değilim ama bu ibareyi gördüğüm grubu da es geçmem, dinlerim. Grind’ın bacısı olarak düşün, aynı kan bağına sahipler çünkü. Hardcore Punk ve Thrashcore/Crossover gibi türlerden türeyen extrem müzik. Ancak Grind’a göre çok daha raw, hızlı ve sade, abuk subuk yerlerde breakdownlara da sahip olabiliyolar. Napalm Death ya da Nasum dinlerken ne riff yazmışlar falan diyebilirsin, ancak herhangi power violence grubunda bu olayı yaşamadım şahsen. En kısa ve net şekilde müzik yapmaya çalışan gruplar geneline bakarsak.
    Dropdead, Magrudergrind falan var önemli temsilcileri olarak. Türe hasta oldum falan dersen eğer ACxDC, Harm’s Way, Siege, Weekend Nachos önerim olsun.

    Tam dayaklık müzik: https://www.youtube.com/watch?v=bdCkXAEruSI

    şeyh hulud

    @P L A G U E, bence powerviolence olayı şu: türlerden bağımsız olarak, ortaya olabilecek en hayvani şeyi çıkartma eylemi. Benim de çok bildiğim bi tür değil, aklıma hep şu albüm geliyo

    https://www.youtube.com/watch?v=liwGbZrz4Tg

    psylocke

    @Plague, power violence bildiğimiz power türünün müzik hızından violence ise karşı oluş ve öfkesinden gelmektedir. şarkı sürelerinin kısa oluşundan ötürü grindcore ve rifleri ile bağırmalı vokallerinden ( hani konusur gibi bagıran hardcore vokalleri vardır) ötürü de hardcore punk a benzetilir ama bu 2 turun birleşimi demek yanlış olur bu iki tür vesile olmuş denebilir:)

  3. crowkiller says:

    bu tür grupları çok seviyorum ama şu gitar tonlarından nefret ediyorum, evet ağır bi ton yakalamak istemişler ama cazır cuzur bozuk amfi ile çalınıyor hissiyatı veren, diğer enstrümanlarla karışan bu garip tonu hiç sevemedim, grind gruplarındaki leşlikte yok bu tonda asıl sıkıntı da o zaten

  4. 2016 belamızı sikti resmen, daha söyleyecek söz bulamıyorum.

  5. şeyh hulud says:

    Albüm dedikleri de yine 15 dakikalık bir şey olacak, adamı fitil edecekler.

    ismail vilehand

    @şeyh hulud, bu sefer 21 dakikayı bulmuşlar. ilk albümden bu yana büyük gelişme var.

  6. Zaten 2014 Nuclear Blast’le anlaşır anlaşmaz dağılmanın eşiğinden dönmüşlerdi, şimdi de bu. Belli ki gerçekten de sinirli abiler, bir şeye uyuz oldular mı kayış kopuyor.

  7. Koralp says:

    Böyle şahane bir albümün üstüne grubu askıya alma kararları hiç iyi olmadı.

  8. ismail vilehand says:

    lan ne adamsınız ya… cillop gibi albüm yapıp kaçtılar resmen.

  9. Taşşak mı geçiyonuz amg piçleri. Ergen de değilsiniz bu nedir tavırlar. Benden bile daha dengesizsiniz.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.