# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
GHOST BATH’ten klip
22.04.2017

Seraphic.

2012′de kurulan ve Çongçing, Çin’de kurulduğunu söyleyen ancak 2015 yılındaki bir röportajlarında bunun doğru olmadığını, aslında Dakota, ABD’li olduklarını açıklayan GHOST BATH, 2015′te çıkan “Moonlover”ın ardından yeni albüm kaydına başladığını Ekim 2016′da duyurmuştu.

Şimdiyse elimizde bilgiler var. Albüm 21 Nisan’da çıkıyor ve adına “Starmourner“.

“Seraphic” adlı şarkının klibi aşağıda.

“Ambrosial” da yayınlandı.

Bu da “Thrones” adlı yeni şarkı.

  Yorum alanı

“GHOST BATH’ten klip” yazısına 11 yorum var

  1. bleakeden says:

    klibi şu an dinliyorum gayet sağlam başladı… bi de şu çingçong gibi gereksiz şakaları bıraksak… ben sayfanın adındaki pasifle dalga geçsem hoş olur mu…

    Ahmet Saraçoğlu

    @bleakeden, şaka yapmadık. Haberde yazan gerçek bir şey.

    “Although the band originally claimed that they were from Chongqing, China, it has been revealed in a 2015 interview with Noisey that they’re actually an American band based in Minot, North Dakota.”

    https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87ong%C3%A7ing

    Osman

    @bleakeden, grubun kendisi şaka zaten. Black metal mecrasında tanınır olmak için kendilerini Çinli olarak tanıtan sıradan bi Deafheaven klonu. O Nuclear Blast logosunu gördükçe içim sızlıyor. Hayır klipte kvlt gözükmek için yüzlerini göstermiyorlar bile, tipleri görsen hepsi birer şamarlık fuckboy. Beter olsunlar.

  2. Rashid says:

    Neden kendilerini Çin grubu olarak tanıttılar onu hiçbir zaman anlamayacağım. Halbuki ben Çinden böyle bir grup çıktığı için baya şaşırmıştım.

  3. 77QX says:

    Son albüm sonrası yol vermiştim bu gruba. Yani ne bileyim bir kere coverları ciddi anlamda harika seçen bir grup. Onu dışında DSBM hiç benim uğraşamayacağım arabesklikte bir tür olduğundan uzun soluklu olamadı. Bu Çin meselesi de cidden ilginç olmuştu doğrudur yani DSBM grupları zaten gizli imaj takınır o konuda sıkıntı yok sıkıntı ikametgahta da o da neyse işte zaten röportaj sonrası Chongqing’a bir snuff çekmişlerdir bakarsan yeni albüm klibi yaparlar. Heşeyin ötesinde işini iyi yapan bir grup neden böyle hareketlere girdi onu anlamıyorum aslında yani vokal zaten çok iyi müzikte zira ama işte neyse NSBM dinleyicisi iseniz bu grubu alın derim es geçmeyin.

    Peste Noire

    @77QX, dsbm diycektin herhalde;)
    bu arada grup çok kötü harbi harbi hani dsbm dinleyen biri olarak bu grubun dsbm yle alakası yok saçma sokuk bir klon

  4. den4x says:

    generic ghost bath song. olsun çok güzel blackgaze ve post black metali savunacağız. kapak enfes bu arada

  5. DevUp says:

    Bir önceki albüm kapağına göre değerlendirecek olursam kapak çok basit kalmış.

  6. 666123666 says:

    Dünyanın en kötü müziği bu kafa işler ya. Hepsi yok olsun. Black metalde dünyasında yeri yok bunların.

  7. spaceseeker says:

    Güzel, progresif ve blackgaze içinde gayet iyi bir örnek vede oldukça minimal bir parça olmuş. Dinlemeyi bırakmıştım ama güzel gidiyorlar ve sanki bana daha çok blackgaze havasına daha progresifleşerek giriyorlarmış gibi geldi sanki önceden daha bit dsbm ağır basıyordu ama olmayabilirde. Video da iyi, referanslarda.

  8. ismail vilehand says:

    post-black metalle pek bi problemim yok ama şarkıları dinlerken “bu nedir amk?” demekten kendimi alıkoyamadım. benden uzak olsunlar.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.