# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Varg Vikernes Müslüman Türklere teşekkür ettiği yeni PowerPoint sunumunu yayınladı
19.12.2016

Eyvallah baboş.

BURZUM insanı Varg Vikernes, Hristiyanlar ve Müslüman Türklere yönelik yeni bir video yayınladı. Vikernes videoda İstanbul’u fetheden Türklerin bu sayede Avrupa’yı kurtardığını, hatta Rönesans’ın yolunu açarak günümüzün süper Avrupa’sının oluşumuna büyük katkıda bulunduklarını söylüyor. Buyurun.

Vikernes geçen sene bu zamanlarda da Türkiye’nin geçmişi ve bugününe dair eleştiriler ve iddialar barındıran bir video yayınlamıştı.

  Yorum alanı

“Varg Vikernes Müslüman Türklere teşekkür ettiği yeni PowerPoint sunumunu yayınladı” yazısına 75 yorum var

  1. Sanırım şu ana kadarki en sansasyonel haberimiz bu. İçinde Varg Vikernes, Türkiye, IŞİD, soykırım, milliyetçilik, mülteciler, göç, İslam ve terör var.

  2. ayhan says:

    biz burada islamlaştırılıyoruz, biraz da siz islamlaşın. 300K mülteci geldi diye velvele yapıyorsun. Bak burada 3 milyon var, bir kaç milyon da yolda. varg şaşırma, sabrımızı taşırma.

  3. cenkozmercan says:

    ya sonlarına katılıyorum da başlarda kendini komik duruma düşürmüş varg abimiz. sanki dünya bambaşka, barış dolu bir ortamdı da bi türkler kalkıp elaleme musallat oluyorlardı. ben buna lel derim arkadaşlar. lel.

    film sonundaki blog’da da ilk yorumu okuyunca da çoluk çocuğun maskarası oldun be varg diyorum. aha copy pasta

    “Hello Varg! I’m a very young Øđalist (14) and I would like to become a “true” person at Yule but it will be very hard because I should find a worthy ancestor to “take up” his life, his wisdom and power. I have slavic ancestors but they were christians…So I would like to ask you that should I search back one thousand years to find a worthy pagan ancestor? I beginned it but I think if everything goes well after 20 years perhaps I find one of my pagan ancestors. But the barrier is that I’m in a christian family and if I told them that I’m pagan they would send me away from the house forever…what should I to in a stubborn and violent christian family?”

  4. vargvikernes says:

    Vargda resmen bu olaylar olsun da video çekiyim der gibi koymuş youtube a.Soylediklerinin bazıları dogru avrupanın cogu türkiyeden nefret ediyo.Ama bence rusyayla olan jet olayında yanlış bigilere sahip.

    zinhar

    @vargvikernes, hava sahası ihlali meselesini bilmediğinden değil. Norveç’ten bakınca bölge türkmeni de kürdü de ışidi de aynı algılıyor adam. Şöyle düşünüyor, rusya o bölgede tekbir getiren adamları öldürüyor, ha ışid ha türkmen farketmiyor. Tarih boyunca hiçbir stratejik önemi olmamış, kilometre kareye bir insan bin somon düşen iskandinavya ne anlar ortadoğudan. Ancak böyle yumurtlar sakalını siktiğim.

    vargvikernes

    @zinhar, Aynn haklısın.Kırıldım baya varga.

    mysh

    @zinhar, agzina saglik be yoldaş

  5. Her ne kadar bunun gerçekleşme ihtimali milyonda sıfır falan olsa da umarım yanlışlıkla bir Norveç savaş uçağı falan düşürmeyiz. Kapıkule’de bir Yeti’nin sırtına binmiş bir Varg Vikernes ile karşılaşmak istemiyorum.

    Ayrıca dolaylı olarak da olsa ülkemizdeki black metal tayfasının “Mayhem mi Burzum mu” tartışmasını sonlandırdığı için Sn. Vikernes’e teşekkür ediyorum. Ülkemiz metal dünyası milyon tane boş tartışmadan birinden kurtuldu, buna da şükür.

  6. Serkan Kutay Er says:

    Wikipedia’yı kaynak göstermek <3

  7. Sacrifist says:

    Ne Mayhem’de Ne Burzum’da gönlüm yanlız Darkthrone’da :P

  8. gXnn says:

    boş muhabbet. resmen eksik bilgi. ve nefret… gözümden düştün varg reis. :(

  9. NeWWorld says:

    Yine görmüş oluyoruz ki, zamanında hepsine iyi koymuşuz.
    Ek olarak ; osmanlı’nın yapmış olduğu hatalarınıda bizler çok ağır ödedik.
    Bizim ülkemiz her zaman uçurum kenarındaydı çünkü islam dinine sahip olan bir toplum dünya’nın en güzel topraklarından birinde yaşam sürmekte. Bu konu çok uzar. Söylemek istediğim, Avrupa ciddi anlamda tehlikenin kendisine geldiğini fark edince telaşlanmaya başladı. Ben ise referandum zamanında teşhisi koymuştum. Bu şekilde gidilirse ne insanlık kalır ne de düzen siyasetçilerin yapmış olduğu hataları biz ödüyoruz ve böyle züppelerinde ekmeklerine bal’la kaymak sürüyoruz. Çok yazık.. umarım insanlığın daha çağdaş olduğu bir toplum görürüz ( torunlarımızdan bahsediyorum =)). )

  10. kavanozkafa says:

    Bizde alanyada yaşayan 5200 norveçliye ayar oluyoz sayın varg :)

  11. Onur says:

    Nerede gereksiz is varsa bu eleman da orada.Bari bir bildiği olsa.Bütün müslümanlar teröristtir diyen avrupalı veya bütün hıristiyanlar yanacak zihniyetindeki insanlardan biri oldugunu bir kez daha göstermiş.

  12. Ataberk says:

    Başka eski bir videosunda da gerçek düşmanımız müslümanlar değil yahudi kontrolündeki batı medyası filan diye zırlıyodu şimdi de Rusya’nın Avrupa’ya namluyu çevirmesinden korkmuş olacak ki Türklere sallıyor yok biz ruslarla kandaşız asıl düşmanımız İslamcı Türklermiş filan diye. Böyle bir adam bilmediği bir işe karışırsa anca böyle prim yapmaya çalışır, saçmalar.

  13. B U R Z U M says:

    Burası yakında karışır:) site yönetimine şimdiden sabır diliyorum…

  14. emre says:

    Varg’ın fanatik bir dalyarak olduğu zaten bilindiğinden, video şaşırtmadı(aynı fikirde olduğum noktalar elbette var, doğru her yerde doğrudur) ama özellikle şu ermeni meselesi konusunda “batılılar”ın kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyor olması çok sinir bozucu. bu durum son 1-2 yılda zirve yaptı. birkaç paragraf yazı, birkaç tane de makale oku, sonra gel “barbar türkler, ermenileri(hatta rumları ve kürtleri) katur kutur doğradı, tecavüz etti, soydu soğana çevirdi” deyip, yaftayı yapıştır. bu kadar iddialı olacak ne okudunuz, ne kadar okudunuz? ne gördünüz? yoksa mevzuya politik yaklaşan birer gavat mısınız?

    deadhouse

    @emre, Benim büyük dedem 7 ermeni ve 3 süryani öldürmüş. Konu kilit. Birinci ağızlardan hikayeleri dinlediğim için makale falan hikaye. Tarihi bir gerçek bu.

    emre

    @deadhouse, Zahmet edip cevap yazmışsın, bari biraz daha ayrıntı verseydin; “7 Ermeni” öldürmüş, konu kilit” deyince mevzu hallolmuyor pek. Zira bugün Anadolu’da “Ermeniler babalarımızı, dedelerimizi kesti” diyen başka yaşlı insanlar da mevcut. Ben burada hiç Ermeni -veya gayrimüslim- ölmedi gibi bir şey de söylemedim. Yazdıklarımın soykırımın varlığını ya da yokluğunu savunmakla bile çok alakası yoktu aslında.

    Herkesin büyük dedesinden veya benzeri kişilerden böyle şeyler duyması mümkün olmadığından, bu konuda bir şeyler söylemek & öğrenmek için adam akıllı araştırma yapmak gibi bir seçenek var.(Mesela bu konuda gerçekten doğru dürüst fikir sahibi olmamızı sağlayabilecek sayfalarca arşiv belgesi mevcut) Bu tarz şeylerle hiç uğraşmayıp, 2-3 makale tarzı şey okuduktan sonra net konuşanlara ve doğrudan bir etnik kökeni hedef alanlara tepki gösteriyorum.

    Bu tarz meseleler üzerine uzun uzadıya tartışılacak yer burası değil. Sadece yeri gelmişken Varg’ın videosu üzerinden bir süredir dikkatimi çeken bir şeyi eleştirdim. Daha fazla uzatmamak adına bundan sonra cevap vermeyeceğim. Eğer elinde “b.dedem 7 Ermeni öldürmüş, konu kilit”in ötesinde aktarabileceğin gerçekten ilginç bir şeyler varsa, ayrı bir mecrada beni aydınlatabilirsin, çok memnun olurum.

    deadhouse

    @emre, doğrudur. konu kilit falan biraz saçma oldu. haklısın. sonuçta o günleri yaşamışız gibi konuşmak mantıklı değil. ben bu konuda makaleler, kitaplar okumuş değilim. bu konuyla ilgili bir belgesel bile izlemedim. ama onlarca hikaye duydum. ve bu hikayeleri anlatanların bazıları bizzat kendi ailelerinden, akrabalarından insan kaybetmiş insanlar. bazıları da insan öldürmüş insanlar. söyleyeceklerim bu kadar. inanıp inanmamak senin elinde.

  15. Aiden says:

    Haklı olduğu çok nokta var da bu İslamcılara karşı sert bir tavır takınmadıkça, aile-akraba-arkadaş falan dinlemeden hepsini yok etmedikçe zaten Avrupa’nın bizimle ilgili düşüncesi değişmeyecek ki.

    Ayrıca soykırım oldu ya da olmadı orası önemli değil de olduysa da kabul edip gurur duymak lazım bence. Hatta bence şu an ülkemizde hala yaşayan belli “ırk”lara da soykırım yapsak fena olmaz hani. Saf ırk olmadan bu ülkede yaşam standartı da yükselmez, insanlar güvende de hissetmez.

    Mülteci konusuna gelince de hepsini sınırdışı etmek lazım bence. Gitsin kendi ülkesinde ölüyor mu savaşıyor mu napıyorsa yapsın ama benden uzak olsun bir zahmet.

    Aslında Varg’ın tarafından bakarsan onun gibi düşünmemek imkansız. Kuzey ülkelerinin belli bir yaşam standartı,insan kalitesi var. Irkları güzel. Ama elin Hintlisi Pakistanlısı Iraklısı ıvırı zıvırı gelip bunu bozuyor, seviyeyi düşürüyorsa adamların da böyle düşünmeye hakkı var gayet.

    Bu arada belli bir politik görüşü falan olan biri değilim. Sadece beni rahatsız eden belli şeylerin çözümünün onu tamamen yok etmek olduğunu düşünüyorum.

    Ayrıca “Mayhem mi Burzum mu” sorusunun cevabı Gorgoroth değil miydi ya?

    zinhar

    @Aiden, belli bir politik görüşün var kardeşim. Sen bildiğin aryancı nasyonalistsin. Irkçı yani. Kendine haksızlık etme. Fikirlerin öyle sahipsiz belirsiz değil.

    TAAKE

    @Aiden, ırk,etnisite falan değilde üst insan olamayan herkes gereksiz,şu an dünyadaki 6.5 milyar insanın 4 milyar kadarı gereksiz,sadece ben değil rockefeller ve rothschild gibi dünynın en üst seviyesindeki insanları da böyle düşünüyor,sen bakma hümanistlere senin benim gibi insanları çok uç görüp çemkirirler ama yolda gördüğü sığınmacıya ters ters bakıp karşı kaldırıma geçerler

    not:siyasi görüşüm yok

    zinhar

    @TAAKE, ya bu sitede siyasi görüşüm yok diyen ırkçı mı arkadaş. Kendinize gelen. Bu hesabı hangi mantık silsilesini izleyerek yaptın? Manyak mısınız lan?

    Rancorous

    @Aiden, bu cok bomba bir yorum olmus. Abi sen vur deyince olduren cinstensin. 2 satirda milyonlarca insani yokettin hehehe. Senin yorumunu yanitlayan diger arkadaslar da ayri bir bomba.. Gece gece guldurdunuz beni cidden..

    zinhar

    @Rancorous, milyon değil milyar olmuş adamın hesabı. O değil de güldüğün mevzuyu açta biz de gülelim. Anlamadıysam mevzuyu demek..

    Aiden

    @Rancorous, insan dediğin şeyin zaten milyarlarcası çöp çok küçük bir kısmı cidden donanımlı ve üstün. O yüzden o geriye kalan milyarların ölmesi çok da büyük bir önem taşımıyor benim için. Ki öldürmek dediğimiz zevki hiç tattın mı bilmiyorum ama bunu milyarlarca kez tatma şansımız varken neden “o da insan” gibi geçersiz bir argümandan dolayı kendimizi bu zevkten mahrum bırakıyoruz anlamıyorum. Ve emin ol o tadı bir kere alınca bir daha duramazsın. Almanlar zamanında nasıl aldıysa o tadı, artık sıra bizde diye düşünmeden edemiyorum. Önce İslam’ı sonra da bütün zayıf ırkları yok etmeliyiz ki ideal bir dünyada yaşamımızı sürdürebilelim.

    zinhar

    @Aiden, editoryal elemeyi de tebrik ediyorum. Katliam çağrısı yapan yorumlar yayınlanıyor ama black metal albümüne “yazlıktan sahile doğru yürürken dinlenecek albüm” diyen kritikle dalga geçen küfürsüz yorumlar yayınlanmıyor. Bu arada öldürmenin tadından bahseden arkadaşımızın gençliğine veriyor, Allah bizi ergen kafasına muhtaç etmesin diyorum. He genç he öldürmek çok süpersonik keyifli bir iştir, 10 yıl sonra kpss sınav harcını yatırmak için numaratörden sıra alırken bir daha görüşelim.

    TAAKE

    @zinhar, sizde hemen abartmayın üstinsan katliam yapmaz hiçbir canlıyı öldürmez ve yaşam hakkına saygı duyar ama dünyanın dengesi bunu ister kozmos deyin ister denge zaten ot gelip çöp gidenleri kendi sisteminde öğütür,mesala oku nuh tufanı,nuh tufanı ile iyice bozulan insanlığa bir format atılmıştır,savaşlar ve çatışmalar bunun en vahşi ve hızlı yöntemi ama genel olarak dünyadaki düzende alttan alta çaktırmadan bunu yapıyor,evrimleşme de yozlaşma da doğal seleksiyonda hayatın birer kanunu

    Sikth

    @zinhar, Söz hakkı tanımamak için cevap yazmamanı rica edebilir miyim.Katlanamadığımdan değil, demin Nietzsche’nin idealize üstinsan kavramının kullanıldığı ve prototiplendirildiği lafların geçtiği cümleleri okuyunca şu yorumlar bir son bulsun istedim. Editörlerin şu amatörize trolleme olaylarının önüne geçmeleri gerektiği konusunda seninle aynı kanıdayım ama sorunlu bir durum olarak görmüyorlarsa da yapacak bir şey yok.
    Aşağıda bir arkadaş yazmış böyle abuk sabuk bir haberin altına yazılabilecek en saçma sapan laflar yığınla yorum alarak prim yapıyorken, dehşetengiz albümler çıkıyor bu yıl kritize ediliyor fakat yorum kısmında bazen tek bir laf yok bile yok ve bu kritiği yazan arkadaşlara bence de büyük haksızlık.
    Şu an kritik bölümünde Ahmet Saraçoğlu’nun yazdığı muazzam bir So Hideous albümü var mesela ve kesinlikle üzerine çok ama çok konuşulması gereken bir albüm dinlemediysen kritiği oku ve dinle derim yanı sıra uzun zaman sonra sevgili Özgür Durakoğullarının’nun kritize ettiği albümlerin olduğunu farkettim de heyecanla tavsiye albümünü dinlemeye koyuldum ve kritiğinde tek bir yorumun bile olmadığını görünce ağrıma gitti.
    Yorum gereksiz uzadı, pardon ama ricamı kaale alırsan sevinirim.

    Sikth

    @Aiden, Üzgünüm ama trol vasfın hala gülme kaslarımda tek bir titreşime dahi denk gelmedi. Hadi itiraf edeyim düşüncelerini ciddiye alıp neredeyse methiyeler düzen bir seviyede değerlendirmeler yapan bir yazarın olması biraz güldürmüştü ama bu da seninle ilgili değil :)

  16. Kazım bey says:

    Bu adam mayhem izmir konseri kadrosunda yok muymuş ya?

    Finn Fate

    @Kazım bey, o zamanlar dead daha intihar etmediği için basçı necrobutcher gruptan ayrılmamıştı

  17. Ozan says:

    Hala bizi deveyle seyahat eden veya kara tenli arabımsı bir millet sanıyor.

  18. Turko says:

    Cahil pezevenk

  19. Burak says:

    Bu adamın memleketinden 1531 oy çıktı ya başka birşey demiyorum.

  20. burock1988 says:

    Bu adamda biraz insan sevgisi olsaydı Hazreti Euronymous’un beynini doğramazdı.

  21. Finn Fate says:

    Bende Norveçli olsam sıkı bir nasyonalist olurdum, adam haksız değil. Türk olduğum için farklı düşünüyorum tabi :)

  22. Buğra says:

    Varg, seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.

  23. Belus says:

    Eksik ama doğru!

  24. TAAKE says:

    adam resmen artık black metalin en büyük ve tek ideoloğu ve fikir babası olduğunu kanıtlıyor,Jon Nödtveidt ve Dead in intiharı,Euronymous ölümü,Infernus un gorgoroth derdine düşmesi,Marduk un omurgasız duruşu,black metal davası,felsefesi,ideolojik ve fikirsel altyapısını varg ile fenriz reyizlerin üstüne yıktı,fakat fenriz reyiz çok aktif değil ve hristianların norveçte yaptıkları katliam anısına ve protesto için sakal uzatıp,dağda kamp kurmaktan daha ileri bir eylem ve ifade tarzına girmiyor.(bunu bile black metali ve norveç tarihini ve pagan kültürünü bilmeyen çoğu metalci ”aa fenriz ne sakal bırakmış la” diye yorumlamıştı)Şu anda varg hem black metal,hem paganizm,hem avrupanın kaderi ve geleceği,hem de übermanlık olayının tek savunucusu ve son kalesi durumunda,ayrıca ortada bir terör olayı var,avrupa nın geleceği tehlikede, diğer metal grupları yer altına çekilip kendini isole etmiş ve pusmuşlarken,varg bir eylem adamı olduğunu kanıtlıyor,deathspell omega istediği kadar karanlık ve kaos müzik yapsın,les legions noires istediği kadar şeytanilik kassın,affedersiniz vargtaki taşak ve götün yarısı yok adamlarda,benim pagan atalarıma söver gibi pagan tapınağını yıkıp tam ortasına kilise oturutursanız,ben de gider yakarım,siz benim geçmişime saygı duymuyorsanız,ben sizin inancınıza zerre duymuyorum demiş ve bunu gerçekten yapmış bir adandan bahsediyoruz ki o zamanlar bu kilise yakma olayını duyan beherit,marduk,dissection gibi taşşaklı gruplar aboooov,yok gardaş biz de o göt yok çekmişlerdi,varg ı sadece ırkçılık gibi dar bir kalıba sokmak isteyenler yanılır,rock müzik ve aktivistlik için john lennon neyse,black metal,übermanlık ve paganizm için varg vikernes odur,bu söyledikleri ermeni olayı hariç kimsenin yadsıyamayacağı çatır çatır gerçekler,sadece ülkücü( % 65 islam,%15 türkçülük,%5 şamanizm,%10 mafya içerir) gençler biraz celallenebilir bu söylenenlere,onlarda zaten bu öfkelerini yakın zamandaki kurultaylarında kafada masa,sandalye kırarak,ya da fakültedeki küpeli öğrenciiye 90 kişi dalarak atlatırlar,merak etmeyin,onun dışında türkiyedeki hiçbir siyasi grup ve düşünce tarzı Varg a karşı çıkamaz,çünkü adam gün gibi gerçekleri kanırttırmış(ermeni olayı hariç)

    OnurOnur

    @TAAKE, Hepte Ermeni olayı hariç olur zaten hahahaha.

    ”Ooo Varg, evet dinliyorum.
    Hımm evet.
    Evet, doğru.
    Doğruuu.
    TABBİYAAA DOĞRU, haklısın.
    E bu da doğru.
    Valla süper konuşuyon ha.
    NE? ERMENİ SOYKIRIMI MI? Ya sende var ya şindi.”

    Her şey süper gidiyordur, ne hikmetse bir o yanlıştır.

    Ahah neyse.

    TAAKE

    @OnurOnur, O olayı hiçkimse objektif yansıtmıyor ki,varg da sağdan soldan duyduklarını yazmış,gerçekten oldu mu katliam,ne kadar büyüklükte oldu,hep geçmişte bir sır,ama şu an gerçekleri gün gibi görüyoruz,varg ın bu kadar siyasi bir konuda gene herkesin kendine göre tarih yazdığı bir konuya katılmamam normal,bazıları katliam var diyor,bazıları iç savaş diyor,bazıları birbirlerine karşılıklı daldılar diyor,bazıları türkler nefsi müdafayı abarttı diyor,çok spesifik bir konu,ama kim bilebilir ne olduğunu ortalık bu kadar toz duman ve bilgi karmaşası varken

    wılwıl

    @TAAKE, Irakta bir milyon insan savaş sebebiyle ölüyor,
    Afganistan, Sovyet Rusya ve ABD yüzünden ortaçağdan beter hale geliyor,
    Libya’da Fransa savaşa en önden gidiyor ülkenin içine ediyor burada da gelmiş bazıları yok avrupanın geleceği tehlikede diyor. böyle dünyaya bakmaya devam

    TAAKE

    @wılwıl, haklısın dostum,ortadoğudakiler mükemmel,donanımlı sevgi dolu insanlar,ama hep bu gavurlar gelip karıştırıyor oraları,bi de budist örgütler gelip sırf başka mezheptensin diye kafa kesiyor,iyice tuz biber ekiyorlar keşmekeşe,bi rahat bırakmadılar şu insanları

    wılwıl

    @TAAKE, ortadoğunun ne bok olduğunu herkes biliyor zaten ama sen biraz gözlerini açta batının ne yaptığına bak

    deadhouse

    @TAAKE, bu cahilce yorumlarını gördükten sonra cevap yazmayacaktım ama dayanılmaz şeyler yazmışsın. ekşi sözlük jargonlu, kulaktan dolma, sağdan soldan duyduğun bilgilerle bu tür kanılara varman ayrıca üzerinde düşünülesi. yahu insan hiçbir şey bilmiyorsa haçlı seferlerini bilir. hiçbir şey bilmiyorsa bin yıldır devam eden sömürgeci batılıların faşist ve yayılmacı politikalarını bilir. hiçbir şey bilmiyorsa lan bu avrupalılar latin amerika’da, afrika’da bu kadar altın, gümüş vs. çaldı bunlar günahsız değil herhalde der. ama bakıyorum da tüm sorunu ortadoğu’nun kendisinde gören oryantalist, kötü niyetli bir bakış açısı var karşımda, ne diyim ki. bence gece yatmadan bi düşün bu dediklerimi.

    TAAKE

    @deadhouse, Bunları zaten biliyoruz,ama şu an olanların % 95 suçlusu ortadoğu halkalarıdır,bizde hiçbir sorun yok,herşeyi batı yapıyor işleri bitti artık,ortadoğu ya adam gibi şapkasını önüne alıp reform ve rönasans yapacak,adam olacak,ya da bu durumda olacak,hayatın kuralı bu,her boka dış mihrak,global oyunlar,gelişmemizi istemeyen karanlık çevreler,zamanlaması manidarlar,herkes bize düşmanlar gerçekten kabak tadı verdi artık

    Sikth

    @TAAKE, ” Şu anda varg hem black metal,hem paganizm,hem avrupanın kaderi ve geleceği,hem de übermanlık olayının tek savunucusu ve son kalesi durumunda”
    Şu lafına bastığım kahkahanın sonrasında yazdıklarını kaale almak için kahkahamın dinmesini bekledim bir süre fakat dinmedi ve gülerek okumaya devam ettim. Siteyi bu denli trollemeye hakkınız yok yazmanızda zerre bir sorun yok.
    Varg vikernes denen tescilli kazmanın ,katilin ,sünepenin tekine yüklediğiniz şu mizah sınırlarını zorlayan misyon ve yazdığınız şu ırksal, siyasal zımbırtıları okudukça cidden başkası adına utanmanın sınırlarını zorlayan bir ruh haline giriyor insan. Bir de yukarda soykırım savunan kişinin tekine senin benim gibileri kalmadı demişsin. Akıl hastanesinde bu tarz sapkın ve ileri derecede hastalıklı düşünceler barındıran maalesef çok sayıda ruh hastası insan var ve eğer huzur verecekse orayı mekan belleyebilir sen ben değil çoğunluk olabilirsiniz sevgili aryan übermansche’ler.

    TAAKE

    @Sikth, tanıdığım bir fransız ve norveç ve isveçli arkadaşlarım var ve hepsi böyle düşünüyor,kusura bakma ama biz türkiyedikiler bile rahatsızız bu ortadoğudan,onların rahatsız olması çok normal,hele black metalci hangi sanatçı ortadoğu ve insanları hakkında iyi düşünür,ayrıca kültürünü ve dünyasını savunan hiç kimse ruh hastası değildir,sadece bazıları daha demokratiktir,bazıları ise daha sert,inanın şu an avrupanın %80 i benim gibi düşünüyor,kopun artık şu ortadoğudan

    Safak

    @TAAKE, Yaşadığın topraklara yahut o topraklarda yaşayanlara bu kadar ihanet etmeye ne gerek var? Sözlerinden doğal olarak anlıyoruz ki fırsatını bulsan bizleri sırtımızdan bıçaklayacaksın avrupa merağın yüzünden.

    TAAKE

    @Safak,merak etme ben tüm insanoğluna ve onun ikiyüzlülü zavallığına karşıyım sevgili bozkurt kardeşim,vatanın ve sevgili milletin güvende merak etme

  25. TAAKE says:

    videonun altında çok sert yorumlar olmuş türkiye hakkında.herkes varg a katılmış,hatta türkler bile desteklemiş,i’m from anatolia!and Varg says true! diyen türk var. asıl ilginç olan ise varg ın birçok yoruma ve soruya cevap vermesi,mesala ama orada rusya türkmenleri öldürüyor diyen bir türke müthiş bir cevap verip oturtmuş ve doğru dürüst yandaş olmayan medya izle,beynin yıkanıyor demiş,ayrıca biz black metalciler norveci ve büyük iskandinavya kültürünü misyonerlerden ve kiliseden kurtardık ama şimdi avrupa uçuruma gidiyor demiş,Birisi napak yani cami mi yakalım varg reyiz sorusuna hayır mankafa sadece isis e silah ve para vermeyi ve petrol almayı kes,onları vuran uçakları da vurma diye cevap vermiş,ayrıca batıyı ikiyüzlülükle ve petrol için isis götü yalamakla suçlamış.Bir de hangi RPG oyunun oynuyorsun falan diye soranlar var :) ulan adam fransa da bir norveçli ama dış siyaseti ve ortadoğuda ne olup bittiğini bizden iyi biliyor

    zinhar

    @TAAKE, can dündar tivitleri okuyordur. Korktum bi ara “seni başkan seçtirmeyeceğiz” diyecek sandım

    şeyh hulud

    @TAAKE, hahaha onun youtube kanalında ben de hep role-playind incelemeleri görüyodum. Sanırım şu oyuna meraklıydı baya

    http://boardgamegeek.com/rpg/4395/one-ring

    Bir de kendi geliştirdiği Myfarog diye bir oyun varmış

    http://boardgamegeek.com/rpg/25351/myfarog

  26. Deniz says:

    her ne kadar müziğini sevsem de adam norveçin ismail türüt’ü yapacak bir şey yok bu konuda.

  27. stromer says:

    Snorri Sturreson’un bütün İskandinavya Hristiyanlaştırıldıktan 300 yıl sonra kulaktan dolma bilgilerle oluşturduğu yarımyamalak Edda’larından edindiği bilgilerle kendince bir ideoloji oluşturmaya çalışan, bir insanın kendini entelektüel anlamda oluşturduğu en önemli çağ olan 20′li yaşlarını hapishane gibi izole bir ortamda geçirmiş, hayatının ve yeteneğinin içine sıçmış Nordik bir garibanın söylediklerinin bu kadar ciddiye alınmasını cidden anlayamıyorum ben.
    Lan bu adam katil olduğunda 20 yaşındaydı be. Aynısını bizim Bayrampaşa çocukları yaptığında tırrekçı diye taşak geçiyoruz. 20 yaşında bebeyken ergen hezeyanlarıyla adam öldürmüş sakat zihinli bir adamdan bahsediyoruz.
    20′li yaşlarını kendini geliştirerek geçirmiş sağlıklı versiyonları için bkz. Ihsahn, Enslaved elemanları vs. (komple “fare” olmakla suçladığı adamlar yani)
    Ha bütün bu mallıklarının yanında Pan-European dünya görüşünden Neandertal adamına övgüler düzmeye başladığı dönemi tam da karısının aynı konuda bir belgesel yaptığı döneme denk getirecek kadar da şark kurnazıdır kendisi aynı zamanda. Geçiniz.

    TAAKE

    @stromer, mtv ye röportaj veren rockboy ihsahn ile şarkılarımızı internet indirmeyin,helal etmeyiz deyip koyun çalan enslaved üyeleri çok farklı adamlar,dünyaları ve bakışları da farklı,Euronymous zamanında da bu gruplar dikkate alınmıyordu ve hepsi Euronymous un hançerinden korkuyordu,onun ölümüyle çok şey değişti black metal aleminde,ayrıca varg senin saçma dediğin bu ideoloji ile black metali satanizmin hayal dünyasından kurtararak daha gerçekçi ve sağlam bir yere oturtmuştur,her görüşe yalan-yanlış-uydurma diyerek hiçbir mesafe kaydemezsiniz,zaten ülkecek kaydedemediğimiz hatta gerieldiğimizde ortada

    stromer

    @TAAKE, Euronymous dediğin Türkiye’de olsa babası tarafından boyacıya çırak olarak verilecekken Norveç doğumlu olduğu için annesinden aldığı borç parayla Helvete’yi açabilmiş şişman bir ergendi abi. Ne hançerinden korkması, neden bahsediyorsun sen? 15-20 tane sorunlu bebenin kendi hayallerinde kurduğu bir dünyaya fazlaca inanıp saçmalamalarını anlayabiliyorum, ama sene 2015 iken buna hala aklıbaşında insanların bu kadar önem vermesini ve bu derece dramatize etmesini hakikaten aklım hayalim almıyor. Bu arada o dönemler ciddiye alınmadığını iddia ettiğin Emperor’dan Samoth ve Faust da Helvete’de çalışıp yaşıyorlardı, hatırlatırım.
    Her görüşe yalan-yanlış-uydurma demiyorum, ama insanlığın kökenlerini açıklamaya gidecek kadar iddialı bir dünya görüşüne sahipsen, öncelikle bu kadar kapsamlı bir ideolojinin altını dolduracak bilgiye, eğitime, zekaya sahip olman lazım. Mavi göz geni olmayan insanlar nasıl mavi gözlere sahip olacak şekilde evrimleşebilir diyen Varg Vikernes ve sıfır paleoantropoloji ve biyoloji bilgisiyle Neandertal genotipini bilimsel olarak çözdüğünü iddia eden karısı bu sınıfa girmiyorlar maalesef.
    O çok sevdiğin Nietzsche bu kendini yaratmak yerine hazır kalıba girmeyi tercih eden halini görse çok kızardı sana bence.

    Evil Vulture

    @stromer, Annesinden borç para alması onu neden ezik yapsın? Mantığa bak, Varg kadar maddi durumu iyi değil diye adam ezik oluyor. Neyse bu black metal tartışmalarına girmek istemiyorum ama yazmadan edemedim.

  28. şeyh hulud says:

    Varg Vikernes haberlerine ayrıca reklam alın bence, en son hangi albüm kritiğinde bu kadar çok yorum gördüm hatırlamıyorum bile.

  29. “Site yöneticileri trollemelere prim vermesin, o tarz mesajları yayınlamasın” şeklindeki görüşe katılmıyorum.

    Saçma, anlamsız, mantıksız gördüğümüz yorumlar, yorumu yapan kişi için anlamlı olabilir ve yapılan yorumların kasıtlı olup olmadıklarını anlayabilecek kadar fazla yorum okuduk, onayladık. Dolayısıyla, başka bir site takipçisine hakaret edilmedikçe, kasten tartışmaya çekmeye çalışılmadıkça, 2009′dan beri yorumlarda tam özgürlük tanıyoruz.

    Böyle sansasyonel haberlere bu tarz tartışmalı yorumlar yapılmasından hoşlandığımız, interaksiyon artışından memnun olduğumuz düşünülebilir -ki bu durum sayısız site için çok memnun olunacak bir şey- ama şu haberin başka herhangi bir haberden farklı bir değeri yok bizim için. Elbette çok yorum yapılması iyi bir şey, ancak bu tarz haberlere “ekmek” diye baktığımız sanılmasın.

    Bu tarz bir haberden ekmek yemek isteseydik ve sosyal medyada binlerce kez paylaşılmasını amaçlasaydık, ona göre çok çarpıcı bir başlık atabilir, haber metnini çok daha gaza getirici yazabilirdik. Biz ortalığı kızıştırmadan, kendimizden sıfır yorum katarak yayınladık, çünkü zaten kendiliğinden bu yöne gitmeye gebe bir konu.

    O yüzden bence karşı tarafın ne kadar abes iddialar ortaya attığını düşünsek de bunu trolleme olarak görmek ve engellenmesini talep etmek çok doğru değil diye düşünüyorum. Her iki görüş için de geçerli.

  30. refik says:

    Ruh hastasının videosu şikayetler üzerine uçmuş :)

  31. mardukcan belphegorgil says:

    gereksiz bir haber olmuş. akli dengesi bozuk, katil ve sanatı da 5 para etmeyen bir kişinin haberini paylaşmann anlamı yok.

    yanlız bir tek şu açıdan önemli:

    “türkler = işid” iyice oturmaya başladı batıda. bu işin sonu bombok. metal konserlerini falan unutun yavaş yavaş ey ahali benden söylemesi

  32. TAAKE says:

    doğru her zaman iyice saçmalayan topluluklara yüzlerce nasihat ve söz fayda vermezken başalrına gelen korkunç bir felaket,bela ve musallat olan başka bir insan grubu bu saçmalayan topluluklara doğru yolu gösterir,mesala müslümanlar hiç bir zaman düşünmezler,tartışmazlarken israil veya amerika veya emperyalist batılı veya falan güçlü ülke uzaydan dümdüz edip liderlerini sokaklarda tecavüz ederek linç ettirince ve sersefil ortada kalınca ilk defa kafalarını kullanıp ‘ya biz bu durumlara niye düştük,var bunda bizde bokluk’ diye ilk defa düşünmeye başlarlar,bu da zaten çok bilinen bir sosyoloji kanunudur

  33. Küçük Zenci says:

    Bu adam tam bir faşist, sorunlu, sıkıntılı, psikolojik problemleri olan bir zat, yolda karşıdan görsem bazı ergen Blackcilerin yaptığı gibi karşısında el pençce divan durmak yerine kavga çıkarırım öyle Euronymous’a falanda benzemem ben damarıma basıldı mı beni kimse durduramaz ki bu faşist benim damarıma çoktan bastı.

    Fakat adam bu videoda haklı.

  34. Rashid says:

    Beğenirsiniz, beğenmezsiniz ayrı bir konu ki, şahsen kendisini pek sevmem ama bu sefer haklı tarafları var. Ancak, üzerinde bu kadar durulmasına da pek bir anlam veremiyorum. Neticede Varg bu. Hepimiz biliyoruz nasıl biri olduğunu ve nasıl bir düşünce yapısına sahip olduğunu.

  35. burak says:

    amk delisi :D iyice kafayı yedi bu da :D sanane olum müslümanlardan türklerden alla alla sen bak işine gücüne git kiliseni yak bebegım ya :D neyse ..

  36. Chaosophia says:

    Vağla heğal oğsun ya…

  37. Bende Saklı Kalsın says:

    Mustafa Topaloğlu, Nihat Doğan’ın Norseman versiyonu resmen bu herif.

  38. deadhouse says:

    Müziği bıraktı galiba. Zaten yaptığı son ambient albümler de kötüydü.

  39. den4x says:

    Başlık yeterince çarpıcı ya ahahuahu hiç güleceğim yoktu müslüman türklere teşekkür eden bir black metalci powerpoidkfngkfdj power point mi kaldı ya. İlgi fahişesi bu adam
    Bi de bu tartışmalar sadece yabancıların “Türkler ne zaman Ermeni soykırım meselesi açılsa kendinden geçiyor” falan laflarını doğu çıkartıyor başka bişey değil enerji israfı bu tartışmalar

  40. zeynep says:

    Neden Türklere bu kadar sardırdı bilmiyoum yorum atacağım onu bile yapasım gelmiyor, biri buna Kartal Tibet’in oynadığı eski Tarkan ve Kurt filmlerindeki barbar Viking sahnelerini göstersin, hani Vikinglerin milleti tahtaya bağlayıp baş aşağı döndürdüğü sahneler, kendi imajları da çok süper değil yani. Bizim hem Türkçü takılan hem de sabah akşam Burzum ile triplere giren blackçilerimiz ne üzülmüşlerdir bu videolara kimbilir. hani Rune alfabesiyle Göktürk alfabesi tip olarak benziyor diye Vikingleri kardeşimiz de sayıyordu bazıları. Neyse Varg hasta biri zaten biliyorsunuz, zaten ırkçılık hiç sağlıklı bir görüş değil.

  41. dottre says:

    Gündemden düsünce varg…

  42. mehmet yüce says:

    haberi var mı bilmiyorum ama norveç black metalinin tarihiyle ilgili yapılacak filmde kendisini bir yahudi oyuncu canlandıracak.

    http://www.imdb.com/title/tt4669296/

    bununla da ilgili öfke dolu bi video yapsa da gülerek izlesek.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.