# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BRING ME THE HORIZON yeni klibini sundu
06.11.2015

True Friends.

“Sempiternal” isimli son albümünü 2013′te çıkaran İngiliz metalcore grubu BRING ME THE HORIZON, 11 Eylül’de çıkan yeni albümü “That’s The Spirit“ten “True Friends” klibi yayınlandı.

Yunanistan’da kaydedilen albümden “Throne” isimli şarkıya çekilen klibi de aşağıdan izleyebilirsiniz.

Albümün ismiyle ilgili grubun vokalisti Oli Sykes’ın yaptığı açıklama şöyle:

“That’s the Spirit”, aslında üstüne iyice düşündüğünüz zaman oldukça depresif bir deyiş. İçinde bulunduğunuz durum ya da karşınıza çıkan bir şeyle  ilgili pozitif hiçbir şey düşünemediğiniz zamanlara kullanabileceğiniz türden.

“Happy Song” isimli şarkı kısa bir süre önce BBC Radio 1′de ilk defa dinleyiciyle buluşmuştu.

Prodüktörlüğü grubun klavyecisi Jordan Fish tarafından yapılan albümün kapağı ve şarkı listesi şöyle:

01. Doomed
02. Happy Song
03. Throne
04. True Friends
05. Follow You
06. What You Need
07. Avalanche
08. Run
09. Drown
10. Blasphemy
11. Oh No

  Yorum alanı

“BRING ME THE HORIZON yeni klibini sundu” yazısına 17 yorum var

  1. Çok kötü ya, birdenbire basitliğin dibine vurmuşlar. Normalde gruptan hiç hazzetmesem de Sempiternal’ı şaşırtıcı derecede iyi bulup “belki de bundan sonrası güzel olur” demiştim ama öncekinden daha da düz bir yola giriyorlar gibi.

    ismail vilehand

    @Baybora Topaloğlu, aynen, mega katılıyorum bu yoruma. benimde en ayar olduğum gruplardan biriydiler, Sempiternal’ı dinleyince “lan! acaba?” oldum ama şu şarkı ile yeniden sıfırlandım.

  2. metalhead 666 says:

    o death t shirt unun oliverda olmasına bile ayar oldum metalcore u sevmesemde ne kadar nefret etsemde yinede apayrı bi şekilde küfür veya alaycı sözler kullanamam nede olsa onlarında fanı var .

  3. Sağdan ikinci eleman şekil yapayım derken normal emmi olan Umut Sarıkaya karakterine benziyor.

  4. Şu kötü taklidi dinleyeceğime açar mis gibi Linkin Park dinlerim ya. Baya Chester taklidi vokal yapıyor eleman. Meh ne biçimmiş.

    Furkan Keskin

    @Furkan Keskin, Böyle albüm kapağına oturayım ayrıca ahah. Such minimalism much simplicity.

  5. Osman says:

    Happy Song iyi bir şarkı. Throne ise klasik klip şarkısı. Açıkçası sıkıcı buldum, ama albümle ne kadar ilişkilendirebiliriz ona emin değilim.

  6. Alper. says:

    İlk defa bir Death tişörtünü birisinin üzerinde görmekten rahatsız oldum. Eleman gerçekten seviyor ve dinliyor olabilir, buna lafım yok ama fotoğraftaki imajı göreni rahatsız edecek kadar yapmacık duruyor. Ayrıca haberde albüm kapağını ararken “Bu değildir herhalde.” diyip asıl albüm kapağından başka bir görsel aradım, mükemmel gerçekten.

  7. Maar says:

    Sarki gayet iyi.Grubun ilerisi icin çok fazla ekmek yedirtecek.Grup her albumde daha da büyüyor ve ilerde Download festin kapanışını yaparlar.
    Not:Ergen metalciler yine asortik yazmis :))Tamam lan çok sert siniz…

  8. Rashid says:

    Nerde Suicide Season’u yazan grup nerde şimdiki halleri.

  9. deadpeople says:

    Şarkı başarılı, size ne lan isteyen istediğini giyer anasını satayım.

  10. saw you drown says:

    Faşizm farkında olmadan günlük dilde kullanılan sözcüklerde başlar. Ulan elinizde olsa adamın üzerinden Death tişörtünü çıkaracaksınız. Nasıl müdaheleci, yadırgayıcı bir toplumuz ya.

  11. saw you drown says:

    Müziği beğendim. Ama vokal cidden Chester Bennington taklidi olmuş. Etkilenme başka şey.

  12. Önder says:

    çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu taammı. şimdi mesela tişört olayını çok karıştırdılar. aralarında bir fark galdı, o farkda çok güzel oldu. herkesizn hayatına kimse garışamaz. ha nasıl garışamaz. ben bu şekil giyinirim, bu bayan şu şekil giyinir. şu şekil giyinir… amma hiçkimse kimseye garışmaya bi hakkı yok. özgürlüğü bidir. aa death tişörtü kurban olduuum ya resullallah tan gelebilir amma lakin ki öyle değildir. benim yorumlamam bu kadar. hadi hayrılı işler.

  13. ismail vilehand says:

    sene 2015 oldu hala daha “sen bu imajla nası bu grubu dinlersin/tişörtünü giyersin.” iğrençliği yapılıyor. hayretler içinde kalıyorum. daha kibar bi kelime bulamadım ama kusura bakmayın bu tavır net iğrençliktir.

    onun harici klip şarkısı ile ilgili Furkan’ın yorumuna %200 katılıyorum. bariz Linkin Park taklidi. Sempiternal gibi iyi sayılabilecek bir albümü kazayla yaptılar sanırım.

  14. den4x says:

    Yayınladıkları üç şarkı da gayet iyi bence.Değişimleri yumuşamaları falan yerinde, dört albümdür suicide season gibi böğür böğür devam etseler asla bu noktaya gelemezlerdi,zaten yüzlerce var ondan.

  15. den4x says:

    En son yorum bendeymiş,eksik kalmasın senenin en iyi albümü be

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.