# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Kerry King GHOST’un müziğinden nefret ediyor
03.07.2015

Denedim ama olmadı.

SLAYER gitaristi Kerry King, verdiği bir röportajda yeni albümünü 21 Ağustos’ta çıkaracak olan GHOST ile ilgili görüşleri sorulduğunda, grubun imajını sevdiğini fakat müziklerinden nefret ettiğini söylemiş.

“İmajlarına bayılıyorum, gerçekten, fakat müziklerinden nefret ediyorum. Birçok turnemizde bizimle beraberlerdi ve hepsi iyi insanlar. Sadece müziklerinin içine giremiyorum. Denedim, onları sevmeye çalıştım, bunu istedim ama olmadı. Metal Blade’de çalışan Brian Slagel’dan CD’lerini aldım. Gary’nin bizimle ilk kez çalmaya başladığı dönemlerdi ve ona ‘Brian bunun harika olduğunu söyledi.’ dedim ve beraber dinledik. Harika değildi. Benim için harika değildi. Gary için de harika değildi. ‘Belki de ilk şarkı kötüdür.’ dedim, haha ve dinlemeye devam ettik. Bana göre değil. GHOST’un oldukça popüler olduğunu biliyorum ve onlar adına da çok mutluyum. Ve dediğim gibi, onlar tanışabileceğiniz en harika adamlar. Fakat çabalamama rağmen müzikleri bana hitap etmiyor.”

Şeker gibi grup halbuki…

  Yorum alanı

“Kerry King GHOST’un müziğinden nefret ediyor” yazısına 27 yorum var

  1. onurtoptas says:

    http://i1272.photobucket.com/albums/y395/JosephCagdason/kingdouche_zpsq01zmzmm.jpg

    —KERRY KING—

    Hiçbir şeyi beğenmiyor.

    –Since 1996–

    (fotoğraftaki röportajın tarihi)

  2. oroborus says:

    tiyatral imajlarına bir lafım olamaz, ama başıma bir şey gelmeyecekse ben de çok giremedim ghost müziğinin içine. benzer yüzlerce gruptan neyi farklı yaptıklarına dair birinin açıklaması varsa severek dinlerim.

  3. Rashid says:

    Hocam de get :D Adamlar mis gibi müzik icra ediyorlar.

  4. bora says:

    bu davara sanırım ilk kez bir konuda katılıyorum:)

  5. JHExplorer says:

    Başlığı okuduktan sonra King’e saydırmaya girmiştim ama tam saygı çerçevesi içinde gerektiği gibi konuşmuş.Tercih meselesi tabi,ama GHOST yani nası sevemiyonuz lan :(

  6. junkman afatsum says:

    Ghost grubunun lirikleri de Slayer’ın ki gibi tehlikeli olsa da müziği tabi ki Slayer’a göre çok tatlı! Beğenmemesi çok normal yani.

  7. Öncelikle GHOST; <3 <3 <3 \m/ <3 <3 <3

    Kerry King beğenseydi çok şaşırırdım, oldukça doğal bir yorum olmuş. Ayrıca Gary Holt’la birlikte açıp dinledikleri o anı gerçekten görmek isterdim. Gary Holt neyse de Kerry King’in yumuşak şeyler dinleyebileceğine hiç ihtimal vermiyorum hahaahah. Hatta bana kalırsa SLAYER’dan başka bir şey dinlemiyordur asldkfjal

  8. şeyh hulud says:

    yeter la bıktım artık bu adamı görmekten…

    https://www.youtube.com/watch?v=Ou7k1p9WDrU

  9. 74 says:

    evlat olsan sevilmez çekilmezsin KK.

  10. 74 says:

    andropozlu kadınlar gibisin KK

  11. Sacrifist says:

    Müzikten bi bok anlamadığın belliydi zaten King.

  12. LEL, Cirice tek başına Slayer’ın şu ana kadar yayınladığı şarkıların toplamından daha kaliteli.

    chuck

    @Baybora Topaloğlu, eğer 15 yaşındaysan ve metal müzik başlangıç ekseninden rock müziğe doğru kayıyorsan öyledir tabii ki.

    kimse bu yoruma bir şey dememiş bari ben diyeyim dedim. geç olsun güç olmasın.

    Belhor41

    @chuck, İyi demişsiniz.

  13. ismail vilehand says:

    Ghost iyi grup bende seviyorum ama bu dünyanın en overrated grubu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. rock müzik bilgisi kısıtlı olan metalciler çok ayarsız gazlıyorlar. birde adam kötü bişey dememiş. hatta Kerry King standartlarına göre baya kibar konuşmuş.

    İlker

    @ismail vilehand, Ghost’u seven biri olarak ben de aynı şekilde düşünüyorum.

    Grammer Nazi

    @ismail vilehand, abi lütfen dahi anlamındaki de ekini ayırır mısın?

    Güzide Arslaner

    @Grammer Nazi, “dahi” anlamındaki “de” bir ek değil, “ve” ve “ile” gibi bir bağlaçtır, yani ayrı bir kelimedir. Yani bitişik yazmak bunubitişik yazmak kadar saçma beyler. :)

    OnurOnur

    @Grammer Nazi, öh.

    ismail vilehand

    @Grammer Nazi, kanka bayram sonrası yol ve yemek hariç, 250 tl haftalık ile gel benimle işe başla. sadece yürüme mesafesine paket servis yapacaksın. baya kolay bir iş. işlerin iyi geçtiği haftalar, cuma günleri bonus olarak bira ısmarlıyorum. bak, süper bir iş imkanı sunuyorum sana. irtibat kurabileceğimiz bişi bırak buraya seni bu mega işsizlikten kurtarayım.

    yoksa böyle “de ekini ayır” “virgül koy” derken Suyriyeli dilencilerden beter olursun. işsizlik bu hayattaki en kötü şey.

  14. neant et rien says:

    öküz gibi hızlı ya da teknik bir müzik icra etmiyor ghost. rammstein gibi basit ama vurucu şarkılar yapıyor. bunun da müzik bilgisinden ziyade müzik algısıyla alakalı bir durum olduğunu belirtmekte fayda var.

  15. Fevzi ÇETİN says:

    Yapılabilecek tek yorum.
    00-0000-0000

  16. zombikids says:

    Ghost iyi müzik icra ediyor.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.