# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ANNIHILATOR yeni klibini yayınladı
07.10.2015

Snap.

Rock Off festivali dâhilinde kısa süre önce ülkemizde konser veren Kanadalı ANNIHILATOR, son albümü “Suicide Society“den “Snap”e çektiği klibini sundu.

Grup bir süre önce de albümle aynı isimli şarkıya çektiği klibi paylaşmıştı.

Albümdeki tüm şarkıları yazmış olan Waters’ın prodüksüyon, mix ve master işlerini üstlenmesinin yanı sıra lead vokalleri de yapmış olduğu albümün kapağı ve şarkı listesi şöyle:

01. Suicide Society
02. My Revenge
03. Snap
04. Creepin’ Again
05. Narcotic Avenue
06. The One You Serve
07. Break, Enter
08. Death Scent
09. Every Minute

  Yorum alanı

“ANNIHILATOR yeni klibini yayınladı” yazısına 14 yorum var

  1. şeyh hulud says:

    Beni extreme metalle ilk tanıştıran gruptur Annihilator, o yüzden yeri ayrı. Ama bayadır dinlemiyorum, son albümlerini dinlemedim bile. Dave Padden da gitmiş herhalde (sonunda). İyidir ya Annihilator iyidir…

    yalnız nolur mal mal ballad işlerine girme Jeff. Kapak güzel tam çizgi roman havası.

    Aiden

    @şeyh hulud, O ballad işine “Every Minute” çok yakın geldi nedense bana. SENSİZ GEÇEN HER DAKİKA BENİM CANIMI YAKIYOR tarzı mala bağlayabilir diye korkuyorum. Umarım yanılırım…

  2. orca says:

    jeff waters balataları çoktan sıyırmış bir efsane (iyi anlamda),metal dünyasının görüp görebileceği en yetenekli gitaristlerden biridir.Umduğumu almışımdır ben her zaman bu gruptan..

  3. Rosemary says:

    Padden’ın gitmesi gerçekten hiç hoş olmadı. Hem kayıtlarda hem de sahne performanslarında iyi ve güçlü sesiyle kendini çok belli ediyordu. Waters’ın vokallerini olaya duygusal bakarsam seviyorum ama gerçekçi olmak gerekirse vasat bir seviyede.

    Tadımlıktaki gitar tonu ve melodi zenginliğine bakıldığında ise 2010 Annihilator albümü ve 2013 Feast karışımı bir albüm olacak gibi görünüyor.

  4. Yasuo says:

    Bu adamlar daha geçen sene kanki takılırken neden ayrıldılar ki yav. Stüdyoda Jeff idare ediyor da canlıda kusura bakmasın salatalık gibi. Padden’ı severdim keşke ayrılmasaymış, kesin suç Waters’dadır ama adam Mustaine’in kanada şubesi olduğu için.

  5. Serkan says:

    Ooo Jeff yine bütün grubu değiştirmiş, vokale dönmüş filan. Baba usta gitarist tamam da tek başına Annihilator olamaz, olmaya çalıştımı da böyle olur. Valla Mustaine’e kızıyoruz da bu ondan bin beter. Aynen Jeff aynen.

  6. özgür says:

    Ne kadar kötü bir şarkıymış ya. Nani nani vokaller falan.

  7. gerekli says:

    Kamera şakası gibi

  8. FardaT says:

    Yalnız şarkının giriş riffi aynen Rammstein “ich tu dir weh “ile aynı,buyrun bakın https://www.youtube.com/watch?v=IxuEtL7gxoM

    Sacrifist

    @FardaT, aynen ilk dinleyişte bu ne lan dedim:)

    mkyadtya

    @FardaT,
    Bu tür riffler birçok parçada görülüyor, Rammstein ile bir alakası aşırma falan filan olduğunu sanmıyorum, gayet olabilir şeyler.

  9. 74 says:

    olmuyo ya…jeff herşeyi çalıp tek başına black metal albumu yapsada kendiside rahatlasa bizde rahatlasak.

    jeff waters merkezz patlıyor herkesss!

  10. Serkan says:

    Allah belanı versin Jeff Waters. Thrash’in en yetenekli isimlerindensin ben şarkı söyleyeceğim diye grubun 4 seneye bir ağzına ediyorsun. Save me, take me ne lan?

  11. drtun says:

    Bu ne rezil parça yahu, yazık…

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.