# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BATTLECROSS’tan yeni şarkı
01.07.2015

Spoiled.

Son albümü ”War Of Will”i 2013 yılında çıkaran ABD’li grup BATTLECROSS, 21 Ağustos’ta çıkaracağı yeni albümü “Rise To Power”dan “Spoiled” adlı parçayı dinlemeye sundu.

Grup daha önce de albümden ”Not Your Slave” isimli şarkıyı paylaşmıştı.

Albüm kapağı ve şarkı listesi ise şöyle:

01. Scars
02. Not Your Slave
03. Absence
04. Spoiled
05. The Climb
06. Blood & Lies
07. Bound By Fear
08. Despised
09. Shackles
10. The Path

  Yorum alanı

“BATTLECROSS’tan yeni şarkı” yazısına 6 yorum var

  1. sacristy says:

    bu grubu sitede dinleyen 3-5 kişiyiz sanırım(3-5 kişi kalmış battlecross diyenler).
    eski iki albümleri de gayet akıcı. yine beton gibi şarkı yapmışlar. hayır, kötü de değiller ki neden bu kadar arka planda kaldı bilmiyorum.

  2. Koralp says:

    Şarkı güzel ama son albümdeki enerjiyi alamadım pek, son albümleri “War of Will” şahaneydi, orjinalinden çok beğendiğim Pantera cover’ı da vardı. Boş bir grup değil, umarım bu albüm de kafa sallatacak cinsten olur.

  3. hayatım boyunca geleceğe yönelik tahmin yapıp ta yanıldığım iki şey var, biri Jack Wilshere diğeri Battlecross. Jack Wilshere’i ilk izlediğim zamanlar yeni bir fenomen geliyor demiştim. Messi-Ronaldo kadar olmasa da onları zorlayacak seviyede bir adam geliyor, dünyanın en büyük topçularından biri bu çocuk olur demiştim, ama olmadı. çok sakatlandı, sigara içme skandalları falan oldu ve adam unutuldu kayboldu.

    aynı şekilde Battlecross’u ilk dinlediğimde benzer şeyler düşündüm. hatta ikinci bir Revocation geliyor, hazır olun dedim herkese. ama olmadı. Jack Wilshere neden olmadı cevabı var ama bu adamların hala patlama yapmamasının cevabı yok. cidden manyak bir grup. ve şuan ki Revocation’ı uzak ara tokatlayacaklarını düşünüyorum. umarım hakettiklerini alırlar. melodik death metal ve death/thrash tarzını seven herkes dinlesin ve patlatsın bu grubu.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, “hayatım boyunca geleceğe yönelik tahmin yapıp ta yanıldığım iki şey var, biri Jack Wilshere diğeri Battlecross.” ahahaha

  4. Ahmet says:

    Yoruma bu şarkıyı pek beğenmediğimi yazmıştım. Battlecross da yanıt olarak “Kural 1, en güzel şarkını asla yayınlama” falan demiş. Çünkü albüm çalışmalarındaki kesit videosunda da daha iyi riffler duymuştum. Dolayısıyla bu albüme olan inancım hala yüksek, bu şarkı yeterince iyi olmasa da.

  5. sacristy says:

    albüm hala çıkmadı mı yea deyip ağustos’ta çıkacağını öğrendim. bildiğin dram.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.