# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
AVENGED SEVENFOLD yeni DVD tadımlığını sundu
27.05.2015

This is Bat Country.

AVENGED SEVENFOLD, çıkış tarihi ve detayları henüz belli olmayan, grubun son 5 yıldaki dünya turnelerini içeren yeni DVD’si “This is Bat Country“den bir tadımlık sundu.

  Yorum alanı

“AVENGED SEVENFOLD yeni DVD tadımlığını sundu” yazısına 5 yorum var

  1. Nox says:

    şu haberin ilgi çekmemesi bile siteyi tek başına sevmek için bir neden (kalp)(kalp)(kalp)(kalp)(kalp)(kalp)

    tipini sktiklerim…

    Ertuğrul Bircan Çopur

    @Nox, Ahaha, son nidanin ictenligi.

  2. saw you drown says:

    Son albümü sevmiştim bayağı. Umarım bir an önce yeni albüm hazırlıklarına başlarlar.

  3. frequiem11 says:

    Metal müziğinin tam kendini tekrar etmeye başladığı, zor zamanlarında adını pek kimsenin bilmediği bir grup bomba bir albümle gelmişti. City of Evil.. Müthiş bir albümdü. Başka bir grup bunun yarısını yapsa efsane olurdu. Bu grupta çok yetenekli, müthiş riffler, müthiş sololar yazabilen herifler mevcut. Hail to the King ile yargılamak çok yanlış olur ki burda ki çoğu kişi bunu yapıyor. Bu albüm çok kötü olmuş zaten bunlar sert takılmaya çalışan ergenlerden başka bir şey değil moduna girmişler hemen. City of Evil- sel-titled- Nightmare ve Waking the Fallen daki çoğu parça yıllarca dinlenebilecek düzeyde.

  4. fucker129 says:

    Yıl 2015 hala şu adamlara ergen diyenler var. Yıllardır takip ediyorum şu grubun müziğini oturup kulağıyla dinlemeden 2002deki 2 tane makyajlı fotoğraflarına bakıp boş yorum yapan ciddi bir tayfa var ve aradan geçen 6 7 albümden beri aynı yorumlar yapılıyor. Bu adamların değişimlerine yıllar boyu tanık olmuş bi insan olarak gerçekten üzülüyorum. Çok çok saçma gruplara şans tanıyıp şu adamlara önyargıyla yaklaşıyorsunuz. İstediğiniz kadar bok atın adamlar en tepeye çıktı çıkacak abi kimse kusura bakmasın.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.