# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
NEVERMORE’dan yeni albüm ihtimali
12.04.2015

Çıldırt bizi delirt bizi.

Warrel Dane, yakın zamandaki bir röportajında, NEVERMORE’un tamamen bitip bitmediği konusundaki bir soruya şu cevabı vermiş.

“Hayır, NEVERMORE bitmedi. Gizli planlarım var. Gizli planlarım var… Yeni bir NEVERMORE albümü için tüm şarkı öszlerim hazır. Hepsi baştan sona yazılmış durumda. Jeff ve Van gruptan ayrıldıktan hemen sonra tüm sözler bitmişti. NEVERMORE dağılmadı. Onlar gruptan ayrıldılar. Tüm şarkı sözleri baştan aşağı hazır. Konsept yapıda sözler ve önceki albümlerdeki NEVERMORE şarkı sözü geleneğini takip ediyorlar, ancak daha ucu açık bir hikâyeye doğru gidiyorlar. Yeni bir NEVERMORE albümü çıkma ihtimali de var, evet. Şirket bunu destekliyor sanırım. Çevremizde, yeni bir albüm yapmamızın doğru olacağını söyleyen pek çok insan var. Bu yüzden önümüzdeki 2 yıl içinde yeni bir NEVERMORE albümüyle karşılaşırsanız şaşırmayın. Ama grupta kimler olacak şu an için bilmiyorum. Ben olacağım, o kesin. Jim Sheppard da olacak, o da kesin. Jeff Loomis’in de olmasını çok isterim, ancak şu anda ARCH ENEMY’de, o yüzden bu ne kadar mümkün olur bilemiyorum. Ancak biz düşman falan değiliz. Çok bir muhabbetimiz yok, ancak düşman da değiliz. Kötü bir ayrılık yaşamadık. Göreceğiz…”

  Yorum alanı

“NEVERMORE’dan yeni albüm ihtimali” yazısına 19 yorum var

  1. yhaaaa. <3

    Umarım Jeff’siz olmaz. Jeff olmayacaksa hiç olmasın.

    Evınç

    @Ahmet Saraçoğlu, Kesinlikle katılıyorum. AY LAV YU JEFF. <3

  2. Can says:

    Süper bir haber bu, Jeff olmadan hiç olmasın diyen arkadaşlar. Siz Nevermore’u tanımamışsınız, dinlemeseniz de olur bu saatten sonra. Uzun zamandır duyduğum en güzel haber……

    Ahmet Saraçoğlu

    @Can, k

    Can

    @Ahmet Saraçoğlu, ahahahaha Ahmet abi yhaaaa <3 Gönül ister hep beraber olsun, ama Jeff'in kabul edeceğini zannetmiyorum. Ama Jeff milliyetçiliği yapmakta yanlış bence bu noktada. Her şeye rağmen Nevermore adı altında yeni bir içerik… Her türlü iştah açıcı, Jeff olsun, olmasın.

    Sheva

    @Can, Anlıyorum.

  3. Evınç says:

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  4. Arda says:

    Jeff’siz Nevermore demek müzikal yaratıcılığı yerlerde sürünen bir Nevermore demektir.. öyle Nevermore olmaz zaten. Nevermore, sadece Dane’in yazdığı müthiş sözler ve onun kendine has vokali demek değil. Sanctury’nin son albümü gibi 1-2 iyi parçası olan ama diğer parçaları idarelik bir albüm olur. Jeff Loomis çok özel bir adam ve müzikal yaratıclığı, çalıcılığından da öte. Tüm Nevermore şarkıları defalarca dinlenip de sıkmıyorsa onun zekası ve kompoze yeteneği sayesinde. Kısacası, bir kimya formülü gibi, elementlerden birisinin yerine tepkimeye başka bir element sokarsan tepkimeye, ortaya çıkan sonuç tamamen başka bir şey olacaktır. İsmini aynı koyman farketmez. Loomis geri dönecektir. ;-)

    Can

    @Arda, Umarım öyle olur dostum :)

  5. deatheist says:

    jeff olmayacaksa hakikaten hiç olmasın daha iyi be abi.. lan o boşluğu kim doldurabilir?! haberi gördüğümde o kadar da sevinmiştim halbuki.. inş jeff’siz olmaz..

  6. Can says:

    Ahaha beyler hepimiz aynı ordunun çocuklarıyız, Jeff’e karşı bir nefretim yok. Hepiniz gibi bende Jeff’in ne kadar mükemmel bir sanatçı olduğunu biliyorum, fakat Warrel’ı da görmezden gelemezsiniz. Her ne kadar ikisi de elmanın parçaları gibi birbirlerini tamamlasa da Jeff yok diye bu şekilde önyargı ile davranmayınız, söz konusu Nevermore.

    Ayrıca bu habere yorum atan arkadaşları görmek güzel.

  7. Serkan says:

    Jeff’siz Nevermore, Dan Swanö’suz Edge of Sanity gibi bi etki yaratır bende. O kadar kötü olmaz gerçi ama bildiğimiz Nevermore da olmaz.

  8. Cemali says:

    Bu albümde sevgili Jeff de olursa sanırım sevinçten kafamın üstüne atlicam.

  9. sefagn says:

    uçur biziii uçur biziii warrel reis uçur bizii

    uçur biziii uçur biziii şarampole uçur bizi

  10. 74 says:

    severek ayrıldık ama düğün aitınları bende kaldı gibi bişi demiş

  11. Adcl says:

    Bize her yer Nevermore

  12. Warrel Dane’in vokalini ÇOK fazla seviyorum çünkü öfke, acı, coşku vs şöyle dursun, ayakkabı vurması hissini falan bile aktarabilecek kadar teatral bir vokalist ve harika sözler yazıyor. Yeni Sanctuary albümüne de baya hayranım.

    Diğer yandan, çok büyük bir Nevermore fanı olarak gitarlarını Jeff Loomis’den başkasının yazdığı bir Nevermore albümü dinlemeyi asla istemem. Warrel Dane zaten Sanctuary’de harika performans gostermeye devam ediyor, canım çektiğinde ki sık sık çekiyor, gider onu dinlerim. Jeff Loomis’siz Nevermore mu olur ulan?

  13. Hakan Yeşil says:

    Jeffsiz Nevermore Sanctuary olmuyor mu zaten arkadaşlar?

  14. Kürşat says:

    :’(

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.