# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
GORGOROTH’dan yeni şarkı
30.05.2015

Ad Omnipotens Aeterne Diabolus.

Son albümü ”Quantos Possunt Ad Satanitatem Trahunt”u 2009 yılında çıkaran ve 2011 yılında da efsane albümleri ”Under The Sign Of Hell”i yeniden kaydeden Norveçli black metal grubu GORGOROTH, 8 Haziran’da çıkaracağı yeni albümü ”Instinctus Bestialis”den “Ad Omnipotens Aeterne Diabolus” isimli şarkısını sundu.

Albümün kapağı ve şarkı listesi şöyle:

01. Radix Malorum
02. Dionysian Rite
03. Ad Omnipotens Aeterne Diabolus
04. Come Night
05. Burn In His Light
06. Rage
07. Kala Brahman
08. Awakening

  Yorum alanı

“GORGOROTH’dan yeni şarkı” yazısına 34 yorum var

  1. B U R Z U M says:

    ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeee :):):)):):):):):):):):):):):):):):)):):):):):):)

  2. B U R Z U M says:

    habere ne kadar sevindiysem şu okuduğum cümle moralimi inanılmaz bozdu!!!

    ‘The album was recorded and mixed by drummer Thomas Asklund in Monolith Studio’

    şu asklund denen vasıfsız mal iğrenç davul çalış tarzıyla grubu siktiği yetmediği gibi bide sound açısından ağzına sıçtı. umarım şu yazdıklarım için pişman olurum ama 2009 ve 2011 de yaptıkları malum!!! bekleyip görücez…

    TAAKE

    @B U R Z U M, +666 frost tekrar çalsa çok iyi parçalar çıkar

    B U R Z U M

    @TAAKE, bence de frost bu gruba en yakışan davulcuydu. Gerci twilight of the idols albumunde kvitrafn denen bi eleman gayet müthiş çalmıştı. Bu asklund şerefsizi sound un ağzına sıçtı asıl ona uyuz oluyorum. Bunda belki infernus unda suçu olabilir. Çünkü kayit bitince o yumoş sound u duyup tepkisini gösterse herşey farklı olabilir. 2009 daki albümde harika besteler var albüm baştan sona akıyor ama kulak yormuyor. Örneğin rebirth parçasının destroyer sounduyla çalındığını düşünsene. Resmen 2. ‘The virginborn’ vakası olurdu. Neyse konu gorgoroth olunca tutamiyorum çenemi;)

    TAAKE

    @B U R Z U M, aynen panpa 2009 albümünü duyduğumda beğendim özellikle Satan-Prometheus’u.Ama dedim keşke bu albümü kirli sound kaydetselerdi,yani şarkılar canavar ama gorgoroth için fazla clean,destroyer daki kirli sound beni çok cezbetmişti zira,umudumuz infernus canavarında, o adam bu grubun yumoşmasına izin vermez,ama gene de şu an tüm black metal gruplarının sorunu olan artık eski black metal yok,biraz daha clean,biraz daha hazmedilir,sofistike şeyler yapalım modasına kafasına hafiften bir göz kırpıyor,ama bu büyük bir hata çünkü gorgoroth demek amansız black metaldir o kadar,ulan çok meşhur bi balck metal grubunun lideri olsam,mesala darkthrone,gorgoroth,burzum,beherit veya mayhem gibi sırf bu son zamanlardaki yumoşmaya inat olsun diye çok sert,leş,işkence gibi ama aynı zamanda müthiş atmosferli bir albüm çıkarır tüm metal alemine orta parmağımı gösterirdim

  3. B U R Z U M says:

    ayrıca deathspell omega dan bi haber çıkarsa double müthiş bi yıl olacak.

    BurakBost(betweentheburied)

    @B U R Z U M, düşünmesi bile tüylerimi ürpertmeye yetti

    saw you drown

    @B U R Z U M, Herkes bekliyor, ama ses seda yok. Dağılmış bile olabilirler. (çok üzücü olur)

    B U R Z U M

    @saw you drown, olum deme lan öyle:(:(:(

  4. Ağlayacağım lan ağlayacağım! Kapak ortada tracklist ortada. Son aylarda bir hayli Black Metal’den her ne kadar uzaklaşmış olsam da hatta Carach Angren’in bile son albümü indir-düzenle öyle duruyor daha dinleyip değerlendirmiş değilim. Ulan Gorgoroth dön be artık 6 sene sonra yeni albüm be dünyada bu adamlar kadar demonizmi bu denli güçlü bu denli istikrarlı sürdüren bir BM grubu daha yok. Ulan Infernus sen olmasan bu gruba ne olurdu bilmem…
    Kapak ilginç bir sır saklıyor gibi içerisinde. Doğaüstü bir gizem katmışlar bu görüntünün dünyadan bir yer olduğunu bile kestiremiyorsunuz, atmosfer oldukça sıcak ve “yanık” tutulmuş. Senin o güzel Gorgoroth yazı tipin batmasın, “Instinctus Bestialis” bu isim öyle yer etti ki beynime onu beklemekten. Albüm çıksın 8 külçe altın almış gibi sevinmezsem şerefsizim. (Vokal değişikliğine gittiler bu arada zaten artık saymıyorlardır bile vokalleri değiştirmekten, olsun şahsen yanlış bir karar vereceklerini cidden sanmıyorum hele baba Infernus grubu yaşattıkça gerisi kolay da “Triumfall” Serbia’lı bir grubun vokali seslendirmiş son albümü bu grubun bir parçasını dinledim, şahsen öyle çok radikal bir karar olmamış gibi yani vokal sırıtmayacak sanırım ve adamın clean’ler de iyi gibi geldi bu arada destansı bir hava vermiyor değil)

  5. Kıvanç says:

    Dünyanın en demonik grubunu özlemiştik be oh !

  6. Ozan H. E. Turakine says:

    Kapağı aşırı beğendim be, daha 3 ay geçti ama fena black metal albümleri çıktı, DRUDKH, GORGOROTH gibi babalar daha çıkmadı bir de. Anlaşılan bu sene de yine karanlığa bürüneceğiz.

  7. TAAKE says:

    arrggghgggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

  8. Habere ilk defa görmüş gibi yaparak tekrar girdim, kapağa ve tracklist’e bakıp tekrar heyecanlanıp sevindim.

    “01. Radix Malorum” bu acaba intro mu olur sadece yoksa parça mı bilmem ama sanki albümün olayı bu gibi hissediyorum beni en çok etkileyen parça ismi bu şu an.
    (şu kapağın anlaşılmaz doğaüstü ritmine bakın ve baka kalın)

  9. Ulan yalan söylemeyeğim Drudkh’dan daha çok seviniyor ve bekliyorum Gorgoroth’u. (bu da böyle bir itirafım)

  10. Rashid says:

    Kapağın nerden olduğunu bilen var mı? Çünkü Dark End grubunun “Grand Guignol – Book I” albümünün kapağıyla aynı.
    http://www.metal-archives.com/albums/Darkend/Grand_Guignol_-_Book_I/329687

    B U R Z U M

    @Rashid, ibretlik tespit. Harika.

    Baybora Topaloğlu

    @Rashid, Ben de diyorum bir şeye benziyor bu, albümü de iki kere falan dinlemişliğim vardır ama güzel olduğunu hatırlıyorum. Baya ilginç cidden.

    lefthandpath

    @Rashid, tam da tahmin ettiğim gibi çıktı.

    Hieronymous Bosch olduğunu buldum, Christ in Limbo

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3c/Follower_of_Jheronimus_Bosch_Christ_in_Limbo.jpg

    B U R Z U M

    @lefthandpath, bu ressamı hic duymamıştım. Sayende kendi açımdan çok güzel bilgiye sahip oldum. Sağol varol.

    Rashid

    Her iki grubunda aynı kısmı albüm kapağı yapması ilginç olmuş ve baya bildiğin pişti olmuşlar :D

  11. Nox says:

    2015 model bir incipit satan’a hayır demem.

    Exorsexist

    @Nox, iiiinnnsiipiiiiiid saaaaaataaaaaaaaaaaaaaaaannnnn!!!!!!

  12. crowkiller says:

    tırt bir albüm olacak diye tahmin ediyorum ama umarım yanıltırlar beni

    TAAKE

    @crowkiller, gorgoroth un hemen hemen kötü bir albüm çıkarma ihtimali yok,en fazla vasat çıkarır,onlarda bile çok can yakan şarkılar olur bi kaç tane,infernus canavarı gruptayken bir de çok pis şeyler bizi bekliyor,ama gene de ben de senin gibi bazn böyle bir tırsıyorum açıkçası,bekleyip göreceğiz

    Exorsexist

    @TAAKE, Bence gorgoroth’da grubu daha ileri taşıyabilecek birisi yok şu anda. Hatta baterist arkadaş ve vokal bildiğin grubu aşağı çekebilecek potansiyelde kişiler. Eski ve ağır Gorgorth hayranı olarak sonuç olarak orta halli bişey bekliyorum. Eğer aksini kanıtlayıp ortaya muazzam sonuç çıkarsa ne âlâ.

    TAAKE

    @Exorsexist, haklısın aslında infernus dışında eski efsanelerden kimse kalmadı grupta,vokal ve davulcu konusunda tamamen katılıyorum sana,zaten bu riskli durumu bildiğim için tırsarak bkliyorum albümü

    Exorsexist

    @TAAKE, Grubun vokalini canlıda bildiğim -emin değilim hala o mu- kadarıyla Hoest yapıyor. Eğer albümde de o yapsa çok şahane bişey beklerdim.

  13. B U R Z U M says:

    Albumdeki en iyi parcalarindan birini yayinlamislar. Daha once bu parcanin guzel oldugunu grup onerme bolumunde belirtmistim. Yeni albumde sound disinda herhangi bir problem gormuyorum. Yeni vokal gorgoroth icin degisik bir secim olsada bence isini gayet iyi yapmis.

  14. loud says:

    Ben yeni vokalisti sevdim. Önceki grubu da dinledim bir iki o da fena değildi. Baterist konusunda her şeyi söylemişler zaten. Vasatın üzerinde bişeyler bekliyorum.

  15. Kıvanç says:

    Gaahl’sız Gorgoroth’u sevemiyorum.

  16. B U R Z U M says:

    ‘Rage’ gerçekten inanılmaz bir parça. Sabaha kadar araklıksız çalsa dinlerim.

  17. markusulf says:

    black metal namına pek bişi yok..pest’den sonra bu vokal pek bir koyu geldi bana,hani bekliyo insan gırtlak yırtan screamler falan ama yok..

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.